хочу сюди!
 

Славушка

99 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

СВІТЛО ВІРИ УПА єднає християн і мусульман проти тьми брехні зла

  • 03.11.11, 20:33
СЛАВА ІСУСУ ! Привіт друзі і найкращі побажання вам ! ДОЗВОЛЬТЕ ВАМ для ПОКАЯННЯ ЗА гріхи віри в брехню і для ясності душі та молитовних християнських  совісних роздумів на першу пятницю в свято ІКОНИ  КАЗАНСЬКОІ  БОГОРОДИЦІ  дати таке слово ПРАВДИ від НАС 2 чергових офіцерів\священників УПА БАНДЕРИ +ГОЛОДЮКА ))))  СПАСИ ВАС БОЖЕ ! Привіт й найгарніші побажання з ОСОБЛИВИМ місяцем перед 20річчям ПЕРЕМОГИ Референдуму АКТУ ВОЛІ УКРАІНИ ВСІМ ПАТРІОТАМ+ДРУЗЯМ УНРуху УКРАІНИ та діаспорі з Івано Франківська від офіцерів \СВЯЩЕННИКІВ І КОЗАКІВ УПА БАНДЕРИ + ГОЛОДЮКА ! ЗА СИНЕЄ НЕБО ЗА ЖОВТЕ КОЛОССЯ ...БОРОТИСЯ ТРЕБА ЩОБ КРАЩЕ ЖИЛОСЯ ! Щасливо з БОГОМ ! Єднаймося від СУМ І ЛУГАНСЬКА до сивих Карпат одна МИ велика Родина ! ЩОБ ВІЧНА ЩАСЛИВА була наша козацька УКРАІНА ! Разом ми сила ! ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО http://www.youtube.com/watch?v​=FuWw9MH2UgI МИ ПЕРЕМОЖЕМ ПЕРЕПРОШУЄМ ВАС друзі що даєм на рос мові те що написав Александр Игнатьев ! МИ офіцери\ священники УПА ВДЯЧНІ ТИМ ХТО ШИРИТЬ ТАКУ ПРАВДУ ...
Вот за эти "грехи" убили Кадаффи:

1. Бензин стоит дешевле воды. 1 литр бензина — 0,14 $
2. Новобрачным дарится 64 000 $ на покупку квартиры.
3. Образование и медицина полностью бесплатные.
4. На каждого члена семьи государство выплачивает в год 1 000 $ дотаций.
5. Пособие по безработице — 730 $.
6. Закрыл военные базы НАТО.
7. Зарплата медсестры — 1 000 $.
8. За каждого новорожденного выплачивается 7 000 $.
9. На открытие личного бизнеса единовременная материальная помощь — 20 000 $.
10. Крупные налоги и поборы запрещены.
11. ВВП на душу населения — 14 192 $
12. Образование и стажировка за рубежом — за счёт государства.
13. Сеть магазинов для многодетных семей с символическими ценами на основные продукты питания.
14. За продажу продуктов с просроченным сроком годности — большие штрафы и задержание подразделениями спецполиции.
15. Часть аптек — с бесплатным отпуском лекарств.
16. За подделку лекарств — смертная казнь.
17. Квартирная плата — отсутствует.
18. Плата за электроэнергию для населения отсутствует.
19. Продажа и употребление спиртного запрещены — «сухой закон».
20. Кредиты на покупку автомобиля и квартиры — беспроцентные.
21. Риэлторские услуги запрещены.
22. Покупку автомобиля до 50% оплачивает государство, бойцам народного ополчения — 65%.
23. Придя к власти, он изгнал из страны межд. корпорации.

Только при Муаммаре негры юга Ливии обрели человеческие права.
За сорок лет его правления население Ливии выросло в три раза.
Детская смертность уменьшилась в 9 раз.
Продолжительность жизни в стране увеличилась с 51,5 до 74,5 лет.
Кадаффи принял решение вывести Ливию из мировой банковской системы и его примеру хотели последовать ещё 12 арабских стран.

Но теперь всему этому наступит конец...

 Не доверяйте болтавне подконтрольных СМИ. Расскажите эту информацию своим друзьям... в память о настоящем патриоте и жертве заговора мирового закулисья! 
.  http://video.i.ua/user/2689697/43854/221666/   ХАЙ ПЕРЕМОЖЕ ПРАВДА БОЖА ! БОРІТЕСЯ ! ПОБОРЕТЕ ! ЩАСЛИВО ! памятайте  ЗАПОВІТ БАНДЕРИ що МОСКВА НАМ не  мати  а НАТО не тато  !   МИ УКРАІНИ  Божі діти маєм  нашу землю з БОГОМ ВБОРОНИТИ  БОГ нам помагав й поможе ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! СЛАВА  єдиній й нескореній нашій нені УКРАІНІ !БУДЬМО ЛЮДИ бо лихо вже є і ще більше буде...РАЗОМ МИ СИЛА ! СТАВАЙТЕ ДРУЗЯМИ нашоі інтернетпятірки козаків УПА http://vk.com/id132218192 В КОНТАКТІ http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+ УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER ПРОСТИ Й СПАСИ БОЖЕ !ЛАМАЙМО ЗЛА скалу ! НЕХАЙ ні жар ...ні холод не спинить нас ....і вірмо що ФРАНКО й ШЕВЧЕНКО з героями УПА й ХРИСТОМ воскреснуть скоро й сонячно до нас як безсмертні соколи проти гадів зла  *РАЗОМ молим за це всі небесні сили з славним Архангелом МИХАІЛОМ та вірим що все в Божих людей буде до 2013року файно\клас ! СПАСИ БОГ ВАС Отак ми всі йдемо, в одну громаду скуті
Святою думкою, а молоти в руках.
Нехай прокляті ми і світом позабуті!
Ми ломимо скалу, рівняєм правді путі,
 І щастя всіх прийде по наших аж кістках ! ТАК написав ІВАН Франко і ми .....ЯК ВІН В ХРИСТА та УКРАІНИ козаках....  КАМЕНЯРАХ  ! МИ ВІРИМ що вже звершаєм наш перед повстанням  УПА шлях  ЩАСЛИВО ! БУДЬМО украінці ! СЛАВА НАЦІІ ! ))))ПОМЯНЕМ в ці задушні листопадні дні ВСІХ хто помер та вже перейшов Божий СУД ! Прийми БОЖЕ наші молитви за душі в чистилищі а окремо за скоріше воскресіння твоіх святих вибранців а серед них доброго тайного друга УПА Івано Франківського 92 річного єпископа УГКЦ СОФРОНА\Степана Дмитерка якого три роки як поховали а має він сонячно воскреснути в новім молодім тілі у тім ПОДІБНИМ НА КИІВСЬКУ ЛАВРУ 7ХРЕСНІМ МЕТАЛЕВІМ чудохрамі що зійде ВІД 19 ДО 20 години як БОГ ДАСТЬ в цім або наступнім році до нас в Франківськ ...там серед воскреслих буде головний король і гетьман УКРАІНИ та наш великий геній ТАРАС ШЕВЧЕНКО...      http://uk.wikipedia.org/wiki/Софрон_(Дмитерко)               Почитайте біографію нашого праведника УГКЦ    та помоліться щоб більше висвячених ним священників та парафіян УГКЦ вірили в ту ПРАВДУ Бога й Богородиці що ДАЄ наша інтернет група УПА на спасіння УКРАІНИ ..НАВІКИ ВІЧНІ слава героям і друзям козаків ОУН\УПА.....Щиро вітаєм всіх наших друзів УНРуху з святом 100РІЧЧЯ Дня народження славного героя ОУН\УПА http://uk.wikipedia.org/wi​ki/Мирон-Орлик_Дмитро Народився у селі Рай Бережанського повіту (нині Тернопільська область) в родині робітників. Дитинство Дмитра було важким. Коли йому було лише п`ять років, у нього померла мати, осиротивши п`ятеро дітей. Піклування над молодшими дітьми перебрала на себе старша сестра Ганна.Середню освіту здобув у Бережанській гімназії та в Академічній гімназії у Львові. Ще під час навчання у гімназії він вступає в підпільне Юнацтво ОУН та включився в активну роботу. У 1930 році — з відзнакою закінчив гімназію і вступив на юрфак Львівського університету. ЗАГИНУВ в боротьбі з гітлерівцями в КИІВІ 1942р  ЩИРО МИ  СВЯЩЕННИКИ \ОФІЦЕРИ УПА вітаємо  ОСОБЛИВО ГАЛИЧАН також з 200РІЧЧЯМ НАРОДЖЕННЯ одного з найбільш героічних  СВЯЩЕННИКІВ ПАТРІОТІВ  УГКЦ  з якого дай БОГ брати приклад всім  справжнім духовним пастирям християн  )))  НАШ  СЛАВНИЙ  Маркіян Семенович Шашкевич народився 6 листопада 1811р. в с. Підліссі, Золочівського повіту в Галичині, в сім'ї священика УГКЦ .

Учився спочатку в гімназії у м. Бережанах, а з 1829р. — у Львівській семінарії. В час перебування в семінарії Шашкевич розпочав свою творчу діяльність; тоді ж він організував літературний гурток молоді. Перші твори Шашкевича з'явилися в збірнику «Русалка Дністровая» (1837).

Перу М. Шашкевича, крім ряду поезій, належить кілька прозаїчних творів. Найвизначніший з них — казка «Олена», високо оцінена Іваном Франком.

Шашкевич був одним з поетів «Руської трійці», організатором цього гуртка і невтомним культурним діячем. Крім поезій і прозових творів, йому належать переклади на українську мову сербських народних пісень, віршів чеських і польських поетів.

Помер Шашкевич ВІД ОТРУТИ ЛЯХІВ УКРАІНОФОБІВ 7 червня 1843 року.
ЩАСЛИВО ВСІМ ЖИВИМ ! ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ тим хто вже в небесах та завжди у наших несконених серцях ! СЛАВА УКРАІНІ ))))
17

Коментарі

13.11.11, 22:47

    24.11.11, 08:57

      34.11.11, 08:59

        44.11.11, 09:07

          54.11.11, 09:23

          Мені здається Лівія ще не раз пожалкує за Кадаффі

            64.11.11, 09:38

            та за такі льготи наші олігархи-злодії б живцем зажарили любого "Каддафі"

              Гість: Suliman_back

              74.11.11, 10:03

              янки 3,14дори

                84.11.11, 17:25

                  Гість: Друга

                  95.11.11, 12:43

                  Прочитала о Кадаффи - рай на земле. Не понятно только откуда там взялось такое количество повстанцев?

                    105.11.11, 13:48Відповідь на 9 від Гість: Друга

                    ЧОРТОВІ гроші завжди є..ще з часу ЮДИ ІСКАРІОТА засобом боротьбми проти СПРАВЖНІХ Божих людей . ТОМУ баламути зуміли за них купити отих повстанців .... ТОЖ в світі більшість людей на жаль вибирає не тернистий шлях добра а широку дорогу спокус зла Щасливо ВАМ ...Памятайте що РАЙ на землі буде тоді коли явно БОГ з святими прибуде і злих людей та іх спокус не буде..... так як і грошей ! СПАСИ ВАС БОЖЕ СЛАВА УКРАІНІ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна