хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Українські вболівальники проти кооперації з москалями

  • 22.06.13, 06:39
Вболівальники київського "Динамо" оголосили бойкот товариського об'єднаного турніру, в якому окрім киян зіграють донецький "Шахтар", московський "Спартак" і пітерський "Зеніт". Про це йдеться в заяві на офіційному сайті динамівських ультрас.

"Ця серія ігор позиціонується її організаторами як об'єднаний турнір для оцінки, зокрема, глядацького інтересу і телевізійних рейтингів до можливого об'єднаному чемпіонату України та Російської Федерації. Незважаючи на те, що Динамо Київ є найтитулованішим клубом колишнього СРСР і незалежної України, наша позиція щодо підстави об'єднаного чемпіонату, або будь-яких рухів до цього, завжди була, і є чітко негативною", - йдеться в заяві.

На думку фанатів, спроба проведення об'єднаного турніру, як і спроба створення спільного чемпіонату України та Росії є суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн. "Багатомільйонні призові, які обіцяють учасникам майбутнього об'єднаного чемпіонату його організатори, будуть отримані за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань - це лицемірство і образа всіх адекватних і розумних українців і росіян ", - додають ультрас.

Нагадаємо, об'єднаний турнір пройде з 27 червня по 7 липня. Кожна команда зіграє чотири матчі - по два вдома і на виїзді проти двох команд з іншої країни. В інтересах майбутнього сезону команди не гратимуть проти своїх внутрішніх конкурентів.
8

Коментарі

Гість: заблокований

122.06.13, 09:16

реанімація смердючого трупа СрСр загрожує інфікуванням і смерттю здорового тіла. Однак такі вурделаки як пукін і ялинкович з базаровим тупо ліплять те шо не клеїться. Фактично те шо рускі і українці живуть як собака з котом то спільні матчі приведуть і неодмінно до фізичних розправ, що і необхідно владі яка і так стравлює ці народи а тепер і безпосередньо приведе до конфліктів на національній основі.

    222.06.13, 13:50

      323.06.13, 23:16

        425.06.13, 11:05