хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Насолода :)

  • 28.05.07, 17:25

Продовжуємо тему геймерства :)

Я думаю кожен по-своєму фанатіє він якоїсь комп”ютерної гри. Наприклад я жити не можу без The Sims 2 та 4-тої цивілізації :)

А дехто фанатіє від перегонів, стрілялок, бродилок і так далі. Так от, для отримання БІЛЬШОЇ НАСОЛОДИ від улюбленої гри пропонуємо вам “запастися” ост такими товарами:

Клавіатура для геймерів (про неї ми вже розповідали в цьому пості) Logitech G15 Gaming Keyboard

Logitech WingMan Extreme 3D ProТакож вам знадобиться Джойстик Logitech WingMan Extreme 3D Pro - коли напруженість ігрової ситуації наростає, експлуатаційні якості джойстика надають вирішальне значення. Джойстик Extreme 3D Pro з рукояткою, що повертається, ніколи вас не підведе. 12 програмованих кнопок і восьмипозиційний гумовий перемикач забезпечують оптимальний стиль управління, що настроюється відповідно до переваг користувача. Чи ведете ви дистанційне бомбардування або стріляєте з гармати в жорстокому бою, надійний і точний Extreme 3D Pro в два рахунки забезпечить вам перевагу над ворогом.

Замовити його можна в інтернет-магазині “Компторг

Wheel Logitech Formula Force EXВикористовуючи руль Wheel Logitech Formula Force EX ваші перегони стануть реальними! Відчуйте поведінку машини, дорогу, її нерівності, стіни та зіткнення!

Руль з двома прорезиненими накладками. Накладки повністю обрамляють руль і забезпечують надійне і зручне управління. Відчуйте, як зручно тримати руль і наскільки є точним рульове управління. Подвійна система кріплення надійно утримує підставку руля.

* Відчуйте дорогу. Всі нерівності, поведінку машини і зіткнення - як в житті! * Управляйте вибором в меню і змінюйте ракурс обзору. Використовуйте D-маніпулятор з вісьмома степенями свободи. * Отримайте швидкий до функцій управління. Використовуйте 12 повністю програмованих кнопок управління. * Перемикайте передачі. Для цього руль оснащений двома підрульовими перемикачами.

Замовити Wheel Logitech Formula Force EX можна в інтернет-магазині “Компторг

Wheel Logitech MOMO Racing ForceПромчатись з вітерцем, повною мірою відчувши реальну атмосферу, у якій протікають дійсні гонки, скориставшись гоночним кермом зі зворотним зв’язком по зусиллю Logіtech® MOMO® Racіng Force Feedback Wheel. Розроблений дійсними професіоналами автогонок, кермо має спеціальне покриття, важіль переключення передач і педалі, що дозволяють створити повну ілюзію реальності. А завдяки удосконаленій технології зворотного зв’язку по зусиллю ви зможете випробувати на дорозі зовсім нові відчуття… усі ці зіткнення , удари і наїзди.

Замовити Wheel Logitech MOMO Racing Force можна на сайті інтернет-магазину “Компторг

4

Коментарі

Гість: Работун

16.06.07, 22:30

Виставлена оцінка -2:

Реклама.