Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Чому багато платимо....

местные продукты: Готовим дома, местная еда, рецепты

Багато продуктів проробляють в середньому близько 1500 км перед тим, як потрапити в нашу тарілку. Останні дослідження говорять, що ми могли б прекрасно обходитись місцевою їжею і це дуже позитивно впливатиме на розвиток місцевих громад та навколишнє середовище.

Наша продовольча система побудована так, щоб це було зручно в першу чергу супермаркетам, а не людям. Коли ми знімаємо красиво упаковані продукти або напівфабрикати з полиць ми дивимося на дату виготовлення, інгредієнти, помітні лейби «Органік», «Без ГМО». Зараз, коли в тренді імпортозаміщення, стало модно вибирати вітчизняні товари. Але звертали ви коли небудь увагу на відстань від місця виготовлення до полиці в магазині? Який харчовий слід залишають ваші продукти до того як ви їх отримаєте і наскільки правильно вважати їх після цього «Еко». Наскільки етично їх взагалі купувати.
 
Елліот Кемпбелл, професор в Університеті Каліфорнії, провів цікаве дослідження, в якому він стверджує, що жителі великих міст могли б цілком обходитись продуктами, вирощеними в районі 100 км від їхніх будинків.
 
Використовуючи карти сільгоспугідь, якість грунту і середню калорійність продуктів, Елліот прийшов до висновку, що місцеві ферми могли б цілком впоратись із забезпеченням потреб міста, навіть такого великого, як Нью-Йорк і Лос Анджелес.
 
І це може значно зменшити забруднення навколишнього середовища


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/chomu-bagato-platimo/

0

Коментарі