Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Чому українці не люблять росіян?

  • 23.03.13, 12:04

    

     Останнім часом росіяни все частіше нарікають на те, що стикаються в Інтернеті з проявами  "незрозумілої" ненависті з боку " братів" українців. Мовляв, куди не зайдуть, куди не заглянуть - усюди їх обхають і обматерят ці самі " брати". Мовляв, раніше росіяни завжди відносилися до українців з великою симпатією(адже мало не у кожного в роду є родич " хохол"), а тепер розгублено запитують: "за що вони нас так ненавидять? що треба зробити, щоб повернути все як було"? Послухав, послухав я усі ці слізні голосіння, і вирішив розтлумачити нашим " братам", за що ж їх так ненавидять українці, і що треба зробити, щоб повернути все назад...

    Чесно кажучи, мене трохи дивує обурення росіян з приводу словесної агресії і ненависті з боку українців? А власне чого ви хотіли? Ви продаєте нам свій смердючий газ за найвищою ціною в Європі, а після цього дивуєтеся, що українці матюкають вас по всіх усюдах? Звичайно, ви скажете, що це усе п*дор Путін, мовляв, прості росіяни тут ні при чому. Ой чи! А хто вибирає цього г*ндона вже третій раз? Хто славить цього м*дака до небес? Зараз його, звичайно, вже не так славлять, але все одно в Росії немало долбо*быв, які підтримують царя усієї усРуси в усіх його починах, у тому числі і в політиці, спрямованій проти України.

     Гаразд, якби уся справа була в газі. Але ж ваші кремлівські поцики   ї..ть  мізки Україні не лише і не стільки за газ, скільки у всьому, що стосується наших внутрішніх справ. Узяти хоч би мову. Ну, яка ваша собача справа, на якій мові говорять в Україні? Чого-чого? Ви хочете, щоб етнічні росіяни, що мешкають в Україні, користувалися своєю рідною мовою? Та ну нах! А ви надали таку можливість для етнічних українців, що живуть в Росії? Ну, так які до нас претензії? Для того, щоб щось вимагати, треба спершу подати особистий приклад, а потім вже качати права...

     А історія? Яка ваша собача справа, хто наші національні герої? Ви на свою історію подивіться! Наші герої, принаймні, воювали головним чином з окупантами, а не з власним народом. І чому ви постійно докоряєте нам в тому, що ми проводимо антиросійську політику, прославляючи тих, хто бився проти Москви? Ми коли-небудь звинувачували вас в тому, що Росія проводить антиукраїнську політику, прославляючи Пидора Першого, який вирізував Батурін і зруйнував Запорізьку Січ, або прославляючи бл*дину Катерину, яка ліквідовувала Гетьманщину, повторно зруйнувала Січ і ввела в Україні кріпацтво?

     А усі ці заклики до об'єднання? Ви рахуєте це по-братськи, закликати до об'єднання, залякуючи при цьому всілякими ускладненнями, які можуть виникнути для українських виробників у разі, якщо Україна не приєднається до Митного союзу? Ні, це не по-братськи - це по-бл*дски! А загрози завдати ядерного удару по Криму у разі, якщо Україна стане членом НАТО? Ви вважаєте, що це нормально?

    Звичайно, хтось  скаже, що політика не повинна впливати на взаємовідносини між народами. Мовляв, це політики-долбо*би  провокують конфлікти, а простий народ тут ні при чому. Ой чи! Ось ви корите українців за те, що вони якось не так висловлюються про вас в Інтернеті. А ви почитайте, що пишуть про українців в цьому самому Інтернеті ваші співвітчизники, що страждають манією величі і великороським гемороєм. Ви думаєте нам, українцям, приємно читати, що ми, мовляв, неіснуючий народ, що ми зрадили своє " одвічне" вим'я... пардон, ім'я - " росіяни", і іншу дурню? А потім ви дивуєтеся, що якийсь " хохол" без причини обклав вас " триповерховим"?

 

Ви запитуєте, що зробити, щоб "повернути все як було"? Ну, спершу слід визнати, що "як було" ніколи не буде. Натягнуті стосунки між українцями і росіянами були завжди. Вони почалися не сьогодні, і тягнуться ще з часів Русі, коли російські князі, що нібито належали до єдиної народності, різали один одного за право мати київський престол. Проте ми так далеко не поглиблюватимемося в історію, а розпочнемо з 1618 року коли наш славний гетьман Сагайдачний разом зі своїми славними запорожцями наробив переполоху в Росії, трохи не узявши Москву. Я думаю, саме відтоді росіяни і мають зуб на українців. Воно і зрозуміло: тоді московіти добряче наробили в штани... А потім була битва під Конотопом, коли інший наш славний гетьман Виговський розніс в пух і прах царське військо. Подейкували, що цар тоді до того обіс…ся, що навіть утік з Москви, побоюючись, що козаки прийдут по його грішну душу. А потім була ще не одна битва українців в союзі то з поляками, то з турками, то зі шведами, то з німцями проти росіян. Тому не треба лицемірити і розповідати казки про "віковічну дружбу між братськими народами", бо ніякої дружби насправді не було. Тому що ті, з ким ви нібито дружили, були не українцями, а х*й знає хто, бо справжні українці ніколи не дружили з тими, хто заподіював їм зло.

    Так-так! Не треба кривити пики і закочувати до неба очі. Ви вважаєте, що триста років спільного проживання в одній державі були суцільною ідилією, мовляв, українці і росіяни жили дружно і щасливо. Проте ми, українці, так не вважаємо. Ми прекрасно пам'ятаємо, як ваші йо…ні  в рот царі і цариці забороняли нашу мову; як знищували нашу ідентичність, забороняючи вживати назви " Україна" і " українець", замінивши їх дебільними термінами " Малоросія" і " малорос"; як ваші вожді морили  голодом наших предків і вбивали їх лише за те, що вони хотіли жити у своїй незалежній державі. Кожен нормальний українець знає і пам'ятає про це. А ті, хто заперечує усі ці факти, ті просто   їб…ті продажні  не українці.

   Тому, якщо ви хочете, щоб українці перестали ненавидіти вас, якщо ви хочете повернути те, чого ніколи не було, треба зробити ось що : нехай ваш цар усієї усРуси Вовочка Пукін приїде в Київ, прийде на Майдан Незалежности, стане навколішки і вибачиться від імені усього російського народу у усього українського народу; потім нехай підніметься з колін, просуне свою голову між ніг і поцілує себе в зад. А потім нехай п….є на  х.й з нашої святої землі! І нехай зупиняється в кожному місті, в кожному селі і просить пробачення за усе те зло, що творили російські царі, імператори, вожді і генсеки на українській землі!

     Ось якщо це станеться насправді(у чому я сильно сумніваюся), ми, так і бути, почнемо дружити з вами і забудемо старі образи; тоді можна буде поговорити і про якісь економічні(але не більше!) союзи. Але не факт, що ми на щось погодимося! Бо такий вже ми народ: зла не пам'ятаємо, доводиться записувати... До того ж, ми народ європейський, і усі наші інтереси лежать саме на Заході. Тому, вже не осудіть: європейські цінності нам набагато ближче, ніж ваші євразійські...

Для тих хто мови не розуміє:      http://uainfo.org/heading/public/73015-pochemu-ukraincy-ne-lyubyat-russkih.html




70%, 14 голосів

30%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
14

Коментарі

123.03.13, 12:26

а тепер розгублено запитують: "за що вони нас так ненавидять? що треба зробити, щоб повернути все як було"?от это тебя торкнуло ) чё пил?

    223.03.13, 12:28

    лоло

      323.03.13, 12:29

      нічого робить не треба хай буде так як є!!!

        423.03.13, 12:31

        НАСТОЯЩИМ украинцам не присуще такое чувство "нелюбовь", ибо по сути своей это самые миролюбивые люди.

          Гість: ZlaTitka

          523.03.13, 12:45

            Гість: Читач

            623.03.13, 12:45

            зайдите в вагон поезда. услышите самый громкий разговор - это будет русский язык. Нагло и бесстыже перекрикивая остальных неважно кто, но обязательно на русском. В это время украинский будет рядом звучать тихо и деликатно. За что любить русских?! И это происходит везде.Вчера сижу в кафе, мирно общаюсь с девушкой, входит дама и громко, по-русски перекрикивает остальных, беседуя по телефону. На замечания бурно реагирует - "не понимаю по-вашему", что что?". Согласен с автором.

              723.03.13, 12:46Відповідь на 4 від Патамушта

              В раба людину перетворює віра православна(християнська)

                Гість: ZlaTitka

                823.03.13, 12:50Відповідь на 6 від Гість: Читач

                тільки що ходила в магазин. снігу кругом повно насипало, всі чемно ідуть стежкою, стараються пропускати один одного. а одна дамочка стоїть посередині зі саночками дитячими і навіть не поворухнеться. відкрила рот - відразу зрозуміло стало..

                  Гість: аноним-----

                  923.03.13, 12:52

                  Дам ссылочку на одного клоуна из вконтакта. Так красиво гонит http://vk.com/typicalnazi

                    Гість: Вечный бан

                    1023.03.13, 12:54Відповідь на 1 від Q2

                    а тепер розгублено запитують: "за що вони нас так ненавидять? що треба зробити, щоб повернути все як було"?от это тебя торкнуло ) чё пил?Судя по выражению лица ослинную мочу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна