хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Не можна

  • 29.12.11, 17:33

Частину обставин або речей навколо нас змінити не можна. Так вже повелося. Але при цьому деякі з них умудряються так міцно засісти в думках, що не просто не викурюються звідти, але і заважають зосереджуватись на чомусь новому, все більше заповнюючи собою свідомість.

Про них немає сенсу (читайте, не можна) говорити. Вони нічого не значать для будь-кого іншого, ніхто не зрозуміє суті, або не зможе допомогти, або просто посміється.

Це ж можна змінити? Ну хоча б з мільйонною долею ймовірності, при фантастичному збігу обставин, після багатьох спроб? Так! І тоді ти намагаєшся, б’єшся головою об стіну, щоб програвати і починати все спочатку, а нічого не змінюється. І здається, що вже наступного разу все вийде. Бажання наростає, розриваючи зсередини, але наступного разу все просто повторюється.

І доки ця ілюзія існує, свідомість відмовляється здаватись. Але все рівно одного разу наступить момент, коли точно все. Кінець. І, незважаючи на те, що все і так здавалося дуже малоймовірним, буде шкода тих упущених можливостей. Безумно шкода.

І тоді прорве…

4

Коментарі

129.12.11, 17:40

    анонім

    229.12.11, 18:16Відповідь на 1 від Воїн світла

      анонім

      322.01.12, 10:37

      Не впевнений, що правильно зрозумів.
      Якщо ти подумки прокручуєш ситуацію, то це не позбавлено сенсу. Якщо ти просто прокручуєш як відео, то з кожним разом можеш побачити все більше подробиць і зрозуміти все більше думок партнерів по ситуації. Якщо ж ти всі подробиці уже знаєш, а все одно прокручуєш, то, імовірно, ти кожного разу щось подумки міняєш, моделюєш вплив якоїсь дрібнички на ситуацію, щоб зрозуміти як правильніше було вчинити.

        423.01.12, 13:27Відповідь на 3 від анонім

        По-моєму, для мене це більше проблема, ніж вигода - зациклюватись на чомусь і прокручувати в голові ситуації, яких ніколи не буде. Коли навіть химерні ймовірності зникнуть, чим більше варіантів я вигадаю до того, тим мені буде гірше.