***

Слава Рабинович: Финансовая разведка США держит всю верхушку России под колпакомhttp://gordonua.com/publications/Slava-Rabinovich-52071.html

***

Смішний народець з муйдану пише, що "Що він згадує про муйдану і ні про що не жалкує, бо чесний перед собою.

Так вже вступили майдауни двічі в те гівно ще раз. Тільки майдануті. що привели майдаунів на муйдані, ще й здали майже третину ВВП України _ Схід, АРК. Севастополь, десятки тисяч трупів і калік, мільйони біженців. Погуляли за пропозицією Наєма чайку попити І якщо Ви чесно не жалкуєте за тими десятками тисяч трупів і калік та мільйонами біженців і жебраків? Ну тоді все "ок", бажаю, щоб серед них у Вас були усі рідні, і Ви самі. Тоді може будете жаліти за те, що натворили на шкоду Україні і користь РФ і Путіну .
А не пробували на себе відповідальність хоч раз узяти за ці антидержавні збройні заколоти і смерті українців та розвал держави?

90% документації, яка стосувалася подій на Майдані, знищено - ГП

90% документації, яка стосувалася подій на Майдані, знищено - ГПУ

***

Геноциду українців передувало 5000 повстань, заявляють історики, спростовуючи міф про відсутність спротиву українських селян більшовицькому режиму.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1008525-golodomoru-pereduvalo-ponad-pyat-tisyach-antistalinskih-povstan-selyanstva-istorik.html