хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Найскладніші питання, які задають претендентам в apple

  • 22.11.15, 16:10
1. «Хто ваш кращий друг?» - Посада Family Room Specialist.

2. «Опишіть цікаву проблему, і як ви її вирішили» - посада Software Engineer.

3. «Поясніть восьмирічній дитині, що таке модем / маршрутизатор і для чого він потрібен?» - Посада At-Home Advisor.

4. «Скільки дітей народжується щодня?» - Посада Global Supply Manager.

5. «У вас є 100 монет, що лежать плазом на столі: 10 монет лежать« орлом »вгору, 90 -« решкою ». Ви не можете відчувати, бачити або будь-яким іншим способом визначити, якою стороною впала монета. Розділіть всі монети в дві стопки так, щоб кількість «орлів» в кожній стопці були однаковими »-посада Software Engineer.

6. «Опишіть себе, що вас хвилює?» - Посада Software Engineer.

7. «Якби ми найняли вас, над чим ви хотіли б працювати?» - Посада Senior Software Engineer.

8. «Є три коробки. В одній - тільки яблука, в іншій - тільки апельсини, а в третій є як яблука, так і апельсини. Коробки були помічені неправильно, так що ні одна етикетка не повідомляє про вміст коробки вірно. Відкрийте тільки один ящик і візьміть тільки один фрукт, не заглядаючи у вміст. Дивлячись на обраний плід, як ви зможете відразу маркувати всі коробки правильно? »- Посада Software Engineer.

9. «Сценарій: ви маєте справу з сердитою клієнткою, яка чекає допомоги вже 20 хвилин і демонструє роздратування. Вона заявляє, що піде у магазин Best Buy або Microsoft і купить комп'ютер, який вона хоче, у них. Розв'яжіть цю ситуацію »- посада Specialist.

10. «Як би ви знизили вартість цієї ручки?» - Посада Global Supply Manager.

11. «На підтримку подзвонила людина, у якої старий комп'ютер, по суті є цеглою. Що ви будете робити? »- Посаду Apple Care at-home Consultant.

12. «Ви розумний?» - Посада Build Engineer.

13. «Розкажіть про свої невдачі і чому вони вас навчили?» - Посада Software Manager.

14. «Ви коли-небудь не погоджувалися з рішенням керівника, і як ви до цього підійшли? Наведіть конкретний приклад і поясніть, як ви виправили цю суперечність, яким був кінцевий результат, і як ця людина описала би вас сьогодні? »- Посада Software Engineer.

15. «Ви ставите склянку води на обертовий диск програвача і повільно збільшуєте швидкість. Що трапиться в першу чергу - склянка зісковзне і перевернеться, або ж вода виплеснеться? »- Посада Mechanical Engineer.

16. «Розкажіть мені про те, що ви зробили у вашому житті, чим ви особливо пишаєтеся?» - Посада Software Engineering Manager.

17. «Ви креативний? Про що креативно ви могли б зараз подумати? »- Посада Software Engineer

18. «Опишіть свій досвід смирення» - посада Apple Retail Specialist.

19. «Якщо у вас є два яйця, і ви хочете з'ясувати, яка максимальна висота, з якої яйце може впасти, не розбившись - як би ви це зробили? Що було б оптимальним рішенням? »- Посада Software Engineer.

20. «Чому ми повинні найняти саме вас?» - Посада Senior Software Engineer.

21. «Що важливіше - виправити проблему клієнта або зробити його досвід обслуговування приємним?» - Посада Apple At-Home Advisor.

22. «Ви виглядаєте досить позитивним, які речі вас засмучують?» - Посада Family Room Specialist.

23. «Продемонструйте мені, як би ви показали клієнту свою готовність допомогти, використовуючи тільки свій голос» - посада College At-Home Advisor.

24. «Що привело вас сюди сьогодні?» - Посада Software Engineer.

25. «У випадку додатку для iTunes, яке завантажує багато зображень, які потім застарівають, яку стратегію ви використовували б, щоб позбавлятися від застарілих картинок в міру необхідності?» - Посада Software Engineer.

26. «Вам дали банку з сумішшю« чесних »і« нечесних »монет, ви тягнете одну з них і перевертаєте три рази, отримуючи специфічну послідовність« орлів »і« решек ». Які шанси, що ви витягли «чесну» або «нечесну» монету? »- Посада Lead Analyst.

27. «Який ваш день був кращим за останні чотири роки? І який був найгіршим? »- Посада Engineering Project Manager.

28. «Коли ви прийшли в магазин Apple в якості клієнта, що насамперед ви помітили в магазині і що ви відчували, коли потрапили туди вперше?» - Посада Specialist.

29. «Чому ви хочете приєднатися до Apple, і по чому у вашій нинішній роботі ви будете нудьгувати, якщо Apple найме вас?» - Посада Software Engineer.

30. «Як би ви протестували свій улюблений додаток?» - Посада Software Engineer.

31. «Чим би ви хотіли займатися через п'ять років?» - Посада Software Engineer.

32. «Як би ви протестували тостер?» - Посада Software Engineer.
0

Коментарі