хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Вертоліт під Слов'янськом збили "підготовлені іноземні військові

  • 02.05.14, 09:07
На території проведення АТО у Слов'янську діють підготовлені  висококваліфіковані іноземні військові фахівці. 

Про це йдеться у повідомленні Антитерористичного центру при СБУ.

"У ході проведення антитерористичної операції під Слов’янськом 2 травня декількома пусками ПЗРК (переносний зенітно-ракетний комплекс) був збитий військовий гелікоптер ЗС України. Зазначене свідчить, що на території проведення АТО діють підготовлені, висококваліфіковані іноземні військові фахівці, а не місцеві мирні громадяни, які за свідченням російського керівництва мають зброю, придбану в мисливських магазинах", - заявили в СБУ.

Разом з тим у відомстві підкреслюють, що ураження гелікоптера, який знаходився на аеродромі у м. Краматорську, має ідентичні ознаки.

"Його знищення за оцінками фахівців було здійснено з відстані понад 1,5 км ракетою з противотанкового ракетного комплексу", - уточнили в АТЦ.

Як відомо, раніше російські ЗМІ заявили, що у Слов'янську вранці 2 травня розпочався бій між українськими силовиками та сепаратистами. У ході АТО, за їх даними, нібито збито три вертольоти, одного пораненого льотчика привели у місто сепаратисти, його нібито забрала "швидка".

Українська правда 
3

Коментарі

12.05.14, 14:13

Мирні протестувальники гелікоптер з рогатки поцілили...

    22.05.14, 22:39Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Мирні протестувальники гелікоптер з рогатки поцілили...З ПЗРК потрібно уміти стріляти це дійсно не рогатка,ось такі "мирні ополченці".

      32.05.14, 22:40

      на жаль так.