хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

3D коференція в Києві

3D Print Conference Kiev відкриє двері у світ інновацій 10 вересня 2015 в НСК «Олімпійський». Виставка-конференція передових адитивних технологій збере представників галузі не лише з України, а й з усього світу, буде сповнена тематичних експозицій, а також зможе похвалитися широкою програмою заходів.

До початку головного 3D-івенту року залишилося менше двох тижнів і експерти дуже чекають зустрічі з учасниками заходу, готові показати своє найкраще обладнання, дарувати гарний настрій і 3D-фото всім бажаючим. На стенді  зокрема компанії 3D Printer можна буде побачити: 

5 моделей розроблених компанією 3D-принтерів з обширними областями для друку. 

- модель 2 в 1, яка представляє собою принтер і сканер. 

- сканер, який на конференції буде використовуватися для 3D-фотозйомки гостей.

 

Verbatim: новый участник из Германии на 3D Print Conference Kiev У розріз  із спільним баченням ця мегакорпорація займається не тільки виробництвом компакт-дисків і флеш-карт. Мало хто знає, що Verbatim входить до складу найбільшого промислового концерну Mitsubishi, і з початку 2014 впритул займається розробкою ниток і нових видів полімерів для 3D-друку.

На основі виробничої бази хімічного підрозділу Mitsubishi Chemical компанія змогла створити новий вид надміцного і еластичного витратного матеріалу PRIMALLOY для 3D-принтерів, який являє собою вид термопластичного еластомеру (TPEE).
Вперше матеріал був презентований на найбільшій європейській виставці побутової електроніки IFA +2014, після чого зарекомендував себе у колі фахівців як надійна альтернатива традиційному ABS- і PLA-пластику.
У першу чергу це обумовлено високою стійкістю матеріалу до різних олив і хімікатів, що дозволяє сервісним центрам і підприємцям запустити незалежні лінії друку запчастин для своїх закладів.
10 вересня на 3D Print Conference Kiev співробітники Verbatim спеціально з Німеччини привезуть зразки нового полімеру для 3D-друку, який розширить горизонт можливостей підприємців.
Першими в Україні можливість особисто поспілкуватися з представниками Verbatim та укласти ексклюзивні дилерські контракти для співпраці із закордонним партнером отримають учасники 3D Print Conference Kiev.
 
 
Прямиком из Гонконга: Inno3D – новый участник 3D Print Conference KievМожливо, комусь назва цієї фірми буде знайомою. Дійсно, хлопці вже давно (а точніше - з 89 року) виробляють відеокартки і мультимедійну продукцію для ПК. Однак з недавнього часу інженери Inno3D взялися за розробку 3D-принтерів і вже випустили цілих три вдумливих машини: M1, D1 і M1 mini.
Кожен з 3D-принтерів має відкриту архітектуру, працює чітко і злагоджено, має доступну ціну. Всі пристрої розташовані модульною будовою екструдера, що дозволяє легко кастомізувати апарат.
                       
До всього іншого, старшенькі моделі компанії (M1 і D1) можуть похвалитися вбудованою системою контролю повітряних потоків і температури, а також видають вражаючу для цього цінового сегмента точність в 0,1 мм.
 
 
В Україну хлопці приїдуть вперше, і на 3D Print Conference Kiev в НСК «Олімпійський» готують солідну презентацію своєї продукції. Більш того, 10 вересня співробітники Inno3D розраховують особисто познайомитися з представниками вітчизняної 3D-друку, щоб налагодити торговельні відносини і знайти в країні надійних партнерів.

Учасники 3D Print Conference Kiev будуть робити 3D-Селфі

Таку можливість надасть перша українська студія 3D-Селфі. Вона везе на захід унікальний 3D сканер з інфрачервоними світлодіодами, який за кілька хвилин відображує образ людини і перетворює його в реальну 3D-модель.
Процес відбувається наступним чином: спочатку ваш образ сканують, потім кращі фахівці в сфері 3D-моделювання коректують і деталізують його. Експерти в процесі підготовки візьмуть у облік всі деталі - від рис обличчя, кольору волосся, відтінку шкіри до дрібних нюансів макіяжу. На стенді 3D-selfie міні-модель відкоригують і деталізують, щоб отримати максимальну схожість.
 

Як відомо, колірна палітра 3D-моделей обмежена одним або максимум двома кольорами, що закономірно впливає на реалістичність створюваних продуктів. Одним із способів розширити гамму є використання нових витратних матеріалів та удосконалення конструкції 3D-принтера для почергового наплавления декількох видів пластику.
Ще більш радикальне рішення пропонує повнокольоровий друк гіпсом, що дозволяє створювати архітектурні макети, фігурки і сувеніри відразу ж в потрібному кольорі, що робить їх максимально наближеними до дійсності. Тим більше що точність кольорового 3D-друку гіпсом може досягати 15 мікрон.
Ефективність кожного з двох методів зможуть перевірити учасники 3D Print Conference Kiev . Адже під час заходу виступить компанія 3DDevice - офіційний дилер і дистриб'ютор 3D-принтерів, сканерів та витратних матеріалів для 3D-друку.
На сьогоднішній день до складу компанії входить Центр 3D-друку для виробництва 3D-моделей на замовлення. Ця практика принесла співробітникам 3DDevice величезну базу потреб клієнтів і сформувала ходову добірку пристроїв та витратних матеріалів для 3D-друку, які користуються попитом на українському ринку.
У рамках заходу 3DDevice представить актуальний метод повноколірного друку гіпсом і унікальні види витратних матеріалів: дерев'яний і мідний пластик, нейлон і гума.
Крім того, компанія презентує свіжі моделі 3D-принтерів і сканерів:
Ultimaker Maxi.
Velleman Vertex K +8400.
Malyan Desktop METAL.
3D сканер Portable P-01.
Більш того, 10 вересня учасники 3D Print Conference Kiev зможуть безкоштовно випробувати 3D-ручку для швидких об'ємних малюнків.


7381АК
0

Коментарі