хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Чи потрібен нам гібридний мир ?

  • 15.02.17, 16:29
  Сьогодні, вкотре, почув: ''а що хіба не можна добалакатись'' ? Спочатку ця фраза вискочила з роту Наді Пулі після таємних переговорів у Мінську з Захарком і Плотвою, потім її підхопили рабіновичі, мураєви та інші опозиційні до України гельмінти. 
  Хочу коротко пояснити, чому домовитися з главарями ОРДЛО неможливо.
  Сподіваюсь, що пояснювати те, що ці шістки керуються тузами з Кремля непотрібно, тому зразу перейду до питання: чому неможливо домовитись з Кремлівськими царьками ?

  1. Ще Отто фон Бісмарк сказав, що усі угоди з Росією не варті й паперу на якому вони написані. Тим більше, що можна обмовляти з брихливим КГБістом Путєним, який керує гібридними зільоними чілавечками !?
  2. Якщо з Путєним можна про щось домовитись, то чому й досі з ним не уладнали питання Молдова і Грузія, щодо створених на їх територіях псевдодержав у Подністров'ї та Абхазії, де теж є свої захарки і плотва ? Чи може ти знаєш, хто з сусідів дружить з РФєю ?
  3. І нарешті поясню особисто для Наді Пулі ситуацію по-простому. Надю, сподіваюсь ти пам'ятаєш старий маневр босяків, коли ті підсилали до вас якогось малого шкета-провокатора, який просив закурить і напрошувався на підсрачник, а потім підвалювала кодла  гамсолила вас і вивертала кишені ? Отака й ситуація з ЛДНР, які і є такі собі шкети-провокатори. То ти будеш домовлятися зі шкетами, чи зразу віддаси копійки з кишені пахану ? 
  Одже, домовлятися про мир з рашо-шоблою неможливо. Є два варіанти миру : перемога або поразка. Щоправда, Путєн може підписати рукою шкета-провокатора гібридний мир, яким, як сказав Бісмарк, можна зразу підтерти дупу . . . 
  Чи потрібен нам мир на умовах Пуйла, адже проти лома нема прийому ? Проте, прийом є - це інший лом, який зветься НАТО. Ось саме тому Путєн відкусює шматок за шматком у сусідів, а манюсіньку Естонію не чіпає. 
  Тож міркуймо панове !
2

Коментарі

117.02.17, 15:06

Золоті слова.
Тільки от цей "інший лом" Україні в руки ніхто не дає. Вся надія має бути тільки на свій "лом".