хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Чехи ускладнили працевлаштування ПОНАЄХАВШИХ...

  • 28.12.10, 13:54
Чеський президент Вацлав Клаус підписав поправки до закону про іноземців, що ускладнюють правила їх працевлаштування. Про це повідомив його прес-секретар.

Як передає радіо "Praha", підписані поправки впроваджують інститут "синьої карти", яка дозволяє довгострокове перебування в Чехії на позиції працівника високої кваліфікації. Одночасно вживаються заходи, які повинні запобігти цільовій подачі заяв на довгострокове перебування з метою короткочасної легалізації.

Крім того, згідно з новими нормами, роботодавці повинні будуть оплачувати витрати, пов'язані з видворенням іноземця з країни, якщо він після закінчення трудового договору не покинув Чехію. Також повідомляється, що з січня подібними питаннями буде займатися не поліція у справах іноземців, а Міністерство внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в серпні нинішнього року кількість працюючих у Чехії українців зменшилася. У порівнянні з серпнем минулого року їх стало на 23 тис. людей менше, склавши близько 47 тис. осіб.

Нагадаємо, в березні Чеська Республіка заявила про припинення видачі та продовження громадянам України та інших країн, які не входять до ЄС (зокрема В'єтнаму, Таїланду, Монголії та інших), дозволів на працевлаштування.

***

Читайте також: Тігібкій обіцяє БЕЗВІЗОВИЙ Шенген уже наступного року. Ню-ню, ПОДИВИМОСЯ

Ключові слова для пошуку: понаєхавші

Джерело: ГПУ
10

Коментарі

Гість: длвфыпыаждлпр

128.12.10, 14:03

хохлам на заметку.

    228.12.10, 14:08Відповідь на 1 від Гість: длвфыпыаждлпр

    Ти собі теж на вуса намотай

      Гість: длвфыпыаждлпр

      328.12.10, 14:11Відповідь на 2 від РибачОК

      Ну, ты-то себе уже наверняка намотал, а мне это ни к чему: я не хохляцкий батрак-заробитчанин.

        428.12.10, 14:23Відповідь на 3 від Гість: длвфыпыаждлпр

        Тоді якого милого коментуєш, якщо це тобі не потрібно7