хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Благодійний концерт "На долю майбутньої нації"

  • 05.05.07, 17:40

Доки буде жити Україна
В теплім хлібі, в барвних снах дітей-
Йтиме білим полем Катерина,
З немовлям прикутим до грудей...
(Л.Кисельов)

Мати і дитина... Дитина і мати... Проблеми і болі матері і дитини... Вони завжди супроводжують нас як і багато років тому, так і тепер... . Однією з найболючіших проблем дітей і матерів є проблема здоров’я.
Дитинство і материнство, переплітаючись, є своєрідним показником добробуту країни.  На жаль, наша держава виявилася неспроможною забезпечити лікарні медикаментами та медичним устаткуванням, а медперсонал – гідною зарплатою... Зубожілі приміщення, “антикварні” меблі, застарілі обладнання - все це вражає неозброєне око звичайного відвідувача. Висока дитяча смертність, вимушене хабарництво лікарів...- ось декілька з печальних наслідків нинішньої ситуації в медичній галузі.
Сумно і гірко... і, водночас, соромно... За нашу державу, за наш парламент... (до слова, на “оздоровлення” членів і родин якого витрачається по 30000 гривень з національного бюджету). Тому щораз більше ініціативи беруть на себе громадські організації, меценати та  іноземні спонсори.
Молодь також не байдужа до проблем матері і дитини. Бо всі ми були і є дітьми і колись, можливо, станемо батьками. Та, зрештою, кожен з нас, в більшій чи в меншій мірі, мав справу з медичними закладами. Хто з нас не був колись якщо не пацієнтом, то відвідувачем лікарні? Таким чином ми є безпосередніми дійовими особами медичної драми нашого суспільства. В якій важкохворі герої всіма силами тримаються за ниточки життя, але, на жаль, з тих чи інших причин ці ниточки можуть обірватися. І невимовно гірко, коли цими причинами є брак коштів чи необхідного медичного обладнання...
“Золота молодь Винник” за підтримки відділу роботи з молоддю ЛМР проводила благодійну акцію “На долю майбутньої нації”. 24 березня відбувся благодійний концерт під однойменною назвою. Придбавши квиток, глядачі могли не тільки подивитися  благочинний концерт, а й долучитись до доброї справи. Вартість квитка становила 10 гривень. Всі зібрані кошти будуть відправлені до пульмонологічного відділення львівської лікарні “Охмадит” для придбання інгаляторів та іншого медичного обладнання.... В концерті брали участь Наталка Карпа, Юлія Рай, гурт “Лямур”, Maximus, Калина, Андрій Бакун, реп-гурт “Rizups”, Роміо, Андріана, шоу-балети “Unlimited” та ”Queens”.
Спонсорами акції стали: Львівська міська рада, РЦ “Галактика”, ПП.”Дарина-сервіс”, ПП.”Сурков”, ПП.”Стептер”, ПП.”Винничанка”...
Наприкінці було оголошено кількість зібраних коштів під час цієї  акції. Ця сума становить 3180 гривень!! Із заключним словом звернулася до глядачів завідуюча кафедрою пульмонологічного відділення лікарні “Охмадит” Мужик Людмила Володимирівна.
Нам, ЛММГО “Золотій молоді Винник”, залишається тільки подякувати усім Вам за підтримку та допомогу. Залишайтесь і надалі такими ж небайдужими до долі наших дітей і матерів, будьте добрими, щедрими і милосердними...Бо у банальній фразі “Діти – наше майбутнє” захований глибокий зміст, адже жодна нація не може мати майбутнього без здоров’я і радості дитини та втіхи матері.


Тільки би вона донесла сина
До свого народу, до людей.
Біле поле, біла Катерина,
З немовлям прикутим до грудей.
(Л.Кисельов)

                                                Ярина Ціж

14

Коментарі

Гість: art123

112.11.07, 15:54

Про Destruction знову забули згадати! А нашо? Їх на концерті не було... Одним словом ДИСКРИМІНАЦІЯ!!!

    Гість: art123

    212.11.07, 15:56