хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Клавіатури на будь який смак. А яку Вам?

  • 27.05.07, 16:00

У нам можна знайти клавіатури на будь-який смак. Наприклад, клавіатура Key Logitech Cordless diNovo Edge із вбудованою мишкою.

Найсучасніша клавіатура в світі. Ультратонка клавіатура Logitech® diNovo Edge™, відмінна неперевершеною зручністю і швидкістю друку, ідеально підходить для роботи на наймогутніших комп’ютерах. Новітній пристрій TouchDisc™, що забезпечує прискорену прокрутку і відстежування переміщень з точністю до піксела, робить сенсорні панелі непотрібними і застарілими. Зарядний пристрій витонченої форми одночасно виконує функцію підставки для клавіатури. літієво-іонні акумуляторні батареї з тривалим терміном роботи дозволяють працювати довше, а безпровідна технологія Bluetooth® забезпечує надійне підключення. Наявність суперсучасної мишки Logitech MX™ Revolution дозволяє отримати ще більше задоволення від роботи на комп’ютері!

Почитати детальніше про Key Logitech Cordless diNovo Edge та замовити Key Logitech Cordless diNovo Edge можна на нашому сайті: www.comptorg.com.ua

Клавіатура Logitech G15 Gaming KeyboardЩе одна клавіатура варта уваги - Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard. Ця клавіатура стане корисна геймерам.

Клавіатура Logitech® G15 Keyboard™ надає любителям ігор широкі можливості отримання інформації, програмування і управління в процесі гри. Її ЖК-екран з підсвічуванням і регульованим нахилом показує важливу системну інформацію під час гри і дозволяє встановлювати таймери, щоб відстежувати події гри. Ви навіть можете підтримувати зв’язок з своїми співрозмовниками в службі миттєвих повідомлень під час гри! 18 програмованих клавіш G Keys™ дозволяють виконувати макроси - наприклад, використовувати заклинання в World Warcraft одним натисненням кнопки, а клавіші з підсвічуванням незамінні під час гри при вимкненому світлі. Клавіатура Logitech® G15 Keyboard™ має також перемикач, який вимикає клавішу Windows®, так що при її випадковому натисненні ваша гра не закінчиться. Вона повністю побудована, щоб допомогти вам грати краще. Спробуйте її у дії, і повернення до стандартної клавіатури стане для вас немислимим.

Почитати детальніше про Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard та замовити Клавіатура Logitech G15 Gaming Keyboard можна нанашому сайті www.comptorg.com.ua

Logitech Cordless Desktop S510 Media RemoteВарто також згадати про незамінну клавіатуру Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote для презентацій.

В комплект входить клавіатура, оптична мишка, пульт дистанційного керування, радіо.

Комплект Cordless Desktop® S 510 Media Remote - це перший комплект корпорації Logitech з пультом дистанційного керування! Тепер на відстані до 5 метрів можна управляти своїми мультимедійними презентаціями, спільно проглядати музичні файли, фотографії і тематичні історії з друзями або членами сім’ї. Клавіатура Zero-Degree Tilt™ забезпечує найвищий рівень комфорту при роботі; Зручно вбудовані в клавіатуру мультимедійні клавіші одним натисненням забезпечують відтворення у випадковому порядку музичних файлів, швидка зміна масштабу і навіть зручну функцію повороту зображення. Безпровідна оптична миша поліпшеної конструкції забезпечує злагоджене управління, а також прокрутку у вертикальному і горизонтальному напрямах.

Почитати детальніше про Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote та замовити Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote можна на сайті www.comptorg.com.ua

3

Коментарі

Гість: Работун

16.06.07, 22:30

Виставлена оцінка -2:

Реклама.