Чому деякі люди йдуть працювати в міліцію?

Чому деякі люди йдуть працювати в міліцію? Нормальна людина туди не йде працювати. Туди ідуть працювати, мабудь, тільки ті, хто маніакально хоче влади. Хоче бути директором дороги, району і т.д. Туди йдуть "тіпа" працювати тільки ті, хто не може сам чогось добитися в житті. А казки про те, що там теж хтось повинен працювати, придумали, мабудь, вони самі. http://music.i.ua/user/3940327/31632/319454/

Як історія з життя стала рок-н-ролом "Африканский мент"

Згадав цікаву історію, яка сталася зі мною в 1994 році. Стою вночі на Воскресенці на світлофорі. Під"їжджають даішники. Показують палкою - виходь. Виходжу. Мусор каже, що не підсвічується номер, що вікна сильно затоновані. Питає, чи є знак аварійної зупинки, аптечка, вогнегасник. Так, як у мене нічого не було, каже, щоб знімав номер. Знімаю. У мене з собою було дві купюри. Одна - п"ятдесят доларів, друга - один долар. Я й кажу мусору, що давай я тобі дам 50 доларів, а ти мені номер і до побачення. Мент згодився. Я кажу, що зараз принесу із машини. Кладу в одну кишеню долар, а в другу - 50. Сідаю до ментів в машину, дістаю з кишені ОДИН долар, зкручую його в трубку і даю мусору. Той, не дивлячись засунув купюру за сонцезахисний щиток. Я забрав номер і поїхав. 
В ті часи було таке радіо "Ютар". Кожен день о 21 годині у них була програма "Непроверенные новости". Туди могли телефонувати всі, хто хотів, і розповідати всякі байки. На слідуючий день я зателефонував на радіо і розповів цю історію. І ось по радіо ді-джей починає імпровізувати на цю тему. Каже, що до нас передзвонив слухач Стас і розповів таку історію. Що його вночі зупинили. Так, як не було всього лише аптечки, зняли номер. Але Стас, як джентльмен джентльмену, запропонував міліціонеру поміняти номер на 50 доларів. Мабудь, в темноті Стас, помилково, дав міліціонеру замість 50 доларів 1. І ось Стас зателефонував нам на радіо, щоб ми допомогли знайти цього міліціонера і щоб повернути йому 50 доларів.
Цікаво, слухали в той час це радіо ті два лоха-мусора, чи ні?
Трохи з годом цю історію я виклав у своїй пісні "Африканский мент"http://music.i.ua/user/3940327/31632/319416/

Як я зайшов на сторінку Азарова у фейсбуці.

Я зайшов на сторінку Азарова у фейсбуці і написав:"Микола Янович. Це для вас." І загрузив посилання на свої пісні "Тотальному контролю - не бувати" http://music.i.ua/user/3940327/31679/663370/ і "Банду - геть" http://music.i.ua/user/3940327/31679/585191/. Так вони мене забанили. Так само зробили і на сторінці Партії регіонів. Мабудь, не хочуть чути правду про себе. Їм, мабудь, подобаються тільки хвалебні оди про себе від жополизів. Сцикуни.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна