Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Всі разом і кожен окремо. на шляху до енергонезалежності...

Изображение
 Український виробник    іграшок встановив    сонячну станцію    потужністю 35 кВт

 Розташоване в Івано-  Франківську ТОВ "Інтелком",  яке займається  виготовленням дитячих    іграшок торгової марки ТехноК, встановило першу чергу сонячної електростанції потужністю 35 кВт. 
Підприємство змонтувало на даху виробничого приміщення 132 сонячні панелі "SolarWatt Blue", передає Styknews.info
Введення в експлуатацію першої черги сонячної електростанції заплановане на 10 травня цього року. 
ТОВ "Інтелком" планує протягом 2016 року збільшити загальну потужність СЕС до 250 кВт. 

Використовуючи найсучасніші ефективні технології, підприємство намагається зберігати енергоресурси та покращувати екологію. Так, протягом 2014-2015 років підприємство замінило газові опалювальні котли твердопаливними, а у 2015 році облаштувало котли, що працюють на відпрацьованих індустріальних мастилах. 

Изображение
  Аби стати  незалежними,  закарпатці  встановлюють  сонячні батереї  навіть на  курятниках

З різким здорожчанням газу та електроенергії закарпатці почали думати про енергетичну незалежність – зріс попит на сонячні колектори та батареї, пишеmukachevo.net.
Колектори встановлюють для підігріву води та підтримки опалювальної системи, а сонячні батареї виробляють власну електроенергію, причому зайву – за «зеленим тарифом» її можна навіть продавати державі.
Останнім часом сонячні батареї почали з'являтися не лише на «крутих» приватних будинках, а й на дахах свиноферм, курятників і навіть на церквах.
У 2015 році в Україні кількість домогосподарств, які облаштували власні сонячні електростанції і отримали «зелений» тариф зросла у 10 разів
 – до 244. Вони разом виробили понад 410 000 кВт/год.

Изображение
У Каховці будують велику сонячну електростанцію

У місті Каховка Херсонської області ведуться роботи з будівництва сонячної електростанції. Вона буде розташовуватися на землях біля міських артезіанських свердловин, на яких не можна вести сільське господарство через те, щоб хімікати не потрапляли у водоносні шари, повідомляють Херсонские вести
«У Каховці будується велика сонячна електростанція. Будує її компанія Херсон Енерджі. Агентом з пошуку місця розташування було керівництво Херсонобленерго. Каховка завоювала цю інвестицію серед кількох зручних місць! Електростанція будується на землях, розташованих біля міських артезіанських свердловин – на них не можна вести сільське господарство, щоб хімікати не потрапляли в водоносні шари. Тому, пустир який там був і бур'янів, стане основою для екологічно чистої енергетики!», – пояснив депутат Херсонської обласної ради Олександр Таранишин.
0

Коментарі