Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Сучасний аристократизм

  • 23.12.10, 13:03
Сучасний аристократизм
У день пам'яті Голодомору наша так звана "богема-иліта" влаштувала черговий огидний фарс. Свинорилі спекулянти та дорого одягнуті бл*ді - ми вважаємо, що саме цим висловом Пєлєвіна можна охарактеризувати тусовку, представники якої вважають, що жалюгідна торгівля фейсом в надії напроституювати бабла - дуже аристократична справа.

Отже, Glam Classic Fair або, простими словами, "об’єднання нового соціального прошарку успішних, спроможних людей загальною ідеєю сучасного аристократизму".


Глінка з сумом дивиться на сучасний аристократизм - і я до нього приєднуюся. У нас дуже люблять організовувати "грандіозні статусні заходи світового масштабу", які на ділі виходять величезним пшиком, тому що насправді є нічим іншим, як ярмаркою марнославства. Від подібних подій я нічого не очікую, окрім хіба що можливості написати черговий пост на рагу.лі. От і Glam Classic Fair абсолютно заслужив своє місце на сторінках цього блогу.

Діарея піарників подібних заходів часто виливається у генерацію випадкових слів "благородні манери, класична музика, надзвичайні вбрання, підвищена концентрація впливових і знаменитих особистостей з числа українського та зарубіжного істеблішменту, бізнес-еліти і арт-богеми на червоній доріжці заходу – сліпучий «Діамантовий бал» The Glam Classic Fair, який пройде в будівлі Національної філармонії. Україна стане справжнім епіцентром істинної розкоші, стилю і гламуру". На ділі ми маємо підвищену концентрацію любителів з'являтися у світських хроніках і рагульства в усіх його проявах – від тьолок з ловцями сну у вухах до богеми навкарачках.





Цитуємо далі: "The Glam Classic Fair почнеться з світського прийому, під час якого гості зможуть насолодитися спілкуванням в атмосфері сучасної розкоші і нового аристократизму, гастрономічними делікатесами і кращими напоями".

З делікатесами вийшло зовсім недобре, як завжди і буває, коли рагулі з двох боків намагаються наїбати одне одного. Безкоштовними на балу були лише спонсорські віскі та полуниця, все інше організатори продавали, причому за дуже завищенною таксою – дуже ж бо хотілося здерти побільше з марнославних любителів попіаритися за рахунок благодійності. А марнославні любителі і не думали щось там віддавати на благодійність - вони прийшли вкотре продемонструвати декольте на червоній доріжці, а зрозумівши, що їх найобують, пішли з заходу, забувши, що головне – це допомога дітям.

Jetsetter повідомляє: "Гости собирались в холле филармонии, где их угощали спонсорским виски и клубникой. Все остальные напитки, в том числе воду, можно было найти в специально установленном баре. «Представляете, за этот стакан воды я отдала 45 гривен!» – громко возмутилась Анна Седокова, отпила пару глотков, после чего раздраженно покинула филармонию".


Тепер перейдемо до місії балу. Місія була високою і чистою: "частина коштів, отримана з продажу квитків, піде на благодійність" - пишуть на сайті. Втім, чому лише частина, а не всі, і взагалі, яка саме частина, організатори не уточнюють; а ми знаємо, що частина – це таке дуже невизначене поняття.

Однак, організатори проводили ще й благодійний аукціон. Та й тут конфлікт інтересів одних рагулів з іншими звів усе нанівець, бо гостей довелося ледь не силою затягувати на той аукціон. Jetsetter повідомляє: "Посетить сам аукцион, где были выставлены картины детей, гостей пришлось буквально уговаривать. Не дошли до благотворительных продаж Гия Шеварднадзе с супругой, Юлия Воронова и Александра Червоненко и др." Просто якесь торжество благодійності над аристократизмом. На сайті висять рекламні картинки, які у справжньому житті знайшли таке втілення. Реклама.
10

Коментарі

Гість: gav57

123.12.10, 13:15

Да откуда аристократы в Украине в принципе возьмутся? Богатство не заменит древность рода и уровень культуры!

    Гість: lejbaa

    223.12.10, 14:34

    Жидо-кгабістська мерзота, виблядки чекістської красної сволочі - це сучасна політична і бізнесова злодійська бидло-еліта України !

      323.12.10, 18:25

      На просторах СНГ аристократів немае,всіх виморили,вистріляли и умертвили,а ці грошові мішки це прості крадії,з хама ніколи небуде пана.

        423.12.10, 19:08

        Шляхетним людям нема чого робити на тих збіговиськах.

          анонім

          524.12.10, 09:58

          Пітушині аристократи мля...