хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Спростування, вибачення і роз"яснення

Шановні друзі. Представники БЮТу мої статті сприйняли шквалом критики. Чому так? всим зрозуміло і не будемо на цьому зупинятись.
  Щоб було зрозуміло новим читачам в чому справа -----------
http://blog.i.ua/user/4112084/771795/
   Критику сприймаю і хочу добавити, що інколи ненароком задіваю почуття прихильників ЮВТ і вибачаюсь перед ними. Більше того, вважаю що ці люди заслуговують на пошану через те, що в скрутний час не зрадили своєму лідеру, але при умові, що це від душі, а не за гроші.  Але ж мене неправильно розуміють, або не хочуть розуміти. В кінці попередньої статті я добавив трохи гумору на тему як нова влада посадить якусь там Інну і саме до Юлі.  Малося на увазі, що перепаде там  чорнобривій. Але шутка-юмора не пройшла. Отже я убрав той гумор. Один звинуватив мене, що я кидаю камінь в 11млн. прихильників ЮВТ.  А я  кидав його в іншу!  Повторюю в третє, що я сам голосував за неї і я проти, щоб за такими статтями її садили.  Більше того, можливо саме ми і створимо такі умови при яких влада буде вимушена звільнити її, бо ми виступаємо проти затримання патріотів і щоб не було політ. в"язнів
   Цікаві справи виходять, БЮТівці кажуть, що це влада відволікає народ від них. А що виходить на самому ділі? Ми тут хочемо самоорганізуватись, а вони нас ВІДВОЛІКАЮТЬ від цього процесу!!!!! Ми ж стоїм на засадах народовладдя! Так я вас запитую: ви за народ чи за ....  кого?
   **********
   Нижче я вам пропоную статтю яка припадає пилом ще з зими. Там є деякі моменти до яких дійшли наші сябри білоруси і вже схожі ідеї читаю в декого з нових організаторів. Ще в зимку готовав цю статтю на весну, але так вийшло, що пан Данилюк  випередив і запропонував "День гніву" і звісно що не було смислу її публікувати. Хоча я розділяю і поважаю його настрої і думки. і ми союзники. Тут головне питання, від кого буде заклик до народу, якщо від бізнесу (хоч і малого) то результат ми бачили.  Він просив, щоб народ підтримав бізнес, але ж потрібно навпаки, ЩОБ БІЗНЕС ПІДТРИМАВ НАРОД. Заклик буде мати успіх, коли ми об"єднаємо нашою програмою більшість населення і відомих, авторитетних в суспільстві людей, які підтримають її і так би мовити очолять.
    Стаття не закінчена (опустились руки ) з вище згаданих причин, далі там повинні йти заклики до всіх і кожного окремо, прохання, попередження, можливо ультиматуми. Будемо разом доповнювати!!!
    Трохи страшно було її опубліковувати, але вовка боятись, в ліс не ходити.
****************
А тепер звертаюсь до людей з поганими намірами, можливо хтось забажає заблокувати мене, чи щось інше, так це не матиме успіху, бо як кажуть --------
 джин із бутилки випущено.

  На сайті читайте другу сторінку, все інше ви бачили


  
26

Коментарі

129.10.11, 20:19

нужно идти дальше...

    229.10.11, 20:22

    "За гроші звісно.Ми разом з владою задимо вас інфляцією і дезінфорацією.Мовчіть раби,бо буде гірше."

      Гість: keeper

      329.10.11, 20:23

      Шановний, я власне не проти народу, але народ в боротьбі проти сьогодення да без сильного лідера - ніщо!
      Чи я не правий?

        Гість: keeper

        429.10.11, 20:25

        Отже самоврядується 10 - 100 - 1000 патриотів, а далі що?

          529.10.11, 20:26Відповідь на 3 від Гість: keeper

          В тому то і вся заковинка,"не хочуть бачити тим за лідера",чекають що ось ось вийде міфічний віхідець з народу,стане у керма і через пару місяців буде heppiEnd.

            Гість: keeper

            629.10.11, 20:27

            Я проти гуртування навколо нових противовладних гуртків. Це затягування часу, а головне програш полюбому.
            Нічого особистого. Це моє власне бачення.

              Гість: keeper

              729.10.11, 20:28Відповідь на 5 від sanchezstar

              В тому то і вся заковинка,"не хочуть бачити тим за лідера",чекають що ось ось вийде міфічний віхідець з народу,стане у керма і через пару місяців буде heppiEnd.Буде теж саме, що й було. Хтось позадрить тому виходцю і все піде по колу.

                Гість: keeper

                829.10.11, 20:28Відповідь на 5 від sanchezstar

                Замкнене коло.

                  929.10.11, 20:31

                  Не розумію на що тут ображатися БЮТівцям. Публікуйте у блог і не бійтеся - стаття виважена і цілком нормальна.Я скопіюю її на на свою сторінку у Фейсбук і в Нет лог. Опонентам запропонуйте висловлюватися по суті а не загальними фразами.

                    1029.10.11, 20:34Відповідь на 7 від Гість: keeper

                    Хіба справа в заздрості?Ні,все простіше,гроші і влада.Тут не має місця жалю,віри,справедливості і совісті.Лише холодний розрахунок.Ну і тепер помста.Така вже наша влада.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна