хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Російські терористи у Слов’янську заберають автомобілі.

  • 02.05.14, 09:00
Саша Казимирский 02 травня 2014, 08:45
 606 
Версія для друку
 

Після початку бойових дій у донецькому Слов’янську стало відомо, що терористи, що захопили місто, починають забирати автомобілі у мешканців міста.

Причина і мотивація одна – „на потреби захисту міста від українського війська”.

Експропріюють терористи автівки слов’янчан тільки одного класу – джипи та інші повнопривідні автомобілі.

Зрозуміло, що мета у „колорадських” терористів одна – у разі щонайменшої загрози їхній безпеці, вони втікатимуть на цих автомобілях з міста через поля та бездоріжжя, так як усі виїзди с Слов’янська перекриті українськими силовиками.

Також серед залучених терористами до своєї діяльності дрібного криміналітету в Слов'янську спостерігаються панічні настрої. 

Дрібна кримінальна шушера, яка підтримує російських негідників виключно за грошові знаки, не готові помирати за абстрактну ідею „великої Росії” і вже знаходяться на низькому старті, щоб просто і банально розбігтися хто куди...
4

Коментарі

12.05.14, 22:41

гопота є гогота... кому війна, а кому "мать родная"привикли грабувати

    23.05.14, 22:51

    Всяка сволота,яка трясеться за свою продажну шкіру, - не буде воювати ні в якому разі. В них превалює інстикт самозбереження. Це багато разів підтверджувала історія, з давніх часів. Путлер не врахував цьго факту. А його диверсанти не готові воювати у відкритому бої. Вони звикли до підлих провокацій. На більше вони не здатні.

      33.05.14, 23:10Відповідь на 2 від Навилаїх

      Всяка сволота,яка трясеться за свою продажну шкіру, - не буде воювати ні в якому разі. В них превалює інстикт самозбереження. Це багато разів підтверджувала історія, з давніх часів. Путлер не врахував цьго факту. А його диверсанти не готові воювати у відкритому бої. Вони звикли до підлих провокацій. На більше вони не здатні.Дійсно це так,а диверсанти ніколи у відкритий бій не вступлять,вони прекрасно розуміють що їх перестріляють як куропаток.