хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Жiнка-!

  • 13.01.24, 13:58
Глибокі жінки часто неправильно розуміються,тому що вони надзвичайні.Вони ті,кого зустрічаєш один раз у житті.Вони відрізняються великим серцем,ясним розумом та сильним духом.Вони є глибина.Вони бачать людську красу.Вони закохуються у свої недоліки.І тому,що вони бачать найкраще в людях,їх називають наївними.Їхні очі бачать красу в тому,що зламано.Їх руки відчувають ніжність того,що вважається негарним.Вони відчувають усе.І біль та задоволення.І щастя та смуток.І впевненість та страх.І спокій,і хаос.Вони відчувають почуття інших людей.Енергії інших людей-це їхня енергія.Проблеми людей-їхні проблеми.Вони пов'язані з тим, що їх оточує.Їх вважають надто чутливими,надто емоційними,надто надто.Глибокі жінки пристрасно люблять життя.Вони вливають своє серце у все,що роблять.Вони шукають все,що глибше за поверхню.Шукають магічний бік життя,шукають те,що люди ховають.Вони помічають у вас те,що ви не помічаєте.Їх вважають надто складними та надто багато думаючими,але вони просто справжні та визнають свою непросту природу.Вони-найкраще,що може з вами трапитися,бо вони виявляють інший рівень життя.Глибокіший,більш значущий.Вони допомагають вам знову закохатися в себе,і возз'єднатися з цілісністю світу.Вони виявляють те,що справді має значення.Цьому світу потрібно більше глибоких жінок,які перетворюють життя на подорож.Їх треба святкувати.Їхню глибину потрібно почитати і визнавати.Сьогодні,більш ніж будь-коли,нам необхідно визнати,почути,прийняти цей тонкий шепіт мудрості,ці ініціації.Вони потрібні в цей час,час пробудження жіночності.Кохайте,та будьте Коханими-!-бути Добру-!heart
4

Останні статті

Коментарі

113.01.24, 15:40

Яке глибоке чуття про жінок. Вже давно, ще до війни та корони. було дуже помітно, що на всіх пізнавально - культурних заходах більшість це жінки. Мабудь довгі віки жінки були у приниженному та залежному від чоловіків становищі, а тепер пішов зворотній відкат. І це не добре і не погано - це просто Є.

    213.01.24, 22:12

    Автор забывает после точки делать пробел. Тяжело читать.
    Кто такие глыбокие женщины? Я вот понимаю работящих, сообразительных, легко справляющихся с уходом за детьми, и т.д. Им часто некогда читать книги и сочинять стихи. Работа, дом, дети, работа... Но когда начинаешь с ними общаться, то понимаешь что они могли в школе даже быть отличницами.)

      316.01.24, 13:20

      Потрясающая заметка!! это написал мудрый и неприземленный человек!! Восторг!