хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Зверхність і домінування

  • 09.01.12, 21:33

Декілька місяців тому трапилась мені одна книжечка по пікапу. Її автор або автори клятвено запевнювали, що якщо навіть забитому невдасі пройти весь її «курс», то перед ним буквально відкриватимуться усі двері і розсуватимуться усі ніжки. Та мова зараз трошки не про це.

У книжці є дійсно цінні поради, деякі – із серії «і чому я тільки сам про це не здогадувався раніше?». Потрібно бути впевненим у собі, стильно одягатись, приємно пахнути і т. п. Це зрозуміло. Але траплялися там і речі, з якими я категорично незгоден. Дещо пам’ятаю і досі.

По-перше, усе в поведінці чоловіка має говорити про те, що його життя і так переповнене жінками, усі навколишні самки мають знати або відчувати це. Це був один з основних постулатів, його необхідно повторювати як мантру.

По-друге, заправляти і командувати усім має лише чоловік – від фундаментальних питань до дрібниць типу закінчувати першим телефонну розмову (хоча за всіма етикетами закінчує той, хто й почав). Від жінок, які намагаються командувати, можна сміливо позбавлятись.

По-третє, пікап сам по собі означає чужу для людської природи полігамію – трахати усе де є дірка знаходитись у постійному пошуку.

Я так і не перевірив на собі правдивість цих тверджень. Хоча в принципі, зважаючи на популярність руху і усесторонні позитивні відгуки, припущу, що це таки працює. І досить лише слідувати книжці як інструкції або походити на тренінги, як усе вийде. Але у зв’язку з цим виникає пару питань до жінок.

Невже вас насправді потрібно тримати у стані вічної конкуренції, показуючи, що одна помарка – і я знайду кращу; а якщо ставитись як до єдиної і неповторної – ви самі починаєте рискати по сторонам? Невже вами потрібно тільки керувати (чоловіки сильні, жінки слабкі, яка банальність) і командувати, а будь-які натяки на рівноправність партнерів вас не влаштовують, а тільки роль чиєїсь власності з первинними задатками інтелекту?

Звісно, у кожного правила є винятки, і деяка частина з цим не погодиться. Але усі ці прийоми розраховані на більшість. І незважаючи на свою затасканість і банальність, вони діють. То що думає більшість із цього приводу?

4

Коментарі

19.01.12, 21:44

Радуйтесь тому, что есть исключения.

    29.01.12, 21:44

    может это инстинкты.. ХЗ. Но мне всегда нравилось, когда мужчина принимает решения и командует. Хотя в жизни обычно наоборот получается ))))

      39.01.12, 21:45Відповідь на 2 від Ірина Сєдова

      Хотя в жизни обычно наоборот получается ))))ага, я теж такий парадокс помітив

        49.01.12, 21:49Відповідь на 3 від visnyk

        мужчины в жизни пытаются сами принимать решения, но обычно им говорят, что они сделали всё не так. после десятого такого случая, они просто забивают и говорят - делай сама как хочешь ))) А дамы потом сидят и мечтают о принцах-телепатах, которые будут угадывать интуитивно их желания )))

          59.01.12, 21:50

          блін)ну ціль яка?)аби ніжки розсунулися.пікаперство, наскільки я знаю, не ставить за мету довготривалі стосунки.і то скоріше не засіб..а виправдання цілей у "постійному пошуку іншої"

            69.01.12, 22:17Відповідь на 5 від xMbIPEHOK

            то навіщо на це вестись?

              79.01.12, 22:19Відповідь на 6 від visnyk

              а хто ведеться?)в даному випадку повелися ви - на книжку.
              але то теж непогано)для розвитку.добре, що думаєте, а не сліпо наслідуєте

                89.01.12, 22:39Відповідь на 7 від xMbIPEHOK

                В якому сенсі я повівся - повірив, що це може діяти? Якби пікаперство зразу розкушувалось жінками і було зовсім неефективне, воно б загнулося як явище, чи не так? То чому воно є?

                  99.01.12, 22:44Відповідь на 8 від visnyk

                  так
                  тому що воно розраховане на певних жінок і на певних чоловіків.колись Андрій Слюсарчук казав про пікапперство: чоловік вважає, що це жінка повелася на його прийоми.помиляєтеся.жодна жінка - якщо вона цього сама не хоче - не піддасться.тому ще велике питання хто і кого спокусив

                    анонім

                    1022.01.12, 10:19

                    Просто більшість людей, тому числі й жінок, мають дуже низькі інтелектуальні здібності. Розумніші можуть придумати алгоритми для керування бидлом, а деякі з такого ж низькоінтелектуального бидла можуть дізнатись про ці алгоритми і використати в своїх примітивних цілях.