Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Starolad

попередня
наступна

Ми навіть не уявляємо...

  • 19.11.15, 22:14
не уявляємо, наскільки... збочено наше мислення, і як сильно воно відрізняється від мислення предків. Останні мали багатовимірне сприйняття світу, і , відповідно, багатовимірним була й їх реакція на оточуючий світ, яка висловлювалася в їх дивовижній творчості, витворах думки і мистецтва. Абстракціоністів серед них не було... Якщо ви не маєте багатовимірного мислення (суч-і психіатри впевнено називають його шизофренією), ви не здатні створювати складні соціальні побудови і розвивати свої психофізичні здібності до рівня своїх прапредків. Натомість, нам чомусь нав"язують уявлення про їх примітивізм в порівнянні з сучасністю.
Щоб розширити способи мислення, треба змінити мораль, тоді зміниться сприйняття світу. Моральні принципи конструюють алгоритми мислення, але та мораль, яка нам постійно нав'язується то релігією, то цивілізованим суспільством (в лапках), виходить з одного сатанинського джерела і окрім хаосу, революцій, тираній нічого хорошого принести не може.
Таке мислення прирікає всі справи та починання на провал і встановлює жорстку межу в розвитку і в еволюції. Як в науці та світогляді, так і в суспільстві, сім'ї. Завдяки цьому типу мислення (за принципом дихотомії: "так - ні") дуже легко дурити людей. А людством і зовсім весело керувати, ведучи його від однієї кризи до іншої. Адже знаючі про це поводирі, чітко тримають нас за баранів.
0

Коментарі