Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

10 "штуковин", що розчарували....

Изображение
Підводна маска. Всім, хто любить пірнати, давно хотілося маску, що дозволяє дихати під водою. Фірма Triton створила гаджет, що дозволяє занурюватися на 45 хвилин. Він фільтрує воду і пропускає всередину кисень. Також маска містить додаткові кисневі балони. Максимальна глибина занурення - 4,5 метра. Батарея перезаряджається після одного запливу. Вчені-океанологи розповіли, як це працює насправді. Пропускної спроможності маски не вистачить, щоб відфільтрувати достатню кількість води для знаходження під водою 45 хвилин. Але дихати, ймовірно, вдасться завдяки балонам. І лише трохи більше 10 хвилин.
Изображение
Довершений смарт-годинник. Розумний годинник Kreyos Meteor обіцяв стежити за сном і фізичною активністю , і при батареї, що працює тиждень, розпізнавати жести.Але виявилося, що без з'єднання зі смартфоном вони не виконують жодної функції, неводостійкі, та й зовні відрізняються від обіцяного. Виробник звинуватив Viewcooper, що випустила гаджет, і став блокувати користувачів, які залишали погані відгуки.
Изображение
Лазерна бритва. Морган Густавссон більше 30 років виношував ідею створення лазерної бритви. Виріб усуває темні і світлі волосини, а робота його базується на застосуванні лазерної епіляції, імпульсного світла, а замість леза - оптичне волокно. За правилами Kickstarter, у компанії повинен бути робочий прототип. Коли бритву показали, виявилося, що за хвилину вона майже нічого не видалила. А у журналіста, що тестував пристрій, обірвалися дві нитки. Чому прототип при вартості в 4 тисячі доларів, не виготовили, не ясно, адже на Indiegogo вдалося зібрати достатню для цього суму.
Изображение
Рамка з фото Instagram. Рамка, що стоїть на столі, показувала б профіль і фотографії з Instagram. Випуск почався пізно, Instagram змінив API, необхідність в рамках відпала. Випущений в результаті гаджет мав неякісний дисплей: блякнучий і нечіткий.
Изображение
Міні-коптер. Міні-дрон Zano розміром з долоню, повинен був літати і робити високоякісні знімки.Його почали випробовувати і виявилося, що час польоту - 5 хвилин при обіцяних 15. Він не слідував за користувачем, а фотографії були поганої якості. Компанію ліквідували.
Изображение
Приставка для android-ігор. Приставка Ouya обіцяла зробити революцію. З нею можна було грати в ігри для Android на телевізійному моніторі. Але кнопки на гаджеті натискалися погано, проглядалися сторонні елементи Android. Не допоміг ні грошовий фонд, ні 10 мільйонів доларів від Alibaba. Компанію викупила Razer.
Изображение
Корпус з алюмінію на айфон. Рамка i + Case повинна була забезпечити захист від ударів. Вийшло так, що через алюмінієву рамку сигнал не проходив.
Изображение
Крихітна консоль. Мініатюрна портативна консоль, що підключається до телевізора для android-ігор.Використовувати консоль було не можна через низьку якість збірки і бідний асортимент ігор, де плату брали навіть за безкоштовні гри, крім того, контролер сам міняв настройки меню, гучність і т.д.
Изображение
Розумне кільце. Smarty Ring могло б замінити розумний годинник. Пристрій отримувало б дзвінки, відображало повідомлення та ін.Розробники не змогли зібрати кільце. Масивні вироби відрізнялися від концепт-артов. Smarty Ring так і не випустили.
Изображение
Е-ink-екран для годин Дисплей цього годинника використовував електронне чорнило, а його тонкий корпус з нержавіючої сталі не повинен був перевищувати 0,8 міліметра. Спочатку годинник вийшли більше 1 мм. Їх випустили, але більша частина не працювала. У розробників закінчилися кошти, і проект закрився.
0

Коментарі