Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

ZURLA

попередня
наступна

Ейфорія від "Ейфорії". Кєно для пубертів з відвертого ракурсу

  • 09.12.23, 12:51

Скажу чесно. Подивилися лише півтора сезона. Друге дихання не включилося. На мою супер-думку, можна було всю проблематику впихнути в один сезон, але щоб харашо сценарій заокруглити. Щоб не залишилося жодних недоношених штиблет.

Починали з ейфорії. Ось, як складно виходе - серіал має заслужену назву. Дійсно, режисерська робота Сема ака Левінсона викликає захоплення. Чувак на своєму законному пост-наркоманському місці. Без жартів. Щоб так знімати, треба добре розігнати нейрони в голові в протилежному напрямку.

Тема сексуальної розпущеності, наркокайфу, псевдо-кохання, красивого мордобою, стрілянини, пошуку свого тупого місця в житті, пардон, безконечних гулянок розкрита вичерпно і в смачних деталях.

Актори, "оні же дєті - але з фантастичною натяжкою", старалися показати найпотаємніші сторони юних душ здебільшого в нижніх частинах тіла. Відомо, що саме там криються всі таємниці всесвіту. Ліцедєї віком від двадцяти і до тридцятки добросовісно згадували на екрані, як воно там одурівається в п*ятнадцять буремних років.
Чому так творці вирішили перемішати часові простори, можемо лише здогадуватися. Бог з ними. Зате як талановито знято! Як працює камера! Костюмерія, візуальна картина, зачіски, макіяж (окрім малахольної Зендеї - я ще в кінціц вріжу по її грі, я ще той мамкін крітік!), купальники, тєлєсні разні страсті - пальчики оближеш. Лижуть, правда, в серіалі буквально все, що рухається.

Хантер Шефер - вписався в образ, як безобідний транвест в новоє лівацкоє врем*я. Хочу чому як? Зверху справжнє закохане дівчисько, знизу добротні паскальні яйця. Не знаю чи крашені, митці цю тему до кінця не розкрили. Кароче, герл-бой чи бой-герл зіграв добре. І Демі, і блонда Суїні (троха забагато реве, але і я б за такі бабки рюмсав на совість). Ангус Клоуд - просто брилік на дешевій обручці. Мало говорив, багато дививися в одну точку, але ж мов інопланєтянин якийсь. От хто заслужив нагороду.

Тепер про Зендею. Вискажу не свою думку, бо кому вона треба? Моя жінка, що бачить фальш в людях за сто миль, забракувала її гру майже одразу. але я таки дав фору. Не допомогло. Дівчисько грало весь час "на кисляку". Недовольне на одній хвилі ліцо, опущені вниз галушкою кути губ. Акторці надавали за роль кучу всяких премій. За шо, я особисто не доганяю. Але вже нехай буде. Не будемо їй заважать потянуть важку ношу в "Дюні". Мо* озарєніє прийде!

Другий сезон:
в одну і ту ж річку не вступиш, а в натуральне гамно запросто.

Якось так. Чотири серії...і уперлись наші можливості рогами в плазму. Плазма всьо витримає, а мозок ні. Ладно, йду дивитися в смартік, чи закінчилася тривога.
Мирного неба вам, кєномани!

0

Коментарі

19.12.23, 13:59

Это шо? Это хде?

    29.12.23, 15:07Відповідь на 1 від The Martian

    Не троли мене, добра людино. Я тиждень боровся з вірусами

      39.12.23, 18:54Відповідь на 2 від ZURLA

      И шо? Все должны знать про это кино?
      Страна смотрит Будыночек на счастье и теперь ещё Диета №0