хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Зрадникам не місце в раді ! Тернопіль.

Зрадникам не місце в радах.
Після того, як трьох депутатів-зрадників ми викинули на смітник історії, у нас Тернополі завершилася політична криза, а в міській раді Тернополя утвердилася протернопільска більшість. Незважаючи на сутички, штурханину та перцевий газ сесія міської ради Тернополя все таки відбулася, були ухвалені рішення, які забезпечують подальшу конструктивну роботу ради без політичних суперечностей та конфліктів.
28 липня сесія Тернопільської міської ради розпочалася з останньої спроби трьох депутатів-зрадників, яких ми виключили із партії Свобода, заблокувати та зірвати роботу міської ради.
Ще звечора 27 липня привезені зрадниками хлопці розмістились на сходах центрального входу до міської ради, щоб перед початком сесії провести у зал своїх "господарів". Зранку, о 7:15 вони виламали двері у міську раду. Злочинців, які нищили комунальне супроводжували троє депутатів-зрадників.
У свою чергу представники Свободи не впустили у раду депутатів-зрадників. Як наслідок почалися сутички, один з нападників на міську раду розпилив перцевий газ. Але оперативна реакція активістів Свободи та правоохоронців нормалізувала ситуацію. Черговий штурм міської ради депутатами-зрадниками знову провалився. І тоді вони помстилися тим, що запалили в бочці перед міською радою невідому речовину та спалили три димові шашки. Незважаючи на це, міський голова закликав депутатів зайти в сесійну залу, і коли зареєструвалися 34 депутата, сесія була оголошена правомочною і почала роботу.
24 депутата проголосували за звільнення депутатів-зрадників з посад голів депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та бюджетної комісії. Звільнений голова комісії з питань бюджету та фінансів контролював всі фінансові та бюджетні питання. Всі рішення сфері грошей вирішувалися через нього, і проходили через його підпис. Всі питання жкг міста зав'язувалися на голові комісії з питань жкг, і тому всі комунальні проекти вимагали візи голови комісії. Тобто, користуючись депутатським сленгом, голови комісії з питань бюджету та жкг – найбільш "жирні" посади, а звільнені депутати-зрадники до останнього часу були "царем і богом". За ними бігали "рішати" питання як прості тернополяни, так і колеги по депутатському корпусу. Один зрадник рпніше, а тепер ще двоє депутатів-зрадників втратили свої посади, як втратили і будь-який вплив на міську раду Тернополя.
До речі, У нас вже на завершальний етап вийшов процес примусового складення депутатських мандатів зрадників через міську територіальну виборчу комісію.
0

Коментарі