Зізнайтеся, ще хтось тут підтримує Тимошенко?

Три цитати з Юлії Володимирівни:

...про вибори Президента в парламенті:


Вони вирішили зробити конституційну реформу практично в два етапи. Перший етап — це залишити Президента обирати суспільством на 2004 рік, але практично без повноважень — таку собі «пустишку»... Всі права по здійсненню виконавчої влади передаються Прем’єр–міністру, який обирається саме цим складом парламенту, де в нас триста людей, які
належать до кланів: або кланами утримуються, або кланами контролюються. Це є катастрофа. А на другому етапі, 2006 року, взагалі анулюється посада Президента, яка обирається загальнонаціонально, і передається цій «тусовці» парламентській право обирати вже й Президента країни. Практично народ відсторонюється від будь–якого впливу на події, які будуть відбуватися в політиці. Це страшна річ.

(З інтерв’ю «Радіо Свобода», 27 грудня 2003 року)

...про політреформу Медведчука:


Конституційна реформа, яка є конституційним заколотом, буде відмінена. У результаті цієї ганьби, що має сьогодні назву «конституційна реформа» — на голови людей, які сьогодні виконують програму Медведчука, впаде
народна ганьба. З якою їм буде далі складно рухатися в політичній перспективі. Щодо Медведчука: як ми не розкладали політичний пасьянс, його просто немає в жодних розкладах. Він, як Волочкова з Великого
театру Москви: надто важкий партнер, ніхто не хоче з ним танцювати партію. Він просто мусить із цим змиритися і не баламутити всю країну і парламент.

(З інтерв’ю «Українській правді», 29 березня 2004 року)

...про коаліцію з Партією регіонів:


Наш Блок може об’єднатися з «Регіонами» тільки за умов, якщо НЛО забере мене на тарілку, проведе наді мною незаконні дослідження та позбавить мене пам’яті та розуму. Інших обставин для такого об’єднання не існує.

Взято з Майдану.

26%, 16 голосів

11%, 7 голосів

51%, 31 голос

11%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хунта не пройде

Як не дивно, але мені все більше подобається поведінка Яценюка.

Ну от, наприклад, його коментар з приводу коаліції БЮТ і ПР:

Арсеній ЯЦЕНЮК готовий з «багатьма мільйонами українців» захищати нинішню Конституцію.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в інтерв’ю журналістам.

Він наголосив, що «ніхто не може в українців відібрати право прямих виборів Президента, ніхто не може собі відтермінувати на 3-5 років вибори до місцевих рад, до українського парламенту».

«Це вже хунта, і хунта не пройде», - додав він.

А.ЯЦЕНЮК підкреслив, що буде виконувати «свій обов’язок з дуже багатьма колегами – не тільки народними депутатами, але й з багатьма мільйонами українців».

На уточнююче запитання, чи йдеться про акції протесту в разі прийняття змін до Конституції, якими передбачатимуться
вибори Президента у парламенті та продовження повноважень нинішньої Верховної Ради, А.ЯЦЕНЮК не відповів, лише додавши: «Побачите».

Він наголосив, що тепер залишається лише чекати, «щоб у них Бог розум забрав» і БЮТ та Партія регіонів проголосували за такі зміни до Конституції.

За словами А.ЯЦЕНЮКА, вибори Президента України можуть бути проведені у парламенті, але лише за умови, що спочатку буде обраний новий парламент і народ делегує йому право обирати Президента України.

Говорячи про можливу коаліцію БЮТ і Партії регіонів, він сказав, що сьогодні фактично така коаліція існує, а юридичне її оформлення не має значення.

А.ЯЦЕНЮК додав: «У світі бувають неприродні речі – одностатеві шлюби, коаліція між Партією регіонів та
БЮТ, але добре, що там нема відтворення дітей, тому з цього нічого, звичайно, не вийде».

http://www.unian.net/ukr/news/news-319019.html

Чим закінчиться возня з новою кааліцією?

БЮТ і ПР вкотре возяться зі створенням нової кааліції. Подейкують, таким чином вони планують перерозподілити владу в країні, залишившись біля корита принаймні на наступні років з 10. Смішно за усім цим спостерігати, зважаючи на заяви з обох сторін, що такої коаліції в принципі не може бути... Не розумію, на що політикани сподіваються... На те, що народ поведеться на лозунги "спасіння країни", чи думають, їм альтернативи немає? Чи думають, народ втомився боротся з нечесними політиками у владі? Ню-ню...

Які Ваші варіанти розвитку подій? ))

9%, 3 голоси

9%, 3 голоси

9%, 3 голоси

51%, 18 голосів

14%, 5 голосів

9%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Депутатів - до відповідальності,аналогічної прийнятій для суддів

Влада в Україні розділена на три гілки, рівноправні між собою - законодавчу, виконавчу і судову. Принаймні, так сказано у Конституції України. І, відповідно, представники гілок влади мають бути рівними у правах та відповідальності.

Верховна Рада днями прийняла закон, що передбачає довічне тюремне ув'язнення суддів, прокурорів і слідчих, які будуть засуджені за хабарництво в «надзвичайно великих розмірах».

Зміни до Кримінального кодексу, за які проголосували 364 народних депутата – представники всіх фракцій, ще взимку підготував і вніс на розгляд у Верховну раду народний депутат Анатолій Гриценко («Наша Україна–Народная самооборона»). Нововведення направлені на боротьбу з корупцією і хабарництвом. Зокрема, автор доповнив перелік обтяжуючих провину обставин такими поняттями, як «скоєння злочину особою у зв'язку з виконанням нею службових обов'язків» і «скоєння злочину з корисливих мотивів», а також такою категорією, як «хабар в надзвичайно великому розмірі» – 4 тис. неоподатковуваних мінімумів і більш – це понад 68 тис. грн.

Згідно закону, за отримання хабара в надзвичайно великому розмірі особою, що займає відповідальне або особливо відповідальне положення (державні чиновники високого рангу, мери та інші), передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років без права на амністію і з конфіскацією майна. За скоєння того ж злочину суддею, прокурором або слідчим – «довічне позбавлення волі без права на амністію і з конфіскацією майна». Слід зазначити, що зараз, згідно КК, максимальне покарання за отримання хабара – позбавлення волі строком на 12 років з конфіскацією майна.

І тут у мене виникли декілька запитань:

1. Чому такі ж покарання не передбачені для представників законодавчої гілки влади - депутатів усіх рівнів. Чи рівність усіх гілок влади вже скасовано?

2. Коли буде виконана обіцянка деяких політичних сил про скасування депутатської недоторканності?

Коли говорити не хочеться, та особливо і немає про що...

...я краще помовчу.

Тому оголошую тайм-аут на цьому сайті.

Наступного тижня мене чекає відпустка, відпочинок від роботи та усіх-усіх справ і проблем.

Заходити-заходитиму (ну як ви тут без мене глянути)), але активності напевне що не виявлятиму.

Всім щасливо залишатися!

Ми - 68-мі з 104-х

Україна посіла 68-е місце з 104 у переліку 2008 року країн світу, що найбільш процвітають. Про це свідчить щорічний рейтинг "Legatum Prosperity Index".

Рейтинг базується на двох основних показниках - економічній конкурентоспроможності і якості умов для життя. Найкращу позицію серед країн СНД посів Казахстан - 56 місце. На 57 місці - Росія, Україна - 68, Білорусь - 78, Узбекистан - 80 місце, Молдова - 83.

Найбільш процвітаючою країною світу названо Австралію. Другу і третю позиції розділили Австрія і Фінляндія. До десятки кращих увійшли Німеччина, Сінгапур, США, Швейцарія, Гонконг, а також Данія і Нова Зеландія.

Перше місце в категорії країн з найбільш конкурентоспроможно економікою посів Сінгапур, а в категорії держав з найкращими умовами для життя - Норвегія.

Зазначимо, що в рейтингу, який охоплює 104 країни світу, останні позиції посіли Ємен, Замбія і Малі.

http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=805157

в мене нарешті здохли...

...почуття... 
так легко стало, бо дуже ж довго вони, падлючі, не хотіли здихати... uhmylka  я навіть почала думати, що вони безсмертні... ан ні ж - брехня і зрада змили все до чиста...
... дивно, що поганого нічого не залишилося (ну там ненависті чи бажання помсти)... тільки одне велике полегшення... і очікування чогось нового і гарного... sila 
ура, товаріщі!  boyan танцюють всі! dada

до речі, мене тут довгенько не надто було видно (не той настрій був) і можливо ще деякий час так само буде... (ну, ви ж розумієте, - особисте життя))...

На въезде в Крым установлен пограничный столб с флагом России

Активисты казачьих и пророссийских организаций установили сегодня на въезде в Крым пограничный столб со знаменем России.

«Пограничный столб установлен на Чонгарском перешейке, где когда-то провела свою скандальную акцию организация «Прорыв». К столбу прикреплена доска с текстом указа императрицы Екатерины о присоединении Крыма к России. Годовщине издания этого указа и посвящена эта акция», – рассказал с места события по телефону «Новому Региону» Юрий Першиков, пресс-офицер Совета атаманов Крыма.

По его словам, после установки пограничного столба на перешейке состоялся митинг, в котором, помимо активистов из Крыма приняли участие также казаки из Херсонской области.

«Рядом в Херсонской области находится казачий хутор. Договорились, что они будут охранять этот столб», – сказал Першиков.

По его словам, к акции уже проявили интерес сотрудники украинских спецслужб.

«Сначала приехали представители Херсонской области, увидели, что столб установлен не на их территории, и уехали. Потом приехали из Джанкоя, все отсняли, зафиксировали», – отметил Першиков.

«На митинге после установки столба присутствующие скандировали «Севастополь-Крым-Россия!» и «Слава России!». Надеемся, что эта акция послужит началом новой волны массовых выступлений русских Крыма и Севастополя», – в свою очередь, рассказал правозащитник Святослав Компаниец.

По его словам, после завершения акции ее участники направились в Херсонскую область, куда крымчан пригласили местные казаки на уху.

«Уже возвращаясь обратно в Крым через пару часов, мы проехали мимо недавно установленного столба. Вокруг оказалось множество милицейских машин и людей, которые измеряли пограничный столб рулетками. Российский флаг силовики с него уже сняли», – рассказал Першиков.


Звідси: http://www.nr2.ru/ua/229730.html

Від себе додам, що подібні дії підпадають під статтю 110 Кримінального Кодексу України "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України":

1. Умисні дії,  вчинені  з  метою  зміни  меж  території  або
державного  кордону  України  на порушення порядку,  встановленого
Конституцією  України, а також публічні заклики чи
розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
     караються обмеженням   волі  на  строк  до  трьох  років  або
позбавленням волі на той самий строк.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником
влади,  або повторно,  або за попередньою змовою групою осіб,  або
поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
     караються обмеженням волі на строк від трьох до  п'яти  років
або позбавленням волі на той самий строк.

3. Дії,  передбачені частинами першою або другою цієї статті,
які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, -
     караються позбавленням волі на строк від семи  до  дванадцяти
років.