Битійо Мойо і Чімадан

  • 11.05.11, 09:05
Питався я пойнять смисл Битія,І Битійо ісслєдував старанно.І врешті етот смисл пойняв Я.Ношу його з собою в чімадані...

В мірє трудолюбівих животних

  • 10.05.11, 10:05
Лень, как ржавчина, разъедает быстрее, чем труд изнашивает (с)Чапельнік Од роботи дохнуть коні, борсукі і байбаки,Ще, конєщно, дохнуть кози, мурав'єди і бики.Мамонти і динозаври тоже вимерли вкінець,Бо усіх, хто любе' працю, невблаганний ждьот пиздець У цієї гівнобайки і мораль, конєшно, єстьНіж горбатитись убого, хай вже лєнь міня раз'єст.

Нєласкавий май

  • 04.05.11, 10:20
Похмурий травень гадісно сєрливий.Де лєтнєй ясності живая сінєва?Де майскє сонечко і вітерець грайливий?Де ласкавость його? Її нема.

Вся наша жизинь

Вся наша жизнь - смердючеє гівно!Банальність ету буду повторять...І дуже символічно, шо давноНа етот факт мені ваще насрать.

Про Бога і москалів

  • 01.04.11, 08:59
День-отец мой, Ночь - мама. Защити меня, Боже, От всякого спама. (c)Какаятоженсчіна Захисти мене, Боже, од різної срані,Од протівних людей і дзьобатих круків,Од прожорлівих зомбі і злих істуканів,І конєшно храні од дурних москалів...

О пользє стройних женсчін

  • 21.03.11, 14:24
Всех женщин сразу в жены мне не взять! Эх, знать бы признак, по которым выбирать! Худышка будет холодна в постеле, Толстушка в дверь проходит еле-еле... (с)Чєйтадругон Єслі жінка не влазе' у дверіІ в вікно не проходе' она,Хоронить її буде накладно,Бо потрібна велика труна... Еслі жінка худа і тщєдушнаІ проходе' у двері лєгкоХоронить її можна в коробкє*І копати не так глубоко... * напрімєр, в коробкє із-под плоского телевізора ілі там гладільной доскі

Холодная дрож любві

  • 14.03.11, 14:09
Я кофе пью ... и чай глотаю литрами... Но без тебя мне холодно... и в свитере. (с) Какойтамужчіна Без тібя мені холодно в шубі,І в кухвайці я мерзну кагдаТи мене не цілуєш у губи,І не ліпнєш ко мнє без стида... Без тібя самогонка не гріє,Хоч і п'ю, але мєлко дрожу,І всім тілом повільно синію..Бо любов'ю твоєй дорожу.

Діти пєнопласта і целохвана

  • 14.03.11, 12:20
Дети пластика и лжи, стали и бетона, Мы в проекции живём, мнимого закона. Уходя из суеты в интернет- реальность, Мы всегда ущерблены, потеряв нормальность (с)Какойтагєній Діти пєнопласта й целохванаЗ'їли всю обшивку чімаданаІ втекли в реальність інтернета,Шоб поїсти там усі канхвети...

Безуміє страстєй і перебродивший нєктар

  • 14.03.11, 11:08
Хочу безумности страстей, горенья. Чтоб впечатлений волны о песок. И в жизнь влетать кометой без сомненья; Испить нектар вина, брожений этот сок (c)Какойтагєній Хочу бєзумності страстєй, а также пристрастєй разлічнихДля етого нектар вина перебродивший п'ю привично.А послє, як комета я, літаю без сомнєній всюди.Допоки броде' мій нектар немов Ікар літать я буду... Броди, броди моє вино з обільним виділєньєм газа,Шо б я уже нє виходіл із состоянія екстаза!

Вєсєнняя маца

  • 11.03.11, 10:06
Весна вплотную подошла к концу. Ты не доел пасхальную мацу, Ты не допил вчерашний бледный чай, Ты не успел - как кажется, нечаянно (c) Какаятоженсчіна Весна не дійшла до кінця,Маца недоїдена досі.І вмєсто жування мациВоно ковиряється в носі. Сидить і не сьорбає чай,Весна не дарує звитяги...Скоріше мацу доїдайІ нумо у бій, доходяга!