Збоченці-нєкрофіли

  • 18.02.11, 13:35
Я не знаю чому всі навколо дебіли,І не знаю куди вони нас заведуть,Я увєрєн в одном - збоченці-нєкрофілиНаші трупи з тобой нікогда не найдуть...

Зловісні мертвяки

  • 18.02.11, 10:06
Хєрове настроєніє,Поганоє життя,Всі умозаключєніяВедуть у небуття. Іде бичок, качається,Упав бичок - лежить,Хто вчасно не покається,Той у Аду згорить. Зелені помідори,Солоні огірки...Сховались у коморіЗловісні мертвяки... Їх ноги заплітаються,Від них усе смердить.Хто вчасно не шмаркається,Той у Аду згорить.

Зехвірчик і Я

  • 16.02.11, 21:59
Зехвірчик сладкій і смачний,А я похмурий і дурний...Бо без зехвірчика життяТо наче хавати сміття.

Росіянє і інопланєтянє

  • 16.02.11, 11:53
Інопланєтянє не летять до нас,Тіки росіянє бродять повсякчас...Ненці-Україні кепсько, як всігда,Навіть марсіянє не летять сюда. Хто краще інопланєтянє чи росіянє?
[Приєднане голосування]

Мислі о смислє

  • 15.02.11, 15:24
Немає більше смисла ні в прозі, ні в віршах,І мислі локшиною повіслі на ушах...Мороз хрустить заклякло, таврує синь небес,А я все розмишляю: "Куда же смисл щез?"

Любвєобільна любов любящєй любові

  • 14.02.11, 15:38
Любите любимых, влюбляйтесь в любимых, Тянитесь к любимым, цените их, милых. Спешите к любимым, всегда, без оглядки, Несите любимым букетов охапки... (с)какаятоженсчіна Любітє любімих любов'ю,Лібвєобільно любітє,А без любві до любімихКраще нє подходітє. А вот от любві к нєлюбімимЛуччє вообсче воздєржацца,Бо нелюбімих любіть - Це ніби в цвіти іспражняцца!

Геніальний шедевряка

  • 14.02.11, 15:07
Написав би я шедевр геніальнийУтончьонний й неймовірно прекрасний,Шоб дівчата заридали печально....Та, на жаль, я просто даун нєсчасний... Недостатньо поетичного хисту,І мишлєнья крєатівного мало,Працювать піду в колгосп трактористом,Бо поезія оця задовбала.

ДСВ

  • 14.02.11, 13:30
В День святого ВалєнтінаЯ нап'юся, шо скотіна,Бо любов то річ такаяОд которой я бухаю...

Вікніть Україну

  • 09.02.11, 12:40
Вікніть Україну, як сонце, вікніть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, вікніть у годину негоди. Вікніть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов'їну... В.Сосюра & В.Янукович

Витончена сила поезії

  • 08.02.11, 12:07
Я поет зовусь Нізнайка От міня вам балалайка (с)Какойтакацап Я поет, зовуся Чай-КакайОд міня гівна вам через край.А якби я звався Чай-Какайф,Од міня вам був би токо кайф.Ну, а єслі б я був Чай-Какуй,Од міня вам був би просто хуй,А коли б я звався Чай-Какой,Хуй би був, навєрноє, большой.А когда б я звався Чай-Какєй,Од міня вам був би шмат соплєй.Отже, як ім'я ти не крутиВсьо равно в віршах одно гівно!