хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Будь на Марші ВОЛІ у День Памяті Героїв Крут в Київі й Львові!

  • 28.01.16, 14:40
Дорогі брати й сестри , українці, РІДНА наша незборима Націє!

Сьогодні вже є очевидним і беззаперечним той факт, що єдиною силою, на котру може розраховувати український народ є сили правого спрямування. Саме націоналісти завжди були в авангарді боротьби за честь, самобутність і саме існування українського народу - як до здобуття Україною незалежності, так і після. Саме вони не вагаючись клали свої долі на вівтар української Нації. Здавалося, зі здобуттям українською державою незалежності ситуація мала б докорінно змінитися. Але досвід показує, що це не так, адже за 25 неповних років незалежності сформувалась ціла генерація сучасних політв’язнів!   Починаючи від антиукраїнського кучмістського режиму і аж до сьогодення можна спостерігати, що навіть із поваленням яскраво вираженої антинародної влади ситуація лише погіршилась! З перших днів Майдану праві сили брали активну участь в поваленні режиму Януковича. Пізніше, з початком війни на Донбасі, ні для кого не стала несподіванкою активна і масова участь націоналістів в обороні держави. Але замість визнання і підтримки з боку державного апарату патріоти отримали переслідування, репресії, тюремні сроки та вбивства. Тож молимось й боремось  за  святі ідеї волі й щастя  мертвих ...живих і ненароджених  українців ....Памятай за всіх й все  ..А ОСОБЛИВО за   УКРАЇНУ й  УКРАЇНЦІВ  - наш Предорогий синеокий  русий Христе БОЖЕ й Пресвята Марії Мати  !Після номінальної зміни влади в мирних містах були вбиті десятки і ув’язнені понад сто українських патріотів...Бачимо що все більш    хочуть зробити  лукаві і злі нащадки  комунІМПЕРокупантів увязненою  й підневільною  всю НАШУ  КОЗАЦЬКУ Націю та людей з інших націй світу!
І саме тому в пятницю 29 січня 2016року  об’єднані праві сили і представники добровольчих батальйонів очолять “Марш в підтримку політв’язнів...МАРШ ВОЛІ й  ДОЛІ ”!
Пліч-о-пліч під синежовтими й червоночорними стягами боротьби України зійдуться ДУК ПС, УНА-УНСО, ОУН, С-14, батальон "Торнадо", ВГО “Сокіл”, Карпатська Січ"= прихильники УНРуху ОУН\УПА\\УГВР=МТ"Сокіл+Пласт+Січ+Тризуб+" ...Приєднуйтеся ...й ви ...нескорені Божі люди!ПАТРІОТИ УКРАІНИ ! РАЗОМ переможемо ! Бог нам помагав й поможе...ПАМЯТАЙМО що на нас дивляться з небес і завжди з нами є безсмертні душі святих наших предків та Героїв й страдників ....Не зрадьмо ! Борімося ...Поборемо !

Клянемось вам, ровесники-герої,
На вашу кров, на славно вічні Крути
Нам чину вашого і жертви пресвятої
Нігде, ніколи не забути!

Клянемось вам для оборони чести
Ваш заповіт аж до кінця сповнити,
Підняти прапор, вгору ген піднести
До ясних зір у сонячні блакити.

За наш народ, за край веселий гожий
Клянемось дружно у потребі стати,
Здобути правду поможи нам, Боже,
І нас благослови, Пречиста Мати.===СПАСИ БОЖЕ ВАС І НАС та нашу УКРАІНУ ! СЛАВА УКРАІНІ !ГЕРОЯМ СЛАВА ! Слава Нації ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !!!

100%, 9 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

Гість: Dalia

128.01.16, 17:24

Дуже складна в нас ситуація в країні.На чолі всіх патріотичних організаціє стоять жидяри, тому кругом одна зрада.Партію"Свобода"
доконав Тягнебок,Правий Сектор - жижяра Авдій яРош.В'язниці забиті патріотами.Справжніх ватажків, які б змогли очолити боротьбу - підло
знищують.

    228.01.16, 17:36

      328.01.16, 18:03