хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Усвідомимо:МОВА-це мов живильна кров і дух нації.

  • 26.05.13, 00:19
УКРАЇНЦІ!!! РОЗМОВЛЯЙМО ВСЮДИ, З УСІМА і ЗА ВСЯКИХ ОБСТАВИН ЛИШЕ УКРАЇНСЬКОЮ!!! ТІЛЬКА ТАК МИ ЗМОЖЕМО ВІДРОДИТИСЬ ЯК НАЦІЯ. БЕЗУМОВНО, ЩО Й СЕРЕД УКРАЇНЦІВ є БАГАТО ЯНУЧАР-ЯНИЧАРІВ, ЯКІ ДУУУЖЕ ГАРНО РОЗМОВЛЯЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ, АЛЕ ВІД ТОГО, ЯНИЧАРАМИ НЕ ПЕРЕСТАЛИ БУТИ. Яскравий тому приклад Ганька Германша,Богословська,Литвин та інші прихвостні... Про таких українців-запроданців, я можу сказати: В СІМ'Ї НЕ БЕЗ ВИРОДКІВ!!! І Перестаньмо користуватись висловом: "КАКАЯ РАЗНИЦА НА КАКОМ ЯЗЫКЕ РАЗГОВАРИВАЕТ ЧЕЛОВЕК!!! ЛИШЬ БЫ ЧЕЛОВЕК БЫЛ ХОРОШИМ!!!" Таким гроамадянам України я скажу так: ЯКЩО НЕМАЄ РІЗНИЦІ ЯКОЮ МОВОЮ СПІЛКУВАТИСЬ - ПЕРЕХОДЬТЕ НА УКРАЇНСЬКУ, БО ЖИВЕТЕ ВИ в УКРАЇНІ,ЯКУ СЬОГОДНІ НИЩАТЬ ТІ,ХТО НЕНАВИДИТЬ НАШУ МОВУ.



 P/S Я думав і розмовляв російською,але після того як прочитав це: http://www.sonyah.narod.ru/memories.html мною прийнято рішення остаточне і, ось вже 10 років працюю над собою...це величезний труд,але ніщо порівнянно з тим,що описано в "Книзі пам"яті українців"


17%, 9 голосів

11%, 6 голосів

20%, 11 голосів

44%, 24 голоси

7%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
32

Коментарі

126.05.13, 01:25

у каждого своя голова, и не нужно рассказывать как ты за 10 лет переучился

    226.05.13, 01:34Відповідь на 1 від Tas371

    По-перше на Ви,а по друге судячи з твоїх друзів і коментів ти мабуть зупинилась в розвитку десь на рівні 7 max 8 класу.Тому, до побачення дівчинко-ця тема для тебе не підйомна

      326.05.13, 01:39

      ныщать Украину независимо от отношения к мове, а отношение к мове/языку - красная тряпка, которую вбрасывают, для того, чтобы пока будут грызться по этой теме, можно было ныщыть и грабуваты дали.

        426.05.13, 01:44Відповідь на 2 від StasSV

        По-перше на Ви,а по друге судячи з твоїх друзів і коментів ти мабуть зупинилась в розвитку десь на рівні 7 max 8 класу.Тому, до побачення дівчинко-ця тема для тебе не підйомнаякщо вже на ви, то не потрібно до інших звертатись на ти, і ставити себе вищим за інших, а так само вішати аватарку з Олегом, він вам давав на це дозвіл?

          526.05.13, 02:01Відповідь на 3 від Al KazlOFF

          Тут не все так простохоч елемент для того,аби відвернути увагу,ясна річ використаний і не повестись на нього я особисто не зміг...Нищать не тільки мову,а націю і це куда гірше, ніж ми собі можем уявити.Хоч уявляти й не потрібно.Яскравий приклад останні події в Швеції,Англії.Думаю коменти зайві?

            626.05.13, 02:07Відповідь на 5 від StasSV

            не зайви. Украина - не Англия и не Швеция. К сожалению, вообще не Европа, а Российское поджопье.
            И выбор - только между этими двумя вариантами, третьего не дано.
            а, "мы пайдём другим путём" им. членина - это уже проходили.

              726.05.13, 02:10Відповідь на 4 від Tas371

              Я не християнин і не демократ й на грубість відповідаю грубістью...Дозвіл Олег не давав,але то не є проблема:Я фінансую Свободу в окремо взятому районі,що дає мені право на використання цього фото,а на більше я не претендую....хоч це зоооовсім не стосується теми.

                826.05.13, 02:18Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                Сьогодні і Раша і Україна є "поджопьем" Сіоністів і їх підрозділу Хабадудо речі так саме як і стара Європа....Саме тут для них "молоко і мед".Росія природній потенціал,Україна людський...ми сфера їх стратегічних інтересів і від цього нікуди не дінешся,

                  926.05.13, 04:33

                  Хоча б якась зараза проплюсила, а жити добре всі хочуть, а чи заслужили ви панове ?

                    анонім

                    1026.05.13, 06:26

                    За останні років 7 так звана "свідома" частина населення України зробила все, щоб навіть у чистокровних українців відбити бажання до усього українського. Ви так носитеся з мовою, що здається враження, буцім то це єдине, що залишилось Україні для повного щастя. Завдяки вашим мовним потугам в країні почався НЕЗВОРОТНІЙ процес розпаду і вже мало хто сумнівається, що рано чи пізно схід і захід будуть жити окремо, бо ТАК ненавидіти одне одне і жити під одним дахом просто неможливо.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна