хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

  • 24.08.14, 13:47
У Польщі радять Україні не довіряти «послу» РФ Меркель
Илья Скибинский 23 серпня 2014, 15:38
 2118  3
У Польщі радять Україні не довіряти «послу» РФ Меркель

відставці дотримується думки, що Меркель домагається припинення вогню на Донбасі, що абсолютно не вирішить проблеми Києва, але дасть козирі Володимиру Путіну.

«Путін розраховує, що всі розмови, які відбуваються з ініціативи Заходу і, зокрема, Ангели Меркель, закінчаться припиненням вогню. І це буде на користь Росії», - розповів Скжипчак.

Польський генерал не поділяє «миротворчу» політику Берліна, оскільки така позиція Ангели Меркель суперечить офіційній позиції Європи по відношенню до Кремля.

«Політика нераздражения Росії - погана політика. Вона шкідлива і для наших польських інтересів. Мені абсолютно не подобається гра Меркель. Це неприйнятно, оскільки вона намагається переконати президента Порошенко прийняти рішення, які зручні для Путіна», - продовжив Скжипчак.

Замість усмішок на адресу Росії екс-заступник міністра оборони Польщі радить світовому співтовариству допомогти Україні не лише словами, посиливши санкції проти РФ.

Нагадаємо, що сьогодні з робочим візитом в Україну прилетіла канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка традиційно висловила «занепокоєння» і пообіцяла підтримати Київ. Але в цей же віце-канцлер Німеччини через ЗМІ закликав українську владу піти шляхом федералізації і забути про анексію Криму. 

У ФРН вважають, що саме так слід діяти державі, яка виявилася жертвою агресивної політики Кремля, адже тоді Німеччина збереже вплив на частину України і залишиться в братських відносини з Росією.

1

Коментарі

125.08.14, 15:23

Парашкин должен был, что то хорошее сказать на встрече с Меркель
А Украина не должна никому доверять