хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

У клюбі

  • 24.10.22, 15:06
Навіяно цим дописом https://blog.i.ua/user/6314888/2399465/

Коли у село приходить вечір , парубки та дівчата миють піськи та збираються у клюб . Хлопці надівають самі нові спортивні штани , рубашку заправляють у штани , вдягають красиві туфлі і йдуть у центр села . А самі модні пацани їдуть у клюб на міциклєті чи на машині .

Дівчата збираються повільніше : їм ще треба зробити макіяж розмалювати обличчя , і надухатися справжніми хранцузькими духами , які вони купили в суботу в райцентрі за п ' ять гривень . Якщо вже пізно , і мамка вже спить , то можна навіть достать із шкафа саму коротку юбку ,

клюбі нічого хорошого немає , але йти туди нада , бо других гульок у селі немає . А якщо ти у клюб не прийдеш , то завтра у тебе спитають : " тю , а чого ти у клюб не прийшов вчора " - це тіпа попуск .

У клуб приходити раньше одинадцяти вечора не модньо : з десяти тут тусуються тільки дівчатка 12 років , якім нада до півночі прибігти додому , бо татку зранку надає лозинякою по жопі . Таких дівчат називають " сцикухами ". Інколи вони випивають на трьох пляшку самогону і валяються під клюбом .

А після одинадцяти в клубі починаються справжні гулянки . Головна гульня у клюбах - це танці . На танцях крутять Таню Буланову , Сердючку і Любе Дівчата танцюють в кружочку , а хлопці сидять на заборчику біля клюбу . Єслі хлопець танцює , значіть він п ' яний чи танцює мєдляк .

У продвинутих клюбах раз в тиждень крутять кіно . Кіно крутять старе , тому шо оборудованіє ще з совєцькіх врємьон осталось . У самих продвинутих клюбах єсть відік , який стоїть у маленькій комнаті , і єслі дивляться відік , то в команту набивається людей більше ,

У деякіх клюбах єсть альтернативні гульки : напрімєр , настольний теніс . Шоб пограть в теніс , надо прождать час очереді на вилєт чи буть самим сильнім парубком в селі і грать без очереді .

Якщо в когось день народження / родини / христини / зарізали свиню , то винуватець виставляється : приносить трилітрову банку самогону , шмат сала , огірки - помідори . П ' є пів - клюба . У кожному селі є пасажир , що кожен день напивається і спить на східцях клюбу .

Самий модний чувак - завклюб . Він рішає яку музику крутить на діскотєці і коли закривать клюб . Завклюба і його дружбанів нада уважать і наливать їм по сто грам .

У гарних клюбах кожен вечір закінчується дракою . Якщо у своєму селі нема кому дати в пику , то хлопці беруть у колгоспі бортовий ГАЗон , трактор чи підводу , і їдуть в сусіднє село - там бити можна всіх . Якщо транспорт не знайшли , то можна просто побити шибки у своєму клюбі .

Після закриття клюба модні пацани на міциклєтах і машинах розвозять самих симпатичних дівчат : кого додому , а кого спочатку у гречку , а потім додому . А немодні пацани і дівчата роблять те ж саме , тільки пішки .

7

Останні статті

Коментарі

Гість: Inna_19

124.10.22, 15:19

    224.10.22, 16:51

    Так і було. Тільки в нашому селі малолєток називали не сцикухами, а кривосцяками А ще якщо було сумно, то ми йшли на берег Дністра і разом кричали:"Дутен пула!" Звідти молдовани теж щось кричали. Отакі в нашому селі зав'язувались міжнародні відносини ))

      324.10.22, 16:55Відповідь на 2 від muxa-xa-xa

      Моя бабуся жила на хуторі в лісі, і клюба в нас не було, ми ходили в клюб в сусідне село 5 км лісом, коли пішки коли на веліках, туда ще по видному шли а задат в повній темрявині, і через ліс якщо пішки , а на веліках то по бетонці, а так кілометрів 8

        424.10.22, 19:35Відповідь на 2 від muxa-xa-xa

        Так і було. Тільки в нашому селі малолєток називали не сцикухами, а кривосцяками А ще якщо було сумно, то ми йшли на берег Дністра і разом кричали:"Дутен пула!" Звідти молдовани теж щось кричали. Отакі в нашому селі зав'язувались міжнародні відносини ))"Ідіть нахй"
        Дипломатично

          524.10.22, 19:41

            624.10.22, 20:00

              724.10.22, 21:39Відповідь на 4 від NoTaRь

              Так і було. Тільки в нашому селі малолєток називали не сцикухами, а кривосцяками А ще якщо було сумно, то ми йшли на берег Дністра і разом кричали:"Дутен пула!" Звідти молдовани теж щось кричали. Отакі в нашому селі зав'язувались міжнародні відносини ))"Ідіть нахй"
              Дипломатично
              Зате зрозуміло

                824.10.22, 21:40Відповідь на 3 від ЙожеГФТуманэ

                Моя бабуся жила на хуторі в лісі, і клюба в нас не було, ми ходили в клюб в сусідне село 5 км лісом, коли пішки коли на веліках, туда ще по видному шли а задат в повній темрявині, і через ліс якщо пішки , а на веліках то по бетонці, а так кілометрів 8Так якщо компанією, то навіть прикольно )). А якщо один, то я би на такі танці не ходила

                  925.10.22, 01:04

                  Село, це щось! . Ой і не треба наговорювати на селян, ну не одягають вони туфлі під спортивні штани, то кацапи так одягаються. І не ходять в гречку після клубу, йдуть прямісінько додому. Таких дівок, що йдуть в гречку, одна або дві на всю округу і їх всі добре знають. Всі інші цнотливі до весілля, це вам не городські

                    1025.10.22, 12:21Відповідь на 9 від Кат*Ери*На

                    Село, це щось!. Ой і не треба наговорювати на селян, ну не одягають вони туфлі під спортивні штани, то кацапи так одягаються. І не ходять в гречку після клубу, йдуть прямісінько додому. Таких дівок, що йдуть в гречку, одна або дві на всю округу і їх всі добре знають. Всі інші цнотливі до весілля, це вам не городські да всяке було, і потім не всі такі цнотливі як ти розказуєш

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна