* до дня яиц
- 05.11.18, 12:35
Берем батон. Отрезаем большой кусок и посередине убираем мякиш и на сковороду. Заливаем яйцо в середину батона и обжариваем с двух сторон .
Ось ще знайшла фотку по темі зі свого фотоархіву
Як перевірити яйце на свіжість?
Занурення у воду
Найвідомішим способом, дізнатися, чи можна їсти продукт – це перевірити свіжість яйця у воді. Просто опустіть його в склянку з водою: свіже потоне, а зіпсоване залишиться на поверхні. Можна використовувати чисту воду або ж приготувати сольовий розчин – на 0,5 л води взяти 3 чайних ложки солі, перемішати, поки всі кристали повністю не розчиняться.
Це найбільш достовірний спосіб, а базується він на властивостях повітряної камери яйця, яка з кожним днем зберігання збільшується в розмірах, тому воно і не тоне у воді.(с)інет