хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

АртАкадемія. Випуск №1.

  • 28.03.12, 12:18
Рубрика: Соціум

Сильним і щасливим

"Дизайн человека - это действенный инструмент многоцелевого 
использования," - Ра Уру Ху

Кожна людина має свій особливий дизайн, орієнтування в якому підсилює шанси на успіх

Чому люди такі різні: комусь вдається придумувати блискавичні ідеї, але він зовсім не знає як їх реалізувати, а хтось навпаки – ладен день і ніч керувати організаційним процесом, тільки дайте на чому його розпочати?
Справа в тім, що кожна людина «займає своє особливе місце в інформаційному полі Землі». Якщо ж говорити простішою мовою, то існує система «Дизайн людини». Знаючи свій дизайн, можна правильно координувати свої дії та вчинки і визначати сферу своєї діяльності.
У всіх людей один і той же генетичний код, але в той же час кожен з нас унікальний. По ДНК однієї волосини судмедексперт може точно визначити її власника серед мільярдів людського населення. У Дизайні Людини чотири основи нашого генетичного коду проявляються у вигляді наступних чотирьох типів: Маніфестори, Генератори, Проектори та Рефлектори.
Система Дизайн Людини показує як ці типи взаємодіють між собою. Два енергетичні типи – Маніфестори і 

Генератори – являються базовою основою. Проектори, будучи природними координаторами, знаходяться на вершині ієрархії, хоч і залежать від двох нижчих енергетичних типів. У центрі знаходяться Рефлектори, місією яких є встановлення рівноваги у своїх групах. 
І так, переходимо конкретно до типажів, а ти спробуй віднайти себе. 

ГЕНЕРАТОР являється неймовірним джерелом енергії і усі навколо намагаються нагрузити його різною роботою. Такий собі, «безсмертний поні». Він постійно чимось заклопотаний, займається одразу купою різних справ, намагається усім допомогти, вирішити чужі проблеми, розпиляється, «крутиться як білка в колесі». З часом він відчуває гостру втому і незадоволеність своїм життям. Він переймається через те, що довелося марно витратити стільки сил. Але, вирішивши відпочити від усього, переживає депресію і не дочекавшись хорошої пропозиції, починає знову бігати по колу.  
Ці найбільш зайняті люди складають 70% усього населення Землі. Їм дуже важко знайти щось своє, тому вони схильні постійно усе випробовувати: розривати стосунки, змінювати роботу, смаки, хобі…Насправді ж їм треба ставитись до життя більш спокійно,  навчитися просто сидіти і чекати свого часу. Хоч спочатку вони відчуватимуть себе невдахами, та з часом зрозуміють, що економлять багато своєї енергії, яку потім направлять в правильному напрямку. А, проявляючи ініціативу, вони ніколи не знайдуть те, що їм реально потрібно.
Відомі ГЕНЕРАТОРИ: Шакіра, Крістіна Агілера, Біл Гейц, Кастанеда Карлос, Михайло Горбачов, Джон Ленон, Елвіс Преслі, Моцарт, Альберт Ейнштейн, Шумахер, Павло Глоба, Джулія Робертс, Брюс Вілліс, Мадонна, Роберт Редфорд.

Стратегія МАНІФЕСТОРА  - інформувати про свої наміри людей, які його оточують. Від народження він схильний нікому не підкорюватися і робити все так, як йому заманеться. У дорослому віці це або ті люди, котрі завжди бояться робити якісь вчинки чи сумніваються у їх правильності, тому питаються дозволу, або ж ті, хто не зважаючи на інших, йде напролом. Причиною цього є те, що вони ще в дитинстві просто не навчилися повідомляти про свої дії і тому їх постійно сварили.  

МАНІФЕСТОРИ – чисті енергетичні особи, справжні «діячі» в суспільстві, які при всьому цьому не дозволяють «на собі їздити». Для того, щоб жити в мирі і спокої, їм необхідно пам’ятати про відпочинок, а також інформувати оточуючих про усі свої подальші наміри і дії, пояснювати та аргументувати їх. Тоді їх адекватно сприйматиме оточення і вони будуть впевненими у собі. 
Найбільш відомі МАНІФЕСТОРИ: Аль Пачіно, Джон Апдайк, Редяр Кіплінг, Джордж Буш, Том Круз, Джоні Деп, Франц Кафка, Кеті Холмс, Софи Лорен, Сильвестр Сталоне, Джек Ніколсон, Джордж Оруел. 

У Дизайні РЕФЛЕКТОРІВ  немає визначених центрів і немає фіксованої постійної циркуляції енергії. За статистикою, цей тип найбільш рідкісний. Це дуже непостійні люди. Вони, як губка, всмоктують ауру та інтереси оточуючих людей, а потім намагаються їх віддзеркалювати. Тому щомісяця по кілька днів вони проживають як інші три типи. РЕФЛЕКТОРИ легко себе почувають у будь-якому середовищі, але усе життя шукають стабільності. Досить часто відчувають розчарування через те, що їх не так зрозуміли і бояться самотності, хоч часом відчувають гостру необхідність залишитися сам на сам зі своїми думками. Дуже комфортно почувають себе з дітьми.
На перший погляд, це дуже обмежені люди, але, насправді, вони володіють широкими можливостями і мають на диво унікальні перспективи. 
Видатні РЕФЛЕКТОРИ: Річард Бартон, Сандра Баллок, Федір Достоєвський, Герберт Уельс, Гор Відал. 

І нарешті, ПРОЕКТОРИ. Вони являються великими організаторами, здатними об’єднувати людей. У них справжній талант підтримувати і розвивати здібності інших. «Читаючи» енергію енергетичних типів, вони знаходять правильні шляхи для реалізації їх  прихованих можливостей і здібностей. Хороший результат має їх співпраця з МАНІФЕСТОРАМИ І ГЕНЕРАТОРАМИ, але лише у випадку, якщо це вигідно усім сторонам.  
ПРОЕКТОРИ  народжені, щоб знати, що таке енергія і вміти нею управляти, хоч самі не є енергетичним типом. Сторонні часто сприймають їх за лінивих, тому, аби уникати цього, ПРОЕКТОРИ починають себе вести як МАНІФЕСТОРИ. Але їм складно щось робити за власною ініціативою і це не приносить хороших результатів. Вони створені не для того, щоб починати будь-яку справу, а для того, щоб працювати з іншими і направляти їх енергію в потрібне русло.  
Найголовніше для ПРОЕКТОРА – визнання, тому він має слідувати своїй Стратегії і чекати на нього, на пропозицію, яка дійсно буде цікавою. Він має пам’ятати, що не існує миттєвого успіху.
Його здібності і таланти працюють лише тоді, коли їх визнають. І хоч він не любить витрачати енергію марно та спостерігати за тим, як це роблять інші, не варто проявляти власну ініціативу і намагатися керувати чужим потенціалом, бо результатом буде лише опір та негативна реакція. ПРОЕКТОР не повинен бути ініціатором. Він має чекати, коли його запросять до партнерства, до кохання, до стосунків і дружби. Бо в іншому випадку він так і не дізнається, чи справді це правильна людина і чи це той проект, в якому будуть оцінені його таланти і вміння. Особисте задоволення і досягнення ПРОЕКТОРА пов’язані з наявністю у його житті правильних людей і привабливих проектів.
ПРОЕКТОРИ дуже часто відчувають невпевненість, песимізм, переймаються тим, чи взагалі їх хтось оцінить і запросить. Зазвичай, не витримуючи психологічно цього тиску, вони починають запрошувати інших, але це не дає очікуваних результатів. 

Відомі ПРОЕКТОРИ:  Бред Піт, Фрейді Меркюри, Барак Обама, Сальвадор Далі, Віктор Янукович ,Карл Маркс, Володимир Ленін, Юрій Андропов, Уїнстон Черчилль, Г.Х. Андерсон, Наполеон Бонапарт, Барбара Стрейзанд, Айзек Азімов, Майкл Джексон, Гаррі Каспаров, Джон Кенеді, Мерилін Монро, Принцеса Діана, Кайлі Міноуг, Елізабет Тейлор, Ніколас Саркозі, Рінго Стар. 
Отож, Генератор, зваливши на себе купу роботи, тягне свій «важкий хрест». Маніфестор живе постійно у справах, забувши про відпочинок. Проектор, не дочекавшись своєї пропозиції, бігає туди-сюди, пропонуючи свої послуги. А Рефлектор, всмоктуючи і віддзеркалюючи увесь цей енергетичний хаос, намагається встановити мир і спокій. Стоп! Якщо ти дійсно хочеш досягнути вершин, ти не маєш слідувати чужими кроками чи орієнтуватись на когось як на взірець, достатньо просто розібратись в собі, визначити свій тип і слідувати своїй Стратегії. Успіх не за горами! 

Катя Малишева

0

Коментарі

113.04.12, 23:44

Саме опитування:

http://vk.com/wall-30993748_123