хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Тупіковий кінець бандитської влади !!!

Віхтур Янукурвіч маючи величезні царські повноваження, не може ними ефективно розпорядитися, тому що дурень, ... тому провину за свої невдачі і списує на опозицію. Наприклад: останній вислів Янукурвіча про те, що частина опозиції намагається скористатися проблемами України і створює мені хаос.
Згідно з Конституцією, президент - глава держави !!!  …  і повинен бути президентом для всіх українців, незалежно від того, чи знаходяться вони у владі, чи мають опозиційні погляди.
На жаль, Віхтур Януанус показує, що він не є президентом всієї країни, а тільки бандитської  її частини і залишається презіком-зеком одного регіону.
Така слабка політика ні до чого доброго Україну не приведе. А призведе до великих проблем, які ми вже мали, … наприклад, … під час Податкового майдану, коли влада, яка представляє великий кримінальний капітал, вирішила свої економічні проблеми за рахунок малого і середнього бізнесу.
Така влада завжди буде вирішувати свої проблеми за рахунок народу.
Зараз бандитська влада придумала чергову авантюру і намагається підняти свій рейтинг за допомогою "мовного" закону ...



Ця публіка не звикла до нормального людського  консенсусу, не розуміє нормальної мови переговорів, а тільки розуміє силовий тиск, що ми і бачимо  по поведінці щодо опозиційних сил.
Після того, як лідерів опозиції - Тимошенко і Луценка, - кинули за грати, нам ще розповідають, що опозиція чимось там заважає. Це просто смішно. Янукурвічу треба звикати до того, що є опозиція, що є люди, які мають ту чи  іншу точку зору. І він зобов'язаний рахуватися з цією точкою зору, а не ламати цих людей через коліно, вивозити в ліс, як люблять робити все даунецькі пацани ....
Два роки бандитська влада нам розповідає, що не може щось зробити, тому що "попередники" заважають. ...Ха-ха-ха, … адже побудували залізобетонну вертикаль влади, але все одно їм хтось заважає. Що треба Янукурвічу нагадати, - що поганому танцюристу заважає???
 Справа не в тому, що опозиція заважає, веде якусь не таку роботу, а справа в цій владі, яка узурпована особисто Янукурвічем і його сім'єю.
В Україні фактично немає парламенту - він перетворився на філію Адмінісраки презіка-зека, у нас немає уряду - він є вентилем Адмінісраки презик-зека, у нас всі губернатори обслуговують презик-зека.
Янукурвіч  особисто знищив розподіл гілок влади в Україні. У нас нічого немає. У нас є цар і бог Янукурвіч на цій землі, а усі  інші повинні бути його холуями.
Зараз вся відповідальність за все, що відбувається в Україні, лежить особисто на Янукурвічі, на його особистому оточенні і на його ПРдунах.
Дай їм волю і вже б остаточно знищили, в тому числі і фізично, будь-яку  Людину, яка має опозиційні погляди. Тому справа не в опозиції, а справа в тому, що маючи такі величезні царські повноваження, бандитська влада не може ефективно ними розпорядитися.

19

Коментарі

127.08.12, 20:04

проффесіонали ехт

    227.08.12, 20:19Відповідь на 1 від Пробіотик

    прохвесйонали за 20 років не можуть мову вивчити

      327.08.12, 20:25Відповідь на 2 від Толян Одессит

      прохвесйонали за 20 років не можуть мову вивчитиа вони її вчили? була така насильна українізація що всі вільно говорили російською. щодо бАзарова - то він просто тупак від природи

        427.08.12, 20:35Відповідь на 3 від Пробіотик

        а хто з баньдюганів не тупак від природи - може малдаванин Тягипка; ... так що, ми ... не знаємо які разумові здібності у малдаван ... - вони ж тупіші від чукчів; чи може бялоруси від чукчів дальше втекли, ... та ні теж тупі як валянки ... єдине що навчилися так це тирити чужі дисертації і книжки а за тупорилих москалів тут і мови немає ... єдине що вміють то це пити до срачки і матюкатися, а робити ... ні нехай українець робить !!! Ось чим славимся ми УКРАЇНЦІ у світі !!! МИ все вміємо зробити ДОБРЕ !!!

          527.08.12, 20:49Відповідь на 4 від Толян Одессит

          а хто з баньдюганів не тупак від природи - може малдаванин Тягипка; ... так що, ми ... не знаємо які разумові здібності у малдаван ... - вони ж тупіші від чукчів; чи може бялоруси від чукчів дальше втекли, ... та ні теж тупі як валянки ... єдине що навчилися так це тирити чужі дисертації і книжки а за тупорилих москалів тут і мови немає ... єдине що вміють то це пити до срачки і матюкатися, а робити ... ні нехай українець робить !!! Ось чим славимся ми УКРАЇНЦІ у світі !!! МИ все вміємо зробити ДОБРЕ !!!скажу чесно: не маю такої категоричної думки. поважаю білорусів, думаю і молдавани є розумні. щодо москалів, то й там є мудрі люди, хоч і не так багато.

            627.08.12, 20:52Відповідь на 5 від Пробіотик

            може ще й жидів, які 20 останніх років тотально обкрадають український народ теж поважаєш бо я їх усіх ненавиджу !!!

              727.08.12, 20:59Відповідь на 6 від Толян Одессит

              може ще й жидів, які 20 останніх років тотально обкрадають український народ теж поважаєш бо я їх усіх ненавиджу !!!шановний, ксенофобство, або людиноненависництво - річ вкрай погана. я суджу по конкретній людині. Ізраїль мене не обходить, а місцеві жиди - в залежності від дій. росіян поділяю на просто москалів та кацапів, ось останніх зневажаю. з молдаванами в розвідку не ходив

                827.08.12, 21:52Відповідь на 7 від Пробіотик

                Ось тому ми і бідні бо дурні Немає за що їх шанувати !!! бо вони яро ненавидять усе українське і цього не скривають Чому я має до них ставитися прихильно ???

                  927.08.12, 21:55Відповідь на 8 від Толян Одессит

                  Ось тому ми і бідні бо дурні Немає за що їх шанувати !!! бо вони яро ненавидять усе українське і цього не скривають Чому я має до них ставитися прихильно ???з українофобами я поводжусь агресивно. всіх до купи не кидаю.

                    1027.08.12, 21:58Відповідь на 9 від Пробіотик

                    та про яку купу ти говориш ??? ВСЯ Україна з одним жидом Собачником вже 2-гий рік собі не може дати раду а він ясраво виражений україноненавистник

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна