Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Організація "МИР" повідомляє

    М.Кривий Ріг. Вирішується питання наявного огляду МСЕКом інвалідів праці, яким завдано каліцтво, абоу шкоджено здоров’я у зв’язку з профзахворюванням. Начальників двох МСЕКів вимусили «піти». Нові керівники скасовують відсотки з шахтарів-інвалідів безпідставно, на скарги не звертають уваги. Шахтарі–інваліди вимушені організувати акцію біля будинку міськради, звернутися з колективною скаргою до начальника МСЕК Дніпропетровської області. Напруження серед шахтарів–інвалідів підвищують: анонімні дзвінки на мобільні телефони, наявні погрози близьким родичам.

     М.Тернівка, м.Павлоград. Шахтарі – інваліди обурені нахабством робочих відділень Фонду ССНВВПЗУ в м Тернівка і м. Павлоград, яки забов’язуютьїх повернути ніби то помилково виплачені впродовж кількох років суми щомісячнихстрахових виплат за рішенням суду І і ІІ інстанції. Підстава  - знайдені у Фонді рішення Верховного суду України, які скасовують рішення суду І і ІІ інстанції доплату за перерахунок цим потерпілим щомісячні страхові виплати на коефіцієнти середньої заробітної плати. На теперішній час побори Фондом розглядаються прокуратурою.

     г. Павлоград. Шахтёры – инвалиды частично добились своих требований. На акции 21.05.12г. у Павлоградского горисполкома мэр города Метелица подписал обращение в дирекцию Фонда социального страхования от несчастных случаев на производстве о снятии с должности начальника рабочего отделения фонда в г. Павлограде Н. Сидорову. Шахтёры–инвалиды выражают надежду, что новый начальник Фонда будет тесно и открыто сотрудничать с профсоюзной организацией НПГУ Западного Донбасса, которая организована в этом Фонде. Дальнейшие действия профсоюзной организации НПГУ ЗД ОИД ФССНСППЗУ в г. Павлограде в части пешего похода на Киев или голодовки шахтёров-инвалидов приостановлены.

З повагою, Сергій Шубніков

2

Коментарі