Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Про наше Життя-!

  • 06.02.24, 01:44
Настане день,коли вам спаде на думку,що у вас не вистачить часу зробити все,про що ви мріяли.Ви прокинетеся і зрозумієте,як швидко минають дні,місяці та роки.Ви зрозумієте,що чекати більше нема чого.Все,що ви коли-небудь хотіли зробити в житті-робіть зараз.Не пізніше,ніж ви вважаєте.Більшість людей живуть так,ніби життя вiчне.Наче вони безсмертні.Вони витрачають час на погані стосунки,та нудне життя без почуттів.Вони зникають у сірому повсякденному житті,забуваючи про свої мрії.Вони постійно себе запитують: «Чи це буде доречно-?»або «Що скажуть люди-?».Вони подумки повторюють собі,що колись усе зміниться.Це біса КОЛИ-НЕБУДЬ-!!?...яке найчастіше ніколи не настає.Ось що я вам скажу.Часу глибоко начхати на ваші плани.Ніхто,і ніщо не може зупинити його.Воно проходить повз,і НІКОЛИ не повертається.Настає день,коли ви встаєте вранці,і не підозрюєте,що тільки-но випили можливо останню каву у своєму житті..Ви ніколи не знаєте,коли востаннє дивитесь комусь у вічі.Завтра може й не бути.В одну секунду весь світ може впасти.За мить все може закінчитися.Досить чекати.Почніть жити так,ніби щодня-останній день у вашому Житті.Тому кохайте,та будьте коханими,не тратьте свою энергiю,здоров'я,та час на поганих людей,дурнiв,та эгоїстів-!-хай Щастить-!-бути Добру-!heart smile rose
4

Останні статті

Коментарі

16.02.24, 10:36

Та мы давно уже поняли смысл песни: Сколько дней потеряно. Их вернуть нельзя.
Всё уже не один раз порушилось. Хай молодые что то планируют. А мы живём от рассвета до заката. А завтра что будет, то и будет.
Один мудрец как то заявил: Кто вам сказал, что вы проснётесь завтра? Это он имел ввиду неисповедимые пути Господа. Мы же и другой смысл этому придаём. Неисповедимые пути вражеских ракет. Хотя... Господь же видит куда они летят! Значит так и надо. Для дальнейшего развития ВСЕГО в мире.