Благодійний марафон «На долю майбутньої нації - ІІІ»

  • 23.09.08, 16:27

 

Прес-реліз

Назва заходу :        Благодійний марафон «На долю майбутньої нації - ІІІ»

Час та місце            Готельно-розважальний комплекс «Галактика»

 проведення :           Львів-Винники, вул. Миколайчука, 1

                                                                                       Призначення:         

За зібрані кошти буде закуплено медичне обладнання та  облаштовано лікувальний кабінет для проходження     лікування дітей з вродженими вадам в Поліклініці №2 у  м.Винники

Організатор:           Львівська міська молодіжна організація «Золота молодь Винник»

За підтримки :         Відділу роботи з молоддю Львівської міської ради та Приватного підприємства «Матвол»  

                                                                                     Проблема:               

Діти, що народжуються з вродженими вадами  потребують додаткової уваги, догляду та лікування. Організатори зіткнулися з проблемою, що  необхідне медичне обладнання дл дітей з вродженими вадами в 15- тисячному місті Винники просто відсутнє. У розмові з керівником Винниківської поліклініки організатори Благодійного марафону «На долю майбутньої нації -   ІІІ» спільно вирішили зробити акцент саме на цій проблемі та за зібрані кошти закупити обладнання та облаштувати  дитячий кабінет.

Концепція:               Взяти участь у концерті дали безкорисливу згоду такі

                                                                                      виконавці : 

Андріана, Наталка Карпа, Уляна Латик, Ліля Ваврін, Ірина Федишин, Ірена, Марта, Таня  Лозинська, Назар Савко, Андрій Заліско, Максімус

                                                                                         Гурти :

Ватра, Крайня хата, EnerG, Кожному своє,  Rizups,  Хочу ще; Шоу-балети: Атлантік, Unlimited, Queens.

Організатори марафону збиратимуть благодійні внески у розмірі від 10 грн. взамін на квиток на концерт.

 Власне таким чином будуть зібрані кошти на придбання медичного обладнання.

Координати:           Зробити благодійний внесок можна з 26 вересня 2008 року, кожної п’ятниці та суботи о 19.00 за адресою м. Львів-Винники, вул.. Галицька,61(хатина біля храму Івана  Хрестителя)

  Контактні телефони : 8-097-660-91-41 - голова організаціїБогдан Шустер

                                          8-096-813-62-82- заступник голови Маркевич Софія

благодійний марафон "На долю майбутньої нації" ІІ - етап!!!

Увага Увага!!!
Всі хто має змогу та можливість нам допомогти!!!
Звертаємося до Вас з проханням долучитися до проведення ІІ- етапу благодійного марафону "На долю майбутньої нації" в рамках боротьби з туберкульозом, оскільки 2007 р.Б. оголошений роком боротьби саме з цією важкою хворобою, яка все більше набирає обертів в Україні. Під час проведення І - етапу благодійного марафону (тоді це був звичайний благодійний концерт "На долю майбутньої нації" який відбувався 24 березня 2007р. в парку культури ім. Б. Хмельницького) волонтерами "Золотої молоді" було зібрано 3180 грн. від реалізації квитків та 1440 грн від спонсорських внесків, за ці кошти було обладнано комплексну дитячу палату в дитячій лікарні "Охматдит" а саме у пульманологічному відділенні. ІІ- етап благодійного концерту відбуватиметься в НЕДІЛЮ 14 жовтня о 14:00 год. у м. Винники, по вул Миколайчука 1, в РЦ "Галактика" Ваш внесок 10 грн. може врятувати життя дитини, отже ми просимо Вас прийти та підтримати наш марафон - а взамін отримати багато позитивного настрою від виступу виконавців які вже підтримали наш марафон.

Наш марафон підтримали такі зірки:: Андріана, Наталка Карпа, Ірена, Андрій Бакун, Оленка, тріо Крайня Хата, Роман Гамкало, Гламур, Реп гурти Rizups та Destruction, шоу - балети Unlimited, Queens, Останнє попередження!!!

З а квитками можна звертатись за тел. 80503712784 - Андрій або придбати перед початком концерту при вході у РЦ "Галактика"

Кожен з Вас може долучитись до марафону переказавши кошти, атже разом ми велика сила... наші реквізити: р/р26008034503400, МФО 351005, ЗКПО 33894603, АКІБ "УкрСиббанк", в м. Харків

Дякуємо за Вашу увагу та розуміння!!! Наперед вдячні Вам і нехай Господь благословить усі Ваші добрі діла та починання!!!

Чи потрібні такі марафони:

29%, 2 голоси

43%, 3 голоси

29%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мобільні оператори України!!

Всім привіт!! Як на Вашу думку чи протягнуть ще довго мобільні оператори на ринку України чи ні?? І якому оператору Ви більше надаєте перевагу!! Бо на мою думкуздається що всі оператори скоро будуть змушені або знижувати затрати на зв"язок або ж перейдуть на СDMAI технологію - зв"язок третього покоління!!!

Хто на Вашу думку кращий??

11%, 1 голос

67%, 6 голосів

0%, 0 голосів

11%, 1 голос

0%, 0 голосів

11%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

!!!

  • 07.05.07, 15:09

Мда народ на цих блогах просто якийсь пасивний. Я думав тут мало б бути більше відвідувачів!!!

Чи може Вам теми  непідходять???

Благодійний концерт "На долю майбутньої нації"

  • 05.05.07, 17:40

Доки буде жити Україна
В теплім хлібі, в барвних снах дітей-
Йтиме білим полем Катерина,
З немовлям прикутим до грудей...
(Л.Кисельов)

Мати і дитина... Дитина і мати... Проблеми і болі матері і дитини... Вони завжди супроводжують нас як і багато років тому, так і тепер... . Однією з найболючіших проблем дітей і матерів є проблема здоров’я.
Дитинство і материнство, переплітаючись, є своєрідним показником добробуту країни.  На жаль, наша держава виявилася неспроможною забезпечити лікарні медикаментами та медичним устаткуванням, а медперсонал – гідною зарплатою... Зубожілі приміщення, “антикварні” меблі, застарілі обладнання - все це вражає неозброєне око звичайного відвідувача. Висока дитяча смертність, вимушене хабарництво лікарів...- ось декілька з печальних наслідків нинішньої ситуації в медичній галузі.
Сумно і гірко... і, водночас, соромно... За нашу державу, за наш парламент... (до слова, на “оздоровлення” членів і родин якого витрачається по 30000 гривень з національного бюджету). Тому щораз більше ініціативи беруть на себе громадські організації, меценати та  іноземні спонсори.
Молодь також не байдужа до проблем матері і дитини. Бо всі ми були і є дітьми і колись, можливо, станемо батьками. Та, зрештою, кожен з нас, в більшій чи в меншій мірі, мав справу з медичними закладами. Хто з нас не був колись якщо не пацієнтом, то відвідувачем лікарні? Таким чином ми є безпосередніми дійовими особами медичної драми нашого суспільства. В якій важкохворі герої всіма силами тримаються за ниточки життя, але, на жаль, з тих чи інших причин ці ниточки можуть обірватися. І невимовно гірко, коли цими причинами є брак коштів чи необхідного медичного обладнання...
“Золота молодь Винник” за підтримки відділу роботи з молоддю ЛМР проводила благодійну акцію “На долю майбутньої нації”. 24 березня відбувся благодійний концерт під однойменною назвою. Придбавши квиток, глядачі могли не тільки подивитися  благочинний концерт, а й долучитись до доброї справи. Вартість квитка становила 10 гривень. Всі зібрані кошти будуть відправлені до пульмонологічного відділення львівської лікарні “Охмадит” для придбання інгаляторів та іншого медичного обладнання.... В концерті брали участь Наталка Карпа, Юлія Рай, гурт “Лямур”, Maximus, Калина, Андрій Бакун, реп-гурт “Rizups”, Роміо, Андріана, шоу-балети “Unlimited” та ”Queens”.
Спонсорами акції стали: Львівська міська рада, РЦ “Галактика”, ПП.”Дарина-сервіс”, ПП.”Сурков”, ПП.”Стептер”, ПП.”Винничанка”...
Наприкінці було оголошено кількість зібраних коштів під час цієї  акції. Ця сума становить 3180 гривень!! Із заключним словом звернулася до глядачів завідуюча кафедрою пульмонологічного відділення лікарні “Охмадит” Мужик Людмила Володимирівна.
Нам, ЛММГО “Золотій молоді Винник”, залишається тільки подякувати усім Вам за підтримку та допомогу. Залишайтесь і надалі такими ж небайдужими до долі наших дітей і матерів, будьте добрими, щедрими і милосердними...Бо у банальній фразі “Діти – наше майбутнє” захований глибокий зміст, адже жодна нація не може мати майбутнього без здоров’я і радості дитини та втіхи матері.


Тільки би вона донесла сина
До свого народу, до людей.
Біле поле, біла Катерина,
З немовлям прикутим до грудей.
(Л.Кисельов)

                                                Ярина Ціж

ЛМГО "Золота молодь Винник"


www.zolota-molod.altopix.com                                                 www.zolota-molod.blogspot.com

  ЛМГО "Золота молодь Винник" функціонує вже чотири роки і справно працює у громадській діяльності.

Львівська міська молодіжна громадська організація
„Золота молодь Винник” легалізована 28 листопада 2005року.

Метою ЛМГО „Золота молодь Винник” є згуртування дітей
та молоді навколо християнських та патріотичних ідей, виховання
в них високоморальних цінностей, спрямування їхніх дій і навиків
на користь суспільства, популяризація в молодіжному середовищі
здорового способу життя, різностороння допомога людям,
залучення дітей та молоді до співпраці з церквою
та іншими громадськими організаціями, а також до
активного громадського життя, проведення літніх
оздоровчих таборів, збереження українських традицій, звичаїв
та родинно побутових обрядів.

ЛМГО „Золота молодь Винник” поділяється на чотири вікові
групи (молодша, середня, підготовча, старша). Загальна
чисельність організації складає 160чоловік.

Найвищим керівним органом організації є Загальні збори.
Управління організацією здійснюється головою та Радою.
Діє Ревізійна комісія.