Піцца.
- 30.07.15, 08:25
Піцца,піцца, а що там доброго в тій піцці,- недопечене сирове тісто,побризкане підливкою,покришена соєва ковбаса + Ешки в кожному компоненті.Так і скрут кишок отримують на голодний жолудок. Просто подурів народ на тій піцці...невже українські страви гірші ?
0
Коментарі
ADan101
130.07.15, 08:53
Ви не розумієте. ))) Піцца дозволяє використати все те що залишилось в холодильнику і за інших умов було б просто викинуте. ))))
Електро-нік
230.07.15, 09:08Відповідь на 1 від ADan101
Я про магазинову.Домашня,звісно смачніша.Але погодьтеся,макарони по-флотськи це краще.
Лінкольн
330.07.15, 09:12Відповідь на 2 від Електро-нік
піццу потрібно купувати в піццерії, а не морожену в коробці
Лінкольн
430.07.15, 09:13
Співчуваю вам, що ви тільки таку піццу їсте.
Електро-нік
530.07.15, 09:25Відповідь на 4 від Лінкольн
Я піццу не вживаю навіть при 100 грамах горілки.
Лінкольн
630.07.15, 09:29Відповідь на 5 від Електро-нік
звідки тоді така впевненість про соєву ковбасу і не допечене тісто?
Електро-нік
730.07.15, 09:41Відповідь на 6 від Лінкольн
Я працював в ковбасному цеху. Повірте,там є такі станки,що так збивають м'ясо,просто на жижу.І тоді можна сої додати стільки,що ви собі просто не уявляєте ! Потім їсте ковбасу і думаєте що то ковбаса. А як ще додадуть рідкого "диму",то ви подумаєте,що їсте копчену натуральну ковбасу !
Лінкольн
830.07.15, 09:45Відповідь на 7 від Електро-нік
є валом рецептів піцци в яку не входить ковбаса, навіть шматки бекону це вже не ковбаса. Я взагалі ніколи з ковбасою майже не купую.
Електро-нік
930.07.15, 09:45Відповідь на 6 від Лінкольн
Якщо би в ковбасу не додавали сої,то виробництво вилетіло би "в трубу".
Електро-нік
1030.07.15, 09:52Відповідь на 8 від Лінкольн
Ну,в принципі,так.В кожного смаки різні. Ну не подобається вона мені. На вечірках я свою піццу віддаю своїй любимій...нехай трощить моя худенька.