Профіль

drevlan

drevlan

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Залучення інвестицій у Львівський регіон

Вже восьмий Львівський Міжнародний Економічний форум відбудеться у жовтні 2008 року. В рамках Львівського Міжнародого Економічного Форуму будуть обговорюватися питання розвитку бізнесу в західному регіоні. Міський голова Львова Андрій Садовий: "Львів – важливий політичний, економічний, культурний та науковий центр Західної України. Львів – місце, де поєднався загадковий та ірраціональний Схід із героїчним та прагматичним Заходом. Багатоетнічне та мультикультурне місто невидимим магнітом притягувало до себе найталановитіших архітекторів, скульпторів, художників, ремісників, купців. Їх вабили сюди не лише незліченні дивовижні багатства, а й високий рівень культури, освіти, бурхливе інтелектуальне життя.  

Сучасний Львів – це місто, яке має перед собою амбітну мету - повернути колишню славу та зробити Львів однією з регіональних столиць Європи. Виборовши право приймати у себе матчі Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, місто одержало нові перспективи розвитку.

Саме тому я запрошую Вас долучитися до відбудови славетного Львова. Міська влада готова підтримати Ваші проекти та сприяти реалізації Ваших ідей, забезпечивши позитивний клімат для ведення бізнесу та зробивши місто комфортним для життя і відпочинку.

Гостинно запрошую Вас до міста з 750-тилітньою історією. Пройшовшись старовинною Площею Ринок, відвідавши знамените Італійське подвір’я, унікальні храми, внесені до списку культурної спадщини ЮНЕСКО, Ви отримаєте незабутні враження та переконаєтесь: Львів – саме той надійний та перспективний майданчик для розвитку Вашого бізнесу, який Ви так довго шукали.

Львів – відкритий для світу. Львів – відкритий для Вас."

Дізнатись детальніше про програму та участь: www.economicforum.lviv.ua