хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

как я над ягодкой издевалась))

  • 16.05.15, 23:59
как-то по весне на смородину потянуло....так бывает...авитаминоз, и всё такоеangel решила доставить себе удовольствие и...поиздеваться над ягодкой-благо в  морозилке именно любимой смородины с зимы осталось-завались))

ну, процесс  известен : замесила тесто, дала ему *подойти* ....


достала ягодки из морозилки...





разморозила их  по-быстрому)) уложила, куда надо, изобразив на *лице изделия* любимый иероглиф,  пустила в духовку погреться, и.......всё sila 


да,есть таки  вещи, которые я люблю  делать с удовольствием)) особенно - когда захочу)))даже если уже полночь ))


33

Коментарі

2117.05.15, 01:25

По вірі Вашій. Та краще хай будуть рум'яні, плоди наші.

    2217.05.15, 01:35

    мням мням

      Гість: бухой

      2317.05.15, 01:39Відповідь на 21 від CJIABIK

      да. кожному свое .хай буде добре усім

        Гість: Старий Семен

        2417.05.15, 01:47Відповідь на 10 від CJIABIK

        В овочах і фруктах при тривалому зберіганні (навіть в оптимальних умовах) кількість вітамінів близька до нуля. Після заморозки і наступної терміної обробки - там вітамінів залишилось 0,0..... Так що від авітамінозу це тобі помогло, шо мертвому кадило..... А вашше штука зачотна получилась. Хом"ячок мав залишитись довольним..... Не став ставку на мінерали (Землю) й Воду, бо ці стихії пережили в утробах, насінням і плодом, організм дитини, людини візьме все потрібне з Повітря й Вогню. звичайно ж,при правильній думці.Я не вживаю препарати для розширення свідомості, тому мені важко осягнути весь глибинно-безмежний зміст даного твердження....

          Гість: Старий Семен

          2517.05.15, 01:48Відповідь на 12 від WILD_EAST

          В овочах і фруктах при тривалому зберіганні (навіть в оптимальних умовах) кількість вітамінів близька до нуля. Після заморозки і наступної терміної обробки - там вітамінів залишилось 0,0..... Так що від авітамінозу це тобі помогло, шо мертвому кадило..... А вашше штука зачотна получилась. Хом"ячок мав залишитись довольним.....луччи воткай залить огаОга, а потім кефіром відполірувати.....

            Гість: Malef(banned)

            2617.05.15, 05:25Відповідь на 7 від Гість: Старий Семен

            В овочах і фруктах при тривалому зберіганні (навіть в оптимальних умовах) кількість вітамінів близька до нуля. Після заморозки і наступної терміної обробки - там вітамінів залишилось 0,0..... Так що від авітамінозу це тобі помогло, шо мертвому кадило..... А вашше штука зачотна получилась. Хом"ячок мав залишитись довольним.....абсолютная неправда

              Гість: Старий Семен

              2717.05.15, 05:53Відповідь на 26 від Гість: Malef(banned)

              Думка експерта широкого профілю і ще жирнішої спеціалізації для мене є надзичайно важливою.....

                Гість: Malef(banned)

                2817.05.15, 06:04Відповідь на 27 від Гість: Старий Семен

                Думка експерта широкого профілю і ще жирнішої спеціалізації для мене є надзичайно важливою.....лал
                а ты, прости, эксперт какого профиля?
                Зачем была придумана технология быстрой заморозки по-твоему, эксперт?)) А витамины в основном выдерживают до 100-110 градусов.

                  Гість: Старий Семен

                  2917.05.15, 06:09Відповідь на 28 від Гість: Malef(banned)

                  Думка експерта широкого профілю і ще жирнішої спеціалізації для мене є надзичайно важливою.....лал
                  а ты, прости, эксперт какого профиля?
                  Зачем была придумана технология быстрой заморозки по-твоему, эксперт?)) А витамины в основном выдерживают до 100-110 градусов.
                  Я й не сумніваюся в твоїй готовності переконувати всіх оточуючих в своїй правоті, аж до повної усрачки... Але мені не цікаво тратити свої ресурси на таку дурь....

                    Гість: Malef(banned)

                    3017.05.15, 06:23Відповідь на 29 від Гість: Старий Семен

                    Думка експерта широкого профілю і ще жирнішої спеціалізації для мене є надзичайно важливою.....лал
                    а ты, прости, эксперт какого профиля?
                    Зачем была придумана технология быстрой заморозки по-твоему, эксперт?)) А витамины в основном выдерживают до 100-110 градусов.
                    Я й не сумніваюся в твоїй готовності переконувати всіх оточуючих в своїй правоті, аж до повної усрачки... Але мені не цікаво тратити свої ресурси на таку дурь....
                    мда.. как-то ты быстро скатился на личности - это показательно.
                    зачем мне кого-то убеждать? это не вопрос мнения, это установленные факты.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна