хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

У Слов’янську йде бій, сепаратисти збили вертоліт.

  • 02.05.14, 08:53
Українські силовики в ході чергової активної антитерористичної операції взяли під контроль більшу частину Слов’янська. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

 «На даний момент деблоковано блокпости терористів, узятий під контроль телецентр в місті. Терористи намагаються розбігатися. Основні осередки опору зафіксовано у південно-східній частині міста», — написав Тимчук в Facebook.

 Крім того, за його інформацією, під час операції двома пострілами з переносних зенітних ракетних комплексів терористи збили вертоліт українських силовиків Мі-24. Другий вертоліт, який працював у парі, пішов.

 Російський журналіст Дмитро Стешин повідомив, що сепаратисти захопили збитого українського льотчика. Він поранений.



 Фото: sashakots

 Також Тимчук написав, що в районах Слов'янська, які залишаються під контролем терористів, вони проводять екстрену «експропріацію» особистого автотранспорту мешканців міста. Є підозри, що терористи зроблять спробу вирватись на ньому з блокованого міста.

 Як повідомляв «Ракурс», напередодні стало відомо, що 2 травня терористи мали намір під виглядом бойовиків «Правого сектора» здійснити у Слов'янську чергову провокацію.
2

Коментарі

12.05.14, 13:40

Який "вертоліт"? ТРИ УКРАЇНСЬКИХ ГВИНТОКРИЛИ збиті гранатометами путінососів!!!

    22.05.14, 13:42

    Ось, що значить для "врємєнщіков" ОДНА ЛИШ ЗАГРОЗА збору на завтра всеукраїнського Майдану???

      32.05.14, 22:36Відповідь на 1 від Alter ego*

      Який "вертоліт"? ТРИ УКРАЇНСЬКИХ ГВИНТОКРИЛИ збиті гранатометами путінососів!!!На той час був один,з ПЗРК потрібно уміти стріляти тим більше з відстані в 1.5 км,ось і вам і так звані прості" ополченці"

        42.05.14, 22:38Відповідь на 2 від Alter ego*

        Ось, що значить для "врємєнщіков" ОДНА ЛИШ ЗАГРОЗА збору на завтра всеукраїнського Майдану???Звісно що так.