хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Що може змусити звільнитися більшість українців

Практично всім нам доводилося шукати роботу і міняти її. Всього 4% з більш ніж півтори тисячі  опитаних учасників жодного разу не міняли роботу. Решті 96% довелося випробовувати різні почуття при звільненні.
А що ж є найпопулярнішою причиною звільнення? Головний привід зміни місця роботи - низька зарплата: 57% учасників опитування основною причиною звільнення назвали низьку матеріальну винагороду. На жаль, не всі співробітники готові обговорювати підвищення заробітної плати зі своїм босом і ще менша кількість керівників, як вони вважають, готові йти на поводу у своїх підлеглих і додавати їм зарплату. Тому фахівці починають шукати іншу роботу.
Ще 48% готові звільнитися при відсутності професійного і кар'єрного зростання. На третьому місці - рутина, яка з'їдає задоволення від роботи. Ще 28% довели до звільнення негаразди в колективі, а 25% не стали миритися з перевантаженням на роботі і поганими умовами праці.
Изображение
.... багато в  поточної діяльності залежить від безпосереднього керівника,  що в його поведінці може змусити звільнитися його підлеглих. Лідерство розділили два «невміння» - невміння тримати себе в руках і ставити чіткі завдання. Більше половини опитаних готові писати заяву на звільнення, будучи в підпорядкуванні у таких керівників.
Оскільки шеф - це ще не весь колектив,  як впливають відносини з колегами на рішення про звільнення. Одноосібним лідером по неприйняттю став непрофесіоналізм колег - кожен третій учасник опитування страждає від цього настільки, що готовий звільнитися. Трохи відстали від лідера такі неприємні речі як плітки і заздрість.
Як правило, будь-які негативні емоції ми у себе «викуповуємо» - багатьом відомо бажання купити шоколадку, щоб зняти стрес і підняти настрій. Скільки коштує зіпсований на роботі настрій? Скільки нам потрібно на новій роботі, щоб не шкодувати про зроблену зміну?

36% впевнено відповіли - в 2 рази більше. 23% вважають, що і перевищення в 1,5 рази досить, щоб змінити роботу. Серед учасників виявилося порівну (по 14%) тих, яким потрібно в три рази більше грошей, ніж зараз, і тих, яких грошима не переманиш. Ще 13% готові задовольнятися надбавкою в 30% до зарплати.
Тільки 18% опитаних пошкодували про те, що поміняли роботу. Можливо, разом з новим місцем роботи вони придбали ті приємності, про які навіть не думали, приймаючи пропозицію нового роботодавця. Або ретельно все зважили, приймаючи рішення про перехід.
0

Коментарі