Профіль

ЙожеГФТуманэ

ЙожеГФТуманэ

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

У клюбі

  • 24.10.22, 15:06
Навіяно цим дописом https://blog.i.ua/user/6314888/2399465/

Коли у село приходить вечір , парубки та дівчата миють піськи та збираються у клюб . Хлопці надівають самі нові спортивні штани , рубашку заправляють у штани , вдягають красиві туфлі і йдуть у центр села . А самі модні пацани їдуть у клюб на міциклєті чи на машині .

Дівчата збираються повільніше : їм ще треба зробити макіяж розмалювати обличчя , і надухатися справжніми хранцузькими духами , які вони купили в суботу в райцентрі за п ' ять гривень . Якщо вже пізно , і мамка вже спить , то можна навіть достать із шкафа саму коротку юбку ,

клюбі нічого хорошого немає , але йти туди нада , бо других гульок у селі немає . А якщо ти у клюб не прийдеш , то завтра у тебе спитають : " тю , а чого ти у клюб не прийшов вчора " - це тіпа попуск .

У клуб приходити раньше одинадцяти вечора не модньо : з десяти тут тусуються тільки дівчатка 12 років , якім нада до півночі прибігти додому , бо татку зранку надає лозинякою по жопі . Таких дівчат називають " сцикухами ". Інколи вони випивають на трьох пляшку самогону і валяються під клюбом .

А після одинадцяти в клубі починаються справжні гулянки . Головна гульня у клюбах - це танці . На танцях крутять Таню Буланову , Сердючку і Любе Дівчата танцюють в кружочку , а хлопці сидять на заборчику біля клюбу . Єслі хлопець танцює , значіть він п ' яний чи танцює мєдляк .

У продвинутих клюбах раз в тиждень крутять кіно . Кіно крутять старе , тому шо оборудованіє ще з совєцькіх врємьон осталось . У самих продвинутих клюбах єсть відік , який стоїть у маленькій комнаті , і єслі дивляться відік , то в команту набивається людей більше ,

У деякіх клюбах єсть альтернативні гульки : напрімєр , настольний теніс . Шоб пограть в теніс , надо прождать час очереді на вилєт чи буть самим сильнім парубком в селі і грать без очереді .

Якщо в когось день народження / родини / христини / зарізали свиню , то винуватець виставляється : приносить трилітрову банку самогону , шмат сала , огірки - помідори . П ' є пів - клюба . У кожному селі є пасажир , що кожен день напивається і спить на східцях клюбу .

Самий модний чувак - завклюб . Він рішає яку музику крутить на діскотєці і коли закривать клюб . Завклюба і його дружбанів нада уважать і наливать їм по сто грам .

У гарних клюбах кожен вечір закінчується дракою . Якщо у своєму селі нема кому дати в пику , то хлопці беруть у колгоспі бортовий ГАЗон , трактор чи підводу , і їдуть в сусіднє село - там бити можна всіх . Якщо транспорт не знайшли , то можна просто побити шибки у своєму клюбі .

Після закриття клюба модні пацани на міциклєтах і машинах розвозять самих симпатичних дівчат : кого додому , а кого спочатку у гречку , а потім додому . А немодні пацани і дівчата роблять те ж саме , тільки пішки .

Як будувати стосунки з айтішниками

У зв'язку з настанням холодів військово-цивільна адміністрація рекомендує всім незаміжнім дівчатам та жінкам знайти собі теплого айтішника задля економії ресурсів та спільного обігріву.

Причини чому вам потрібен айтішник:

— він грав в фолаут та точно підготуався до ядерної війни
— в нього є весь інтернет попередньо закачаний на 1000Тб диск
— має запас консервів на пів року
— збудував зігкурат із павербанків
— не піде на Щекавицю бо соромиться та й роботи багато
— та звісно є генератор

Як привабити айтішника:

— з'явитись в його полі зору

Як будувати стосунки. Інструкція.

1. Напишіть документацію по стосункам з вами. Обов'язково опишіть розділи «Батьки», «Подруги», «Речі які я люблю», «Речі які я ненавиджу». Не хвилюйтесь, якщо документація вийде великою — він все одно її читати не буде. Айтішники не читають документацію далі розділу "QuickStart". Зате у конфліктних ситуаціях ви завжди можете відправити його RTFM (Read The Fucking Manual). Він не зможе звинуватити вас у чомусь і сказати, що ви в чомусь неправі, якщо це було задокументовано.

2. У випадку помилки надавайте максимально інформації для її усунення. Замість банального «Fatal Error: ТИ МЕНЕ НЕ ЛЮБИШ!» спробуйте вказати стектрейс — відрефлексуйте думки які привели до цього висновку. Бажано сповістіть йому клас помилки або її код, їх можна додати в документацію.

3. Якщо ваш айтішник вас не помічає, це виключно ваша провина. Будьте проактивні. Запросіть його на мітинг. Забукайте таймслот в його календарі. Зробіть мітинг регулярним, назвіть його Evening Standup, де ви будете розповідати як пройшов ваш день, а він буде слухати.

4. Якщо під час палкого сексу айтішник вскрикує і біжить до свого ноутбука — це НОРМАЛЬНО. Всплеск гормонів формує нові нейронні зв'язки і дозволяє починити баг, над яким він страждав цілий місяць. Не заважайте йому. Просто тримайте під рукою вібратор. Якщо у вас нема вібратора — айтішник вам його купить. Він звик делегувати прості задачі джунам.

5. НІКОЛИ НЕ ГОТУЙТЕ САМІ. Замовляйте їжу в ресторанах з обов'язковою доставкою. Як тільки ви приготуєте перший борщ він звернеться до вас «Ну мааам…» і коли це станеться — ваші стосунки будуть повністю провалені. Повністю. З тих же міркувань задля прибирання викликайте клінінг.

Військово-цивільна адміністрація сподівається на загальне розуміння громадян. Коли ми кажемо «разом переможемо» ми маємо на увазі «разом». В умовах коли опалювати квартири стає дорого важливо, щоб ніхто не був одиноким, навіть якщо у вас є така фінансова можливість. Тому громадяни, не нехтуйте своїм соціальним обов'язком — паруйтеся.

P. S. Військово-цивльна адміністрація категорично не рекомендує сповіщати про стосунки з айтішником вашому чоловіку, що зараз їбошить на передку.

п.с хотів в еротика секс запостити я міс марлт не приймаєtears

Про мопеди

  • 21.10.22, 12:09
Під час повітряної тривоги чую шум мопеда.
Вихожу на вулицю а там сусід на дирчику їде.
Ну все нема у сусіда ні дирчика ні зуба.

Хто як любить котів

  • 20.10.22, 11:50
Чи любите ви Котів так як Я.....


Овочі- це не їжа, це то що їдять с їжею!
 
Ти більше не кіт... Ти тепер бублик!!!



Як задовбали ці тупі правила: не їсти кота, не бити посуд... не їсти кота...



55%, 6 голосів

0%, 0 голосів

9%, 1 голос

18%, 2 голоси

18%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Равлик

  • 19.10.22, 11:19
 
Мені більше всього сподобався "РАВЛИК" а вам?


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

9%, 1 голос

0%, 0 голосів

27%, 3 голоси

9%, 1 голос

36%, 4 голоси

18%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Yellow Submarine

  • 13.10.22, 16:36
Yellow Submarine пісня Бітлів
а слова такі



Казка про Ріпку (скорочена)

  • 12.10.22, 11:36
Посадив Дід ріпку...
(Я ж хотів коротко)

-Иии!
-Ииии!
-Иииии!
-Ииииии!
-Иииииии!
-Ииииииии!
-ЧПОК!!!!!
ось казочці кінець

всього два слова а як влучно

  • 11.10.22, 19:35
да уберіить дітей  Рекомендується вмикати на ріплеї під час повітряних тривог.



   

27%, 3 голоси

9%, 1 голос

64%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про людину та гриби

  • 07.10.22, 13:27

Кажуть, особистість гриба сильніше за особу людини. І усі знають, що якщо людина часто їсть гриби, то особа гриба поступово витісняє власну людську особистість, як слабкішу. Але ось, питання. Гриб в людині - він же продовжує поводитися як колишня людина, і усі думають що це він, а значить - гриб володіє усією інформацією, якою володіла людина. І наслідує його. і що ж це виходить... якщо людина про тебе все знала і ти їй довіряв, а тепер це не людина а гриб - те, виходить, тебе повністю знає гриб? А якщо він не добрий? чого від нього чекати?!. що ж тепер робити?



13%, 1 голос

0%, 0 голосів

25%, 2 голоси

25%, 2 голоси

38%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.