Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Проти проти всіх

  • 20.11.11, 19:20
Огляд новин за 18.11 Щось наша опозиція напрочуд легко домовилася з антинародною владою з приводу того, як найкраще зробити так, щоб результати виборів абсолютно не залежали від волі виборців, а лише від домовленостей членів цього закритого клубу, що зветься політикою. Ще буквально нещодавно «Батьківщина» сходила піною, звинувачуючи коаліцію у перевороті, а нині ефектно вписалася у цей переворот. Не завадило навіть те, що Янукович навідріз відмовився відпускати Юлю. Тому що Юля в СІЗО – це усього лише Юля в СІЗО. Сидить – то й нехай собі сидить. А життя триває. І якщо досі залишалася хоча б примарна надія на можливість виторгувати Юліну свободу в обмін на закон про вибори – то тепер такої можливості, зрозуміло ж, немає. Ну, і не треба. Правда ж, Олександре Валентиновичу? Для Турчинова усе складається якнайкраще, так, як йому про це тільки можна було мріяти: і Юля в тюрмі, і виборчий бар’єр 5%. Тобто можна буде продати більше місць у списку і ні з ким не ділитися. А для Сєні Яйценюха щастя в іншому: за такого виборчого бар’єру він не тільки відсікає більшість своїх електоральних опонентів типу Тягнибока, Кириленка та інших катеринчуків, але й має усі шанси претендувати на роль золотої акції. І якщо усе складеться добре – цілком може стати, скажімо, спікером. Ну, а чим дідько не жартує? Оно Литвин хоч заледве 3% виборчий бар’єр у свій час переліз, а все ж командує парламентом. Головне – обрати правильний ракурс. Не випадково Сєня так тонко, але однозначно підїпнув Володимира Михайловича: мовляв, декому хотілося б, щоб бар’єр був взагалі 1%, бо вищого він подолати не здатен. Що ж стосується самого виборчого закону – то він написаний у класичних російських традиціях. І не тільки через 5% виборчий бар’єр, який залишить поза бортом, за деякими підрахунками, не менше третини виборців – чиї голоси, віддані за «непрохідних», «прохідні» поділять між собою. Ще одне новаторство – скасовано поріг явки. Тобто навіть якщо на вибори прийдуть лише 450 народних об(іс)ранців, щоб переобрати себе любих – вони це зроблять у цілком законний спосіб. А найбільш чудернацьке нововведення – це скасування можливості голосувати «проти всіх». У цій совковій їдальні більше неможливо просто встати і піти, якщо тобі не подобається меню. Нас примушують: жери, і причому жери те, що й усі. Дякую красненько, як така їжа, то я не голодний. Схоже, що «противсіхів» як явища усі політичні сили бояться настільки, що перед лицем цієї смертельної небезпеки готові навіть об’єднатися, хоча б ситуативно. І вони роблять усе, аби знищити навіть поняття «проти всіх». Марна це, скажу я вам, справа. Якщо вони не дозволяють мені не підтримувати нікого, змушуючи обирати серед сортів лайна, то нехай вже так воно і буде. Я виберу. Усіх їх одночасно. Хоча б бюлетень нікому не дістанеться.

Автор: Володимир Йадороб

Люди, у мене особисто здають нерви, АППАзіция вкотре під завивання про співпрацю Свободи з ПР(злодій кричить - хапайте злодія), прийняла з голубцями славнозвісний закон! Нас ЗМУШУЮТЬ обирати між сортами лайнаbye

25

Коментарі

анонім

120.11.11, 19:31

Бояться гады узнать мнение народа, и это печально.

    Гість: ГарбуЗЕК

    220.11.11, 19:48

    тимошенко и янукович близнецы братья.

      Гість: москвостьоб

      320.11.11, 20:04

        Гість: modus vivendi

        420.11.11, 20:40

        викинуть його та й годі..раз и назавжди..

          520.11.11, 20:59

          Ни какие законы эту свору уже не спасут.

            анонім

            620.11.11, 21:09

            З огляду на спільне з ПРиматами голосування БЮТанутих та яйценуківців за антинародний, антидемократичний закон про вибори виникає питання -- чі мають право прихильники Багіні і Сєні називати себе демократами та патріотами? Для мене відповідь вже давно очевидна! А що стосується голосування проти всіх, то що заважає всім нам уявити що графа за Свободу це інтерпритація графи "Проти всіх"?

              720.11.11, 21:15

              Ще раз мені сказали,що потрібно голосувати за Свободу.Хоча,.....мені давно вже це не треба казати..
              Якщо потрібно буде знов голусувати проти всіх,я напишу на бюлетені "да пашлі ви..".Бюлетень буде визнаним недійсним.

                820.11.11, 21:19

                До виборів є час!!!
                Хлопці, Друзі, я впевнена.... ще все КРУТО ЗМІНИТЬСЯ!
                Слава Україні!

                  920.11.11, 21:19

                  Мабуть"Батьківщині" зробили пропозицію,від якої вони не могли відмовитись.

                    1020.11.11, 21:29Відповідь на 6 від анонім

                    зараз почуєш від арсюль про Свободівську непрохідність, бо співпрацею з ПР розводити лохторат все важче... Якщо у 2турі Свобода не пройде, зроблю як Йадороб!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна