хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Спектакль одного режисера та його актори.


Між "солідарністю" Порошенко та "самопомічю" Садового немає ніякої політичної боротьби, та і не могло бути апріорі. Це політичні проекти одного господаря-режисера, яких до лютого 2014 навіть не було на небосхилі  нашої політики.
Тут треба нагадати трохи недавньої історії, щоб краще зрозуміти.
Коли вже виганяли януковича, то олігархи зрозуміли, щоб знову розводити виборців-лохів та тримати в своїх руках Українців, їм треба мати щось своє в політиці. В "опоблок" загнали всіх ригоаналів, але того було замало для перемоги.
Так з'явились у нас в політиці і "солідарність", і "самопоміч"
А те що вони зараз розігрують перед Українцями з сміттям у Львові, то лише їх заздалегідь зрежисований спектакль по оформленню та закріпленню за Садовим статусу першого і головного "опонента влади", та підготовка Садового як основного опонента Порошенко на виборах, з одною лише метою - відтягнути на Садового голоси справжніх опонентів Порошенко.
З "блокадою" у них не дуже ефективно вийшло ...
От і пішло "сміття" в хід.
А вже в наступному акті спектаклю, за задумкою режисера, має ще з'явитись і Міхо Са.ах.який.мужчина, як активний захисник страждальця Садового та борець з злочинною владою.
І вже потім, як тільки замаячать реальні вибори, от тоді вони, Міхо та Андрійко утворять політ. дует страждальців, та заспівають розчуленим виборцям свою лебедину пісню-серенаду.
0

Коментарі