* до дня яиц
- 05.11.18, 12:35
![](http://os1.i.ua/3/1/15279332_a31940fb.jpg)
Берем батон. Отрезаем большой кусок и посередине убираем мякиш и на сковороду. Заливаем яйцо в середину батона и обжариваем с двух сторон .
![](http://os1.i.ua/3/1/15279318_10c8e1b8.jpg)
Ось ще знайшла фотку по темі зі свого фотоархіву
![](http://os1.i.ua/3/1/15279347_e17416bc.jpg)
Як перевірити яйце на свіжість?
Занурення у воду
Найвідомішим способом, дізнатися, чи можна їсти продукт – це перевірити свіжість яйця у воді. Просто опустіть його в склянку з водою: свіже потоне, а зіпсоване залишиться на поверхні. Можна використовувати чисту воду або ж приготувати сольовий розчин – на 0,5 л води взяти 3 чайних ложки солі, перемішати, поки всі кристали повністю не розчиняться.
Це найбільш достовірний спосіб, а базується він на властивостях повітряної камери яйця, яка з кожним днем зберігання збільшується в розмірах, тому воно і не тоне у воді.(с)інет
![](http://os1.i.ua/3/1/15279354_d107d8e8.jpg)