хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Шпиків і Комаргород, два різних села

  • 08.01.19, 20:29

Продовжую потроху розбирати літні фотографії, наклацані у маловідомих та цікавих місцях Вінницької області. Цього разу вирушаємо у Шпиків і Комаргород. Добратись туди нескладно, будь-яким автобусом, що іде на Ямпіль через Томашпіль. Почнемо зі Шпикова, який формально навіть смт і має замок. Замок? Ох-ох, це ви в мене ще замків не бачили!

Оповідаючи про місця, подібні до Шпикова, дуже важко утриматись без матюків. Тому наперед спитайте своє внутрішнє я, чи є йому 18 років, і якщо так, то вперед.

У селищі вискочив на першій же зупинці біля лікарні, щоб пройтись та «відчути» землю під ногами. Дорога різко уходить вниз до каскаду ставків на безіменному потічку, і нам якраз в ту сторону.


10

Коментарі

19.01.19, 09:11

Біля Ямполя є село Буша з цікавою історією, там гарно Може ви вже писали, а я пропустила? Взагалі майже весь Ямпільський район відірване від цивілізації місце. Крім чудових краєвидів Дністра, що іноді "прикрашені" дохлим поросям, що пливе за течією, і знаних в тих краях помідорних великокісницьких магнатів, там мало чого цікавого. Провела там всі канікули в дитинстві, вивчала навики вирощування і збуту помідорів в умовах шаленої конкуренції ))))

    29.01.19, 10:46Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

    У Буші досі не був, так що ви не пропустили, хоча чув про неї багато також. У вінницького тур-клуба є поїздки щороку туди, і воно якось думається, що встигнеться у будь-який момент, і так вже кілька років думається) А бачив у районі тільки сам Ямпіль (якраз того дня далі поїхав), і в якійсь мірі то таки край світу.

      312.01.19, 20:46Відповідь на 2 від visnyk

      У Буші досі не був, так що ви не пропустили, хоча чув про неї багато також. У вінницького тур-клуба є поїздки щороку туди, і воно якось думається, що встигнеться у будь-який момент, і так вже кілька років думається) А бачив у районі тільки сам Ямпіль (якраз того дня далі поїхав), і в якійсь мірі то таки край світу.Мені Буша сподобалася. Були літом у вихідні і людей зовсім не було. Все можна помацати і роздивитись, чистенько, охайно, ніхто з палицею по горбу не дає за помацати руками.