хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Бандитська ЦВК встановить результати виборів аж 12 листопада???

«Офіційні» результати виборів, необхідно бандитській владі, ЦВК встановить аж 12 листопада??? Виникає питання - кому це вигідно. Враховуючи брехливі результати всіх 5-ти куплених бандитською владою екзитполів - це вигідно лише партії влади. Адже основна масова системна фальсифікації здійснюється при підрахунку голосів окружними комісіями, ... до роботи яких не допускається спостерігачі!!!???

Явка виборців на 20:00 становила 57,67%, зараз вона вже збільшена до 57,99%, що свідчить про свідому фальсифікація виборів ЦВК, адже після 20:00 ніхто не має права голосувати! При цьому бандитський ЦВК стверджує, що явка виборців не впливає на визнання парламентських виборів такими, що відбулися. Те що вони відбулися і народ чесно проголосував - це одне,  а те що йдуть масово підробки протоколів виборів окружними комісіями, з мовчазної згоди ЦВК, - це інше! І складається таке враження, що саме ЦВК зацікавлене в цих фальсифікаціях протоколів !!!

Слід зазначити,  що вибори пройшли з масовими  системними порушеннями - це свідома фальсифікація списків виборців, масове проведення "каруселей", масовий підкуп виборців, використання ручок із зникаючим та з'являючимися чорнилами, масове вкидання бюлетенів, масові випадки видалення спостерігачів з дільниць, масове голосування на дому, масове підвезення виборців на автобусах, в якому їм пропонувалося спиртне, безліч випадків коли міліція свідомо відмовлялася реагувати на правопорушення ссилаючись на наказ начальства, для фальсифікацій виборів бандитська влада масово задіяла бандитські кримінальні елементи, ...

Найбільш масові порушення проведення виборів зафіксовані в Донецькій і Луганській областях. Вони мали системний характер і були організовані членами партії регіонів! У зазначених регіонах були зафіксировані практично всі можливі порушення!

П.С.: спостерігачі ENEMO відзначають на нинішніх парламентських виборах в Україні значно більшу кількість порушень в порівнянні з виборами 2006, 2007 років і президентськими виборами 2010 року. «Ми спостерігали за виборами 2006 і 2007 роках в Україні. Можна сказати, що на цих виборах порушень було набагато більше », - сказав глава місії ENEMO Пітер Новотни на прес-конференції в рамках проекту «Виборча ніч 2012: перші враження, оцінки та коментарі» !!!

Новотни уточнив, що більше порушень було в одномандатних округах. Серед найбільш серйозних порушень глава місії ENEMO назвав купівлю голосів, «каруселі», підвезення виборців на автобусах. За його словами, також були проблеми з бюлетенями - на деяких виборчих дільницях давали один бюлетень замість двох, на дільницях спостерігачі часто фіксували штамп «вибув» навпроти ВО «Свобода». Крім того, на деяких дільницях було помічено використання зникаючих чорнил,  а у Києві тисячі людей не змогли проголосувати, оскільки не знайшли себе в списках, хоча отримали запрошення на вибори.

25

Коментарі

Гість: вячеслав69

129.10.12, 10:34

Пока я вижу одно - "Николай Азарович и К" вероятно крепко чешут «репу» (из-за веб-камер можно легко просчитать явку на востоке), а волнует другое - как поведёт себя "УДАР" в целом и Кличко в частности..

    229.10.12, 10:43Відповідь на 1 від Гість: вячеслав69

    а шо тут не зрозумілого адже половина складу Кличка це "тушки" ... звичайно що вони будуть з ригАналами і комуняками у БІЛЬШОСТІ, в яку вілються ще й майже усі мажоритарщики - бо це на 90% місцеві олігархи !!! ОПОЗИЦІЯ ці вибори ПРОСРАЛА !!! Бо треба було не допустити масових фальсифікацій на Сході України !!!

      Гість: вячеслав69

      329.10.12, 10:46Відповідь на 2 від Толян Одессит

      а шо тут не зрозумілого адже половина складу Кличка це "тушки" ... звичайно що вони будуть з ригАналами і комуняками у БІЛЬШОСТІ, в яку вілються ще й майже усі мажоритарщики - бо це на 90% місцеві олігархи !!! ОПОЗИЦІЯ ці вибори ПРОСРАЛА !!! Бо треба було не допустити масових фальсифікацій на Сході України !!!Ночью на "Интере" неопределённость в голосе Кличко прозвучала.... - будем посмотреть.....

        429.10.12, 12:59

        ага встановить ? чекайте дурні !!! http://blog.i.ua/user/4140492/1109772/

          529.10.12, 15:30

          Це технологія фальсифікації виборів діючою бандитською владою !!! За цей час вони зуміють дофальсифікувати все що ще не сфальсифікували .... і які їм потрібно цифри такі і оголосять !!!

          Вибори мають бути визнані недійсними, тому що вони системно сфальсифіковані бандитською владою !!!

            Гість: Shiver2005

            629.10.12, 17:40

            12 листопада - то взагалі довго. Думаю всі фальсифікують як можуть, просто ПР має більший адміністративний ресурс.

              Гість: Премьер_Я

              729.10.12, 18:07

              що не подобається дам команду і взагалі оголосять результати на новий рік адже то наші люди а ви казли терпіть і далі

                829.10.12, 21:11

                будут тягнути, поки не сфальсифікують усі протоколи до потрібної їм кількості місць у ВР

                  930.10.12, 11:44

                  ГОЛОВНА технологія фальсифікації виборів запрограмована бандитською владою ПРдунів - це фальсифікації екзитполами і фальсифікованими даними які передаються з ОВК в ЦВК !!! Крадуть НАШІ ГОЛОСИ !!!

                  ЛЮДИ ДО ЗБРОЇ !!!

                    1030.10.12, 14:30Відповідь на 9 від Іванка**

                    ПРмати використали не одну а шість технологгій масової системної фальсифікації виборів !!! Зараз якраз вони реалізують пяту технологію !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна