Насолода :)

  • 28.05.07, 17:25

Продовжуємо тему геймерства :)

Я думаю кожен по-своєму фанатіє він якоїсь комп”ютерної гри. Наприклад я жити не можу без The Sims 2 та 4-тої цивілізації :)

А дехто фанатіє від перегонів, стрілялок, бродилок і так далі. Так от, для отримання БІЛЬШОЇ НАСОЛОДИ від улюбленої гри пропонуємо вам “запастися” ост такими товарами:

Клавіатура для геймерів (про неї ми вже розповідали в цьому пості) Logitech G15 Gaming Keyboard

Logitech WingMan Extreme 3D ProТакож вам знадобиться Джойстик Logitech WingMan Extreme 3D Pro - коли напруженість ігрової ситуації наростає, експлуатаційні якості джойстика надають вирішальне значення. Джойстик Extreme 3D Pro з рукояткою, що повертається, ніколи вас не підведе. 12 програмованих кнопок і восьмипозиційний гумовий перемикач забезпечують оптимальний стиль управління, що настроюється відповідно до переваг користувача. Чи ведете ви дистанційне бомбардування або стріляєте з гармати в жорстокому бою, надійний і точний Extreme 3D Pro в два рахунки забезпечить вам перевагу над ворогом.

Замовити його можна в інтернет-магазині “Компторг

Wheel Logitech Formula Force EXВикористовуючи руль Wheel Logitech Formula Force EX ваші перегони стануть реальними! Відчуйте поведінку машини, дорогу, її нерівності, стіни та зіткнення!

Руль з двома прорезиненими накладками. Накладки повністю обрамляють руль і забезпечують надійне і зручне управління. Відчуйте, як зручно тримати руль і наскільки є точним рульове управління. Подвійна система кріплення надійно утримує підставку руля.

* Відчуйте дорогу. Всі нерівності, поведінку машини і зіткнення - як в житті! * Управляйте вибором в меню і змінюйте ракурс обзору. Використовуйте D-маніпулятор з вісьмома степенями свободи. * Отримайте швидкий до функцій управління. Використовуйте 12 повністю програмованих кнопок управління. * Перемикайте передачі. Для цього руль оснащений двома підрульовими перемикачами.

Замовити Wheel Logitech Formula Force EX можна в інтернет-магазині “Компторг

Wheel Logitech MOMO Racing ForceПромчатись з вітерцем, повною мірою відчувши реальну атмосферу, у якій протікають дійсні гонки, скориставшись гоночним кермом зі зворотним зв’язком по зусиллю Logіtech® MOMO® Racіng Force Feedback Wheel. Розроблений дійсними професіоналами автогонок, кермо має спеціальне покриття, важіль переключення передач і педалі, що дозволяють створити повну ілюзію реальності. А завдяки удосконаленій технології зворотного зв’язку по зусиллю ви зможете випробувати на дорозі зовсім нові відчуття… усі ці зіткнення , удари і наїзди.

Замовити Wheel Logitech MOMO Racing Force можна на сайті інтернет-магазину “Компторг

А ви любите малювати?

  • 28.05.07, 17:19

Любите малювати? От я малювати дуже навіть люблю, правда художник з мене мягко кажучи поганий. Паперу переводжу цілими пачками. Недавно купила собі графічний планшет. Ляля :) Тепер бачу в собі художника :)

Wacom PenPartner2 multilanguageПланшет Wacom PenPartner2 multilanguage професійний

Планшет класний тим, що дозволяє працювати за ним і лівші. А я лівша :) так що не треба пристосовуватися по всякому. Тут все просто - взяв в ліву руку ручку і малюєш :) І ще - він досить легенький - важить всього 160 грам :)

Замовити собі такий можна на сайті інтернет магазину “Компторг

Wacom Intous3 A4 reg. USB tabletНа сайті можна знайти ще й інші планшети. Наприклад - Планшет Wacom Intous3 A4 reg. USB tablet професійний

Розмір планшету - А4, ідеально підходить для відворення зображення 1:1 на більшості моніторів і стилю роботи, при якому рухається рука. Він оснащений класвішами ExpressKeys і сенсорними полосками TiuchStrip і підходить, як для правші так і для лівші.

Про спілкування і не тільки

  • 27.05.07, 16:08
Останні два роки не уявляю своє життя без інтернету. Ви напевно також. Крім роботи люблю поспілкуватися з друзями, бо часу на реальне спілкування майже не вистарчає. А яке ж може бути спілкування без “візуального контакту”. Таке спілкування є неповноцінним, принаймі для мене. Зараз є безліч засобів які робляьть наше з вами спілкування приємнішим, зручнішим, швидшим. Тому і користуюся веб камерою :)

Webcam Genius VideoCam Look 1320В нашому інтернет магазині є великий виріб веб камер. Наприклад, Webcam Genius VideoCam Look 1320

Веб камера Genius VideoCam Look 1320, 640480, що робить 30 кадр/сек, і підключається через USB порт представляє компактну веб-камеру Genius Look 1320. Вона забезпечує якісне зображення завдяки 1.3 Мп матриці, а за допомогою програмної інтерполяції можна одержувати фотознімки з роздільною здатністю до 4 Мп.

Завдяки особливій конструкції оптичного елемента Genius Look 1320 і настройкам різкості і колірної насиченості, зображення завжди буде чітким навіть в умовах слабкої освітленості.

В комплект поставки входить гарнітура, яка легко кріпиться до вуха, залишаючи вільною руки, і забезпечує якісну передачу звуку під час інтернет-спілкування

Webcam Genius VideoCam Look 315FSЧи ось така “футбольна” веб камера Webcam Genius VideoCam Look 315FS Перед початком чемпіонату світу по футболу Genius представляє веб-камеру Look 315FS. Корпус камери виконаний з гуми, а незвичайний дизайн робить Look 315FS ще більше схожою на справжній футбольний м’яч. Вбудований в камеру мікрофон дозволяє з комфортом обмінюватися останніми футбольними новинами з друзями без підключення гарнітури. В комплект поставки входить набір наклейок із зображенням прапорів країн, що беруть участь в чемпіонаті світу FIFA. Не дивлячись на оригінальну зовнішність, Look 315FS є повнофункціональною веб-камерою з 0.3 мегапікселною матрицею і інтерфейсом підключення USB 1.1 з підтримкою USB 2.0.

Webcam Genius VideoCam EYE 311QЩе одна веб камера з креативним дизайном Webcam Genius VideoCam EYE 311Q

Eye 311Q - ця веб - камера креативного дизайну створена спеціально для Інтернет спілкування. До камери додається гарнітура, яка легко кріпиться до правого або лівого вуха, що залишає руки вільними. Eye 311Q компактна за розміром і не займе багато місця на робочому столі або в багажі. Камера легко кріпиться не тільки до звичайного LCD монітора, але і до КПК і ноутбуку

Клавіатури на будь який смак. А яку Вам?

  • 27.05.07, 16:00

У нам можна знайти клавіатури на будь-який смак. Наприклад, клавіатура Key Logitech Cordless diNovo Edge із вбудованою мишкою.

Найсучасніша клавіатура в світі. Ультратонка клавіатура Logitech® diNovo Edge™, відмінна неперевершеною зручністю і швидкістю друку, ідеально підходить для роботи на наймогутніших комп’ютерах. Новітній пристрій TouchDisc™, що забезпечує прискорену прокрутку і відстежування переміщень з точністю до піксела, робить сенсорні панелі непотрібними і застарілими. Зарядний пристрій витонченої форми одночасно виконує функцію підставки для клавіатури. літієво-іонні акумуляторні батареї з тривалим терміном роботи дозволяють працювати довше, а безпровідна технологія Bluetooth® забезпечує надійне підключення. Наявність суперсучасної мишки Logitech MX™ Revolution дозволяє отримати ще більше задоволення від роботи на комп’ютері!

Почитати детальніше про Key Logitech Cordless diNovo Edge та замовити Key Logitech Cordless diNovo Edge можна на нашому сайті: www.comptorg.com.ua

Клавіатура Logitech G15 Gaming KeyboardЩе одна клавіатура варта уваги - Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard. Ця клавіатура стане корисна геймерам.

Клавіатура Logitech® G15 Keyboard™ надає любителям ігор широкі можливості отримання інформації, програмування і управління в процесі гри. Її ЖК-екран з підсвічуванням і регульованим нахилом показує важливу системну інформацію під час гри і дозволяє встановлювати таймери, щоб відстежувати події гри. Ви навіть можете підтримувати зв’язок з своїми співрозмовниками в службі миттєвих повідомлень під час гри! 18 програмованих клавіш G Keys™ дозволяють виконувати макроси - наприклад, використовувати заклинання в World Warcraft одним натисненням кнопки, а клавіші з підсвічуванням незамінні під час гри при вимкненому світлі. Клавіатура Logitech® G15 Keyboard™ має також перемикач, який вимикає клавішу Windows®, так що при її випадковому натисненні ваша гра не закінчиться. Вона повністю побудована, щоб допомогти вам грати краще. Спробуйте її у дії, і повернення до стандартної клавіатури стане для вас немислимим.

Почитати детальніше про Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard та замовити Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard можна нанашому сайті www.comptorg.com.ua

Logitech Cordless Desktop S510 Media RemoteВарто також згадати про незамінну клавіатуру Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote для презентацій.

В комплект входить клавіатура, оптична мишка, пульт дистанційного керування, радіо.

Комплект Cordless Desktop® S 510 Media Remote - це перший комплект корпорації Logitech з пультом дистанційного керування! Тепер на відстані до 5 метрів можна управляти своїми мультимедійними презентаціями, спільно проглядати музичні файли, фотографії і тематичні історії з друзями або членами сім’ї. Клавіатура Zero-Degree Tilt™ забезпечує найвищий рівень комфорту при роботі; Зручно вбудовані в клавіатуру мультимедійні клавіші одним натисненням забезпечують відтворення у випадковому порядку музичних файлів, швидка зміна масштабу і навіть зручну функцію повороту зображення. Безпровідна оптична миша поліпшеної конструкції забезпечує злагоджене управління, а також прокрутку у вертикальному і горизонтальному напрямах.

Почитати детальніше про Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote та замовити Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote можна на сайті www.comptorg.com.ua

Форум інтернет-магазину "Компторг"

Знову привіт!

У нас тепер крім інтернет-магазину є ще і форум де можна обговорити товар, почитати цікаві новини ІТ і просто гарно поспілкуватися як з іншими користувачами інтернет магазину "Компторг" так і з адміністрацією і зі мною . Так що запрошую усіх на наш форум.

Форми оплати

  • 23.05.07, 21:43
Придбавши товар у нашому інтернет-магазині "Компторг" ви можете скористатитися такими формами оплати:
Готівка – Ви оплачуєте за товар при його доставці.Напевно найзручніший спосіб оплати для жителів міста Терпонопя.
Перерахунок – оплата через будь-яке відділення банку (при собі необхідно мати роздруківку рахунку). Для організацій здійснюється звичайним способом, єдине що лід обрати чи Вам потрібно відшкодовувати ПДВ чи ні.
Переказ – переказ готівки засобами УкрПошти etc.
Web-money - Ви можете переказати пошти на електронний гаманець, код(номер)
гаманця отримайте у мене по ICQ 241056596 або по телефону "гарячої лінії" теж у мене

Детальніше можна почитати тут

Акція він інтернет-магазину "Компторг"

  • 23.05.07, 21:29
Інтернет-магазин "Компторг" у зв"язку з появою цього блога розпочав нову акцію :)
Проходить акція під назвою "АКЦІЯ - Найактивніший блогер". Мається на увазі найактивніший читач та дописувач нашого блогу :) Надіємося що цей маленький проект буде успішним, і вже 30 червня ми підіб"ємо перші підсумки :)

Детальніше про акцію можна почитати тут

<---- дуже сподобалося зображення :D

маленька інструкці: інтернет-магазин "Комптогр"

  • 23.05.07, 21:08
Інструкція з експлуатації - трохи кумедна назва, але все ж таки в декого можуть виникнути запитання

Хочу наголосити - при реєстрації необхідно вказувати ваші реальні дані. Не пишіть ща Вас свати ВАСЯ ПУПКІН, буде досить смішно якщо ми подзвонимо за вказаним Вами номером телефону і попросимо до телефону ВАСЮ ПУПКІНА :)
Також вкажіть реальний номер телефону, звичайно бажано мобільний, але якщо Вам краще - то домашній. Якщо ви з іншого місят - велке прохання не забувайте про код Вашого міста.
І Знову ж таки про адресу - перед відправкою товару ми за будь-яких обставин з Вами сконтактуємо, але на приклад знаючи що Ви не з Тернополя, а скажімо з Києва чи Одеси ми зможемо визначити приблизну вартість доставки і це збереже і Ваш і наш час :)

Про головне напевно все сказав, більш детальну інформацію можна знайти на сайті :)

Забули про головне :)

  • 23.05.07, 20:55
Вже 4 чи 5 пост а про головне забули :)
як з нами можна зв"язатися. В принципі цю інформацію можна отримати на сайті "Компторгу", але думаю буде корисно запостити її і тут.
Так ось, з нами можна зв"язатися як по телефону, по "асьці", скайпу.

Гаряча лінія: детальну консультацію щодо товару можна отримати за наступними телефонами - 

UMC:(050) 339-57-95
MOBI:(068) 772-09-95
Life:(063) 714-69-21
Jeans:(099) 308-36-87
Beeline:(068) 516-20-23
Kyivstar:(096) 276-45-65


Звичайно ICQ Підтримка:
241056596

І не забуваємо про Скайп: comptorg

Детальнішу інформацію можна знайти на нашому сайті - "Компторг - контакти"

Умови доставки товарів від інтернет-магазину "Компторг"

  • 23.05.07, 20:39
Інтернет-магазин "Компторг" здійснює доставку замовленого Вами товару у будь-яку точку України!!!!!

В межах міста Тернополя доставка зазвичай здійснюється в наступний день після обіду :) Так що якщо Ви в понеділок замовили - у вівторок Вам привезуть товар додому (Якщо ви з Тернополя). Якщо ж ви не з Тернополя, а наприклад з області, чи далі то замовлений товар доставлять приблизно в 5-ти денний строк.

Доставка в межах Тернополя - БЕЗКОШТОВНА!!!!. * при замовленні на суму більше 100 грн

Для іногородніх клієнтів доставка здійснються засобами УкрПошти,
"Нічного Експресу", "Автолюксу", "EMS" за вибором клієнта. Вартість
доставки слід узгоджувати в індивідуальному порядку через номери
"гарячої лінії" або ICQ чи Skype.

Для приблизного підрахунку вартості доставки в інші міста України скористайтеся сторінкою сайту - доставка